2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim 22 ye kadar yolu var diyorlar, sen icini ferah tut

Merhaba kızlar dün ayrıntılı ultrason a girdim ama asıl girmeyi düşündüğüm doktorda değil acil olarak burada ki özel hastane de girdim. Allaha çok şükür bir şey görmedi çünkü acil girmemin sebebi AFP Mom değerinin yüksek raporlanmış olmasıydı 3Lü test sonucunda. O da NTD riski 1/6 oranında çıkmıştı raporda. Çok korktuk şimdilik burada girdik ama haftaya daha iyi bir yerde tekrar gireceğim. Hem Tekin KALE'den hem de Ali İPEK'den randevu aldım. Ayrıca da Zübeyde Hanım a gitmeye başlayacağım çünkü benim için riskli haftalar başlamak üzere preeklampsi 20. haftadan sonra her an başlayabilir...

Hanımlar selam.
Bu sorum çocuğu olanlara, çocuklarınıza meningokok aşısı yaptırdınız mı? Nimenrix ve Bexsero diye aşının a ve b tipi varmış.
Doktorum Nimenrixi yapalım Bexsero adlı aşıyı size bırakıyorum dedi.
Nimenrix i yaptıracağım da Bexseroyu napayım bilemedim.

Merhaba,
Kızım 5 yaşında ben yaptırmadım canım ama devlet okuluna gitmiyoruz, sanırım devlet okula gitseydi yaptırırdım.

Merhaba,
Kızım 5 yaşında ben yaptırmadım canım ama devlet okuluna gitmiyoruz, sanırım devlet okula gitseydi yaptırırdım.

Ben de kararsız kaldım genelde hacılarla birlikte vs geliyormuş sanırım bu bakteri, İstanbul'da bir sürü Arap turist var o yüzden tedirgin oldum, doktorum da kararı bize bıraktı yeni bir aşı olması sebebiyle.

Evet genelde yabancılardan geçtiği söyleniyor bende dikkat etmeye çalışıyorum parkta vs Suriyeli çocuklarla karşılaşınca. Aşıyı bir ara düşündüm ama vazgeçtim. İnşallah hiç birimiz tecrübe etmeyiz. Allah korusun.

Allah korusun hepimizin yavrusunu

Amin inşallah bebeklerimiz Allah'a emanet olsun.
Canim ben de çok hissedemiyorum 19 + 2 günlüğüm

Bebeklerimiz için ne deterjan kullanmayı düşünüyorsunuz sabun tozu mu sıvı mı yumuşatıcı kullanacak mısınız ?aklınızda olan bebek bakım ürünleri neler bebek yağı,pişik kremi,sabun vs gibi bunlardan almaya başlayacağım neler alsam hangisi iyi bilemedim

Kızlar sağlık ocağınızdaki ebeler iyiyse şayet hareket hissetmediğinizde direkt onlara gidin
Ben de bu hafta çok az hareket hissettim
Dün tetanoz ikinci doz aşı için gittiğimde söyledim hissedemediğimi
Kalp atışlarını dinledi sıkıntı olmadığını söyledi
Böyle sıkıntın olursa gel bize için rahatlasın bir durum olursa biz seni doktora yönlendiririz dedi bu tavır benim çok hoşuma gitti benim bundan önceki sağlık ocağımdaki tutumla da alakalı olabilir.

Ben kızımda Dalin deterjan kullanmıştım. Ama o zaman bu kadar çeşit bebek deterjanı yoktu
Şimdi yine Dalin veya Unibaby alırım sanırım.Yumuşatıcı hiç kullanmadım kızımın kıyafetlerine, kendimize de kullanmıyorum.
Bebek ürünlerini Mustela alacağım. Biraz pahalı ama şampuanını (hem vücut içinde kullanılıyor) baya uzun süre kullanmıştım. Yeni doğan dönemi kullanacağın pişik kremini doktoruna sor, çünkü pişik kremi biraz daha kimyasal bir şey.

Valla joker yada e bebege giricem iceriklere bakicam kafama yatani alicam )

Kizlar tetanoz icin son hafta ne zamandi.. benim gecen sene asim oldugu icin ister yaptir ister yaptirma dediler de belki yaptiririm diyorum kacirmadiysam

Sanırım kızıma hamileyken bende de bu çıkmıştı beyin de kist görünüyor demişti aynısı mıydı tam hatırlayamadım.
Ben çok tedirgin olduğum için doktorum istersen Harmony test yaparız demişti. Ben yaptırmıştım. 30. haftada kayboluyor genelde demişti. Ben 10 hafta boyunca stres yapmayayım diye testi yaptırdım. Kızımda da kaybolmuştu doğmadan zaten

Kizlar tetanoz icin son hafta ne zamandi.. benim gecen sene asim oldugu icin ister yaptir ister yaptirma dediler de belki yaptiririm diyorum kacirmadiysam

Geçen ebe bana 30. haftaya kadar iki dozu tamamlaman lazım dedi. İki doz arası 1 ay olacakmış.
Benim daha uyuşmazlık iğnem var, ben de iğne olayı hiç bitmiyor

bende kendimizde yumuşatııcı hiç kullanmıyorum ama bebek kıyafeti olunca acaba doğal olanlardan en azından ilk kıyafetleri için kullansam mı diye düşündüm benimde aklımda unıbaby var yada ebebek baby&me cok duydum. ilk etapta hemen pişik kremi almalı mıyım onuda bilmiyorum kullanmayan pişik olmayanda var ama tedbir amaçlı sürmek gerekiyor mu ki

internette 21 haftada ilk aşı 4 hafta sonra ikinci doz diyor ancak sağlık ocağına da bağlı benım bulunduğum yerde aşıyı 17.hafta bitince yapıyorlar 21 haftam doldu salı günü ikinci dozum var farklılık gösteriyor bağlı olduğun sağlık ocağından bilgi alabilirsin

Geçen ebe bana 30. haftaya kadar iki dozu tamamlaman lazım dedi. İki doz arası 1 ay olacakmış.
Benim daha uyuşmazlık iğnem var, ben de iğne olayı hiç bitmiyor

Ben 5 yil once ve gecen sene oldum dedim istersen yaptir sen bilirsin tek doz yeter demisti. Sorayim bakiyim.

Ben herhangi bir test yaptırmayı düşünmedim ultrasona bakanda herhangi bir testten bahsetmedi doktoruma perşembe günü randevum var açıkçası internettende okuduğum ve doktorların da videolarını izlediğim kadarıyla yanında baska bir hastalık bir sorun görünmüyorsa anomali vs belirtisi değilmiş %99 kapanırmış gönlümü ferah tutup bekleyeceğim bakalım ne güzel kızınında kapanmış demek çoğu geçici beyinde ve zeka gelişiminde sıkıntı yaratmayacağınıda söylediği için şuan rahatım hayırlısı rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…