2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşaallah Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. 2 gündür sürekli araştırıyorum nette de bir şey bulamadim çok korktum
Hepimizden..nette bulsanızda çok araştırıp kafanızı bulandırmayın bence ufak şeyleri çok büyütülmüş bi şekildede görüyoruz içinizi ferah tutun.doktorunuz sadece takip önerdi galiba

Hepimizden..nette bulsanızda çok araştırıp kafanızı bulandırmayın bence ufak şeyleri çok büyütülmüş bi şekildede görüyoruz içinizi ferah tutun.doktorunuz sadece takip önerdi galiba
2 hafta sonra tekrar bakacak bu arada enfeksiyon testleri istedi toksoplazma falan. Inşaallah sesimi duyan biri olur diye yazdım. Inşaallah sorunsuz atlatıp sağlıkla bebeklerimize kavusuruzz

Bende 2019 aralik annelerine bakiyorum arada malum benim dogum tarihi sınırda baya... valla hersey alinmis bezler mendiller yataklar bende tık yok daha bi bebek arabasi aldik o da kampanya yine kacmasin diye. Bide sagdan soldan gelenler var yan yatak ev ici ana kucagi gibi.. kiyafet 0

herkese günaydın hanımlar benımde yarın ayrıntılı ultrasonum var inşallah herşey yolundadır hazırlıklara gelince ben baya tamamladım sayılır ufak tefek deterjan sabun tırnak makası bebek yağı vs o tarz şeyler kaldı aldığım kıyafetler yeterli diye düşünüyorum ilk 4 5 ay için sonrasında yeni ciciler alırız yatağımız bebek arabamız banyo küvetimiz hastane cıkıslarımız pusetimiz herşeyimiz hazır çok şükür bir kaç paket bez alt açma ıslak mendilde koydum kenarı benım ihtiyaçlarım ve bebeğin ufak tefek şeyleri kaldı bende erken davrananlardanım yani şimdi kapı süsümüz yastığımız falan onları yapmakla tasarlamakla uğraşıyorum

Benim de ayın 15inde ayrıntılı ultrason. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bir de kızlar sizin bebek hareketliliğinin sıklığı nasıl? Yani gün içinde ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz? Ben bazı günler çok yogunken bazen az. Bu da beni endişelendiriyor ister istemez sizde durum nasıl? Daha randevuma çok var. Geçen hafta hafif ağrım var diye gittim herşey yolundaydı.

ohh maşallah bnde istiyorum ama erken deyip korkutuyolsr bebek arabası ne aldın hngi marka

cinsyt bellimi sen aynı haftadyz

12 haftalık ultrasonda erkege bnzıyo dedi en son 1 ay once gttim kendi dr söylemedi cuma gunu kontrol artık belli olur dıye umuyorum :)
Anladım büyük ihtimal gittiğinizde belli olur benim de 2 hafta önce kesin belli oldu. Peki sizin bebek hareketleri nasil?

Yok tekme hissetmiyorum sadece böyle icimde dolanır gibi bişey. Benim ilk bebek yabliz öncesinde 2 düşük olmuştu. Seninki ilk mi?
ya arada kasık batması gbi bişi hssdyrm ama onun o olduguna ihtimal vermedim herkes erken daha deyince :)evet bnm ilk bebek dusukler kacıncı haftalarda olmustu

ya arada kasık batması gbi bişi hssdyrm ama onun o olduguna ihtimal vermedim herkes erken daha deyince :)evet bnm ilk bebek dusukler kacıncı haftalarda olmustu
İlki 10 haftalık, diğeri boş gebelikti. Ocakta tüp yaptırdık olumsuz oldu. Bunu Allah kendiliğinden verdi. O yüzden çok pipirikliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…