2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hastane cekimi istemedigim icin pek sorun yok bence oda susleme ve buyuk oda icin bile esim beni anca ikna etti sen mecbur bi takim daha alicak gibisin
Hastane çekimi derken fotoğrafçı falan gelmeyecek kardeşim ablam telefonla çekecek bır kaç güzel anı olması açısından yaa büyük gelir diyorsun demek oyy nerelere gideyim

Yenidogan 50 cm olmuyor mu ya

Bende sanirim 2 orgu battaniye olucak bitirebilirsem birini kalin yaomayi dusunuyorum arkadina polar ve muslin ortu dikicem polar arada kalicak yani.. birini daha ince tutucam. Bide setlerle aldiklarim olur belki ama battaniyeli tek set dusunuyorum zaten

Hastane çekimi derken fotoğrafçı falan gelmeyecek kardeşim ablam telefonla çekecek bır kaç güzel anı olması açısından yaa büyük gelir diyorsun demek oyy nerelere gideyim

Ya bence bi tanecik o fotolar da giydirecegin bisey al. Yada cok takilma.. alirsan da son zamana dogru al boyu posu belli olsun

Kızlar bizim battaniye olarak 1 tane kalın peluş olanlardan,1 tane kadife kenarları çıt çıtlı kundak tarzı kapatılabilen,2 tane penye,1 tanede örgü battaniye var yeterlimi ki sizce
Bence yeterli benım 1 örgü battanıye havuz şeklinde 1 normal örgü var birtarafı kumaş olanlardan 2 tane hastane çıkışının penye olandan 1 tanede ekstra penye tekli zaten sürekli battanıyede sarılı olmayacak bıryere getirirken vs kullanırız ev içinde penye olanlar yeterli

yenidoğan 50 cm oluyor zaten ben hep 0 3 ay aldım 56 62 cm fln oluyor onlar ama 2 tane gözden kaçırıp alt üst takım yenidoğan 50 cm almışım onlarda tmm sıkıntı yok ancak hastane cıkısı onların yanında büyük kaldı cunku o buyuk ıhtımal 0 3 ay yanı 62 cm ya bebek içinde minnacık kalır emanet gibi durursa diyorum tekrar alır mıyım bilmem çünkü ablamında cocuklar 50 ve 51 cm doğdu erken doğmadığı aürece ort.bu boylarda oluyor bebek bizim kış bebeği olacağı için içine de patikli ve uzun kollu giydirmek gerekince yenidoğan küçük olur zaten yaa dıye kendımı avutuyorm

Doğru düşünmüşsün bi de boyları ilk ayda yaklaşık 4 cm uzuyo. bende büyük almışım aldıklarımı doğduklarında giydikleri yenidoğanları 0-3 ay olarak düşündüm aldıklarımı 3-6 ay olarak aldım yavrum içinde kaybolucak bi kaç tanesi tam kışlık onları biraz büyük giyer diğerleri biraz daha ince 3 aydan sonra giyer.yeni kıyafetler alim çocuğuma

Pijama ve gecelik nasıl modeller bakıcaksınız kızlar.hastane sıcak olur evlerde sıcak olucak bende sıcağı hiç sevmem kısa kolluda alıcam galiba bi de lohusa olucaz onun sıcaklığı basıcak.ama doğumdan ilk çıkınca üşüyebiliriz

Lcw da cok hos lohusa pijama takimlari falan var.. onlarda bir sure sonra giyilemeyebilir oyuzden makul ama şık biseyler bakilabilir

Benim 2. Cocugum oldugu halde 21 de net hissetmeye basladim. Hic endiselenme bence.

58 el hamile kaldım Şuan 64 üm boyda 1.67. Kilomu belli etmiyorum pek fazla. Yok canım neden yanlış anlıyım Hamileyiz sonuçta olacak o kadar kilo

Bende giyim olarak herşeyi aldım. Bebek arabamı da aldım baya hızlıyım gelecek ayda beşik planlıyorum ama nasıl bişy alacağıma karar veremedim.

sen 0 3 al o zaman kıyamam 3 6 lar fazla buyuk ilk doğdugunda

Alıntı yapmışsınız ama 2.posttakileri ben yazmadım karışmış sanırım henüz almadım ben mide yanmalarımda başlamadı karışıklık olmuş sanırım R refikaaydin

Maşallah ne güzel hazırlıkları yapıyorsunuz benim sezeryan 20 Ocak görünüyor ama
Hiçbir şey yapmıyorum henüz
Aslında çabucak olucak şeyler ben hepsinin üst üst3 gelmesini istemedim maddi açıdan parça parça alıp tamamlamak istedim bi de bebek kıyafetleri görünce dayanamadım kış bebeği olucak ama penye kıyafetlerde aldım minik minik görünce liste yapıp eksikleri toplucada halledebilirsiniz daha yolumuz uzun eksik bitmez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…