2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İlki 10 haftalık, diğeri boş gebelikti. Ocakta tüp yaptırdık olumsuz oldu. Bunu Allah kendiliğinden verdi. O yüzden çok pipirikliyim :)kimyasal yasadım
ooo harka cok sevindim maşallah bak annesi kendi gelmiş artk korkma valla bnde bikez kimyasal yasadım ondanbende senn gbiyim acaba kalbı atıyomu ıyımı bısey olsa hssdermıyım gbi sacma sapan seyler dusunmuyo degilim ama rabbim koruyo ıns sagğlıkla alıcaz kucagımıza :) 2lide cok korktm masallah guzel cıktı 3 lü 4 lü test istemedi dr

Ben senden hafta olarak ilerideyim sanırım tecrübemi söyleyeyim.Hareket sıklığını vs çok saymaya çalışma gün içerinde illaki hareket ediyor ama biz çok azını hissediyoruz.Biz hareket halinde iken hissetmek de zor oluyor.Hatta geçtiğimiz günlerde 2 buçuk gün hiç hissetmedim çok tedirgin oldum ama sonra tekrar hissetmeye başladım dönem dönem olabiliyormuş aklında bulunsun.Şimdi 2 gündür hareketleri canıma okuyor içim tuhaf oluyor hatta Doktor sıkıntı yok dediyse keyfini çıkar hareketlerine odaklanma sürekli ağrı konusunda da gün geçtikçe ağrın artabilir o da normal.

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile kucagimiza alalim. Ne güzel masallah bebeğin sağlıklı çok şükür Allah'ım hepimizinkine uzun ömürler versin inşallah:)

Çok teşekkür ederim içime su serptin gerçekten
Sürekli hareketlerine odaklanmaya başladım bu da ister istemez endişe veriyor. Hayırlısıyla kucaklarimiza alalım inşallah.

Üçlü test yaptırdım sonuçlar hesaplanmadı ama kan sonuçları çıkmış afp 55.6 hcg 7345 e3 2.04 inşallah iyi çıkar bunlara benzer sonucu olan varmı

Bizim 0-3 3-6 ay kıyafetler,battaniyeler,çoraplar,önlükler tamam eksikler vardır muhakkak son kez bi bakar alırım.4 paket prima 2 numara bezimiz var.yatağı arabası tamam.ıslak mendil uni baby aldım.biberon avent aldım cam olandan emzik nuk aldım göğüs ucu kremim emzirme önlüğümde tamam çok bi şey kalmadı ev tipi ana kucağı alıcam onuda bi dahaki ay hallederiz artık

19.haftamdayken bi kaç gün hissetmediğim tedirgin olduğum oluyodu ama son 10 gündür daha çok hissediyorum büyüdükçe daha çok hissediliyo.muayenelerde ultrasonda çok hareketli olurdu ama hissetmiyodum ben bi kaç hafta sonra ben burdayım diycek

evet günü gününe tutmuyor birde hareket halindeysem o zamanlarda hiç hissedemiyorum ama sakin yatarak geçiriyorsam gün içinde bir hayli hareket ediyor en az sabahtan yatana kadar yaklaşık 8 kere hissediyorum. bazen peşpeşe bazen aralıklı belli olmuyor gönlün ferah olsun

ohh maşallah bnde istiyorum ama erken deyip korkutuyolsr bebek arabası ne aldın hngi marka
baby care maxi bc-50 aldım. ben pusetlilerden almadım zaten 3 ay kadar bebek arabası kullanılmayacak kar kış vakti daha sonrada zaten özellikleri Yenidoğan bebeğin kullanabıleceği gibi tam yatar pozisyon, üst korumalığı ekstra var ,şapkası tam kapanıyor ve uzun süreli kullanmak istediğim için içi geniş tercih ettim o bebeport olanlar 1 yaşından sonra cocuk içinde rahat edemiyor hem ablamdan hem arkadaşlarımdan biliyorum .puset ablam verecek onu kullanacağım arabayla biryere giderken vs ayrıca erken diyenler için vs ben bırsey alırken kimseye sormadım söylemedim önüme güzel beğendiğim ne varsa kaçırmadım aldım erken geç biz bilemeyiz rabbimin taktiri hayırlısıyla doğum yapabilmeyi kucağımıza almayı nasip etsin

aminnn ay cok heyecanladm okurken bile :) aminnnn saglıkla gelsınler inş.iyi gunlerde kullan ıns melegn hepsını

ya arada kasık batması gbi bişi hssdyrm ama onun o olduguna ihtimal vermedim herkes erken daha deyince :)evet bnm ilk bebek dusukler kacıncı haftalarda olmustu
18 haftam bitip 19 dan gün almaya başlayınca o pıt pıtlar başlamıştı benım 19 20 hafta arasıda güçlendi şimdi çok daha net bende dışardan ne zaman görünecek diye beklıyorum ama tam işte buraya tekme geldi demem 19 hafta bitince oldu benm bariz belliydi darısı sizlere inşallah

kızlar bebegın odasını nezman yapmayı dusunuyosunuz
ben sadece kendi odama büyüyen beşik aldım çekmeceli vs mevcut birde oturma odamda küçük dolabım vardı bele kadar yuksek raflıydı tek raf bırakıp üstüne askı asmak için boru taktırdm onları kullanacağım ekstra oda düşünmüyorum

aminnn cum gunu kontrolum var zor dayanıyorum :) cınsıyet belli degil hala bnm :)

Benimde 19. Haftamin icindeyim insallah 3. Erkegim geliyor ama hic oyle abilerinden kalani kullansin kafasinda degilim herseyleri yeni olacak ama daha cok erken gibi alisverise magazada erkek bolumunden bi cikamadik gittiufak tefek giyisiler disinda daha almadim bisey

ohh evde tek kreliçe kalmıssın ne guzel :)

Ben daha 1 tane yeni doğan uzun kollu body seti ve bir 3-6 ay pijama takımı haricinde hiçbir şey almadım daha:)
Daha kışlıklarda daha tam gelmemiştir diye acele etmiyorum
Ben bir dolap ve bir de odadan odaya hareket ettirebileceğim ahşap beşik alacağım.
Ev bulup taşınmamız lazım daha çok işimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…