- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Hastane çekimi derken fotoğrafçı falan gelmeyecek kardeşim ablam telefonla çekecek bır kaç güzel anı olması açısındanBen hastane cekimi istemedigim icin pek sorun yok benceoda susleme ve buyuk oda icin bile esim beni anca ikna etti sen mecbur bi takim daha alicak gibisin
Hastane çekimi derken fotoğrafçı falan gelmeyecek kardeşim ablam telefonla çekecek bır kaç güzel anı olması açısındanyaa büyük gelir diyorsun demek oyy nerelere gideyim
Bence yeterli benım 1 örgü battanıye havuz şeklinde 1 normal örgü var birtarafı kumaş olanlardan 2 tane hastane çıkışının penye olandan 1 tanede ekstra penye tekliKızlar bizim battaniye olarak 1 tane kalın peluş olanlardan,1 tane kadife kenarları çıt çıtlı kundak tarzı kapatılabilen,2 tane penye,1 tanede örgü battaniye var yeterlimi ki sizce
yenidoğan 50 cm oluyor zaten ben hep 0 3 ay aldım 56 62 cm fln oluyor onlar ama 2 tane gözden kaçırıp alt üst takım yenidoğan 50 cm almışım onlarda tmm sıkıntı yok ancak hastane cıkısı onların yanında büyük kaldı cunku o buyuk ıhtımal 0 3 ay yanı 62 cmBence extra yenidoğan kıyafeti almak için bekle belki uzun olur bebiş kullanamazsın.son aylardaki muayenelerde uzun olduğunu öğrenirsen elindekiler yeterli gelebilir.oğlum 54 cm doğmuştu 1 kez giyebildi hastane çıkışını diğerlerinide hiç giyemedi kaldı öyle.
Bi de kızlar beden konusunda kafam karıştı şimdi yenidoğan 56 cm olmuyo mu?yenidoğanlar dışında aldıklarımı 3-6 ay aldım büyük mü almış oldum
Dimi son zamanlar da bakarım artıkYa bence bi tanecik o fotolar da giydirecegin bisey al. Yada cok takilma.. alirsan da son zamana dogru al boyu posu belli olsun
Doğru düşünmüşsünyenidoğan 50 cm oluyor zaten ben hep 0 3 ay aldım 56 62 cm fln oluyor onlar ama 2 tane gözden kaçırıp alt üst takım yenidoğan 50 cm almışım onlarda tmm sıkıntı yok ancak hastane cıkısı onların yanında büyük kaldı cunku o buyuk ıhtımal 0 3 ay yanı 62 cmya bebek içinde minnacık kalır emanet gibi durursa diyorum tekrar alır mıyım bilmem çünkü ablamında cocuklar 50 ve 51 cm doğdu erken doğmadığı aürece ort.bu boylarda oluyor bebek bizim kış bebeği olacağı için içine de patikli ve uzun kollu giydirmek gerekince yenidoğan küçük olur zaten yaa dıye kendımı avutuyorm
Benim 2. Cocugum oldugu halde 21 de net hissetmeye basladim. Hic endiselenme bence.Kızlar ben hala hissetmiyorum hareket fln normal mi sizce ya artık endişelenmeye başladımŞuan 19+6 yım ama bebişe göre 1 hafta önde gidiyorum. Baya oldu da görmeyeli daha haftaya Salı randevum araya fazla zaman girince korku başlıyor
58 el hamile kaldım Şuan 64 üm boyda 1.67. Kilomu belli etmiyorum pek fazla. Yok canım neden yanlış anlıyımBende hic acikmamis boron var onu kullansam mi diye düşünüyorum.alirsam dalan roxy kullanirim.oglumdada kullanmisyim.yumusatici normaldede kullanmiyorum.
Sampuan bubchen alicam. Bebek yagi yerine hindistan cevizi kullanmayi dusunuyorum. pisik kremi rossmanin ürünlerinden alirim.
Bebek bezinde cok kararsizim sleepy yada molfixten uygun olani kullanmak istiyorum.
Yanlis anlamayin ama kilolu hamilelerinde gec hissettigini okumustum.kilolumusunuz vilmiyorum ama.
Yeter canim kis ildugu icin petek uzerine atar hemen kurutursun.
İşimi açıyorsunuz resmen ❤Benim 2. Cocugum oldugu halde 21 de net hissetmeye basladim. Hic endiselenme bence.
Pijama ve gecelik nasıl modeller bakıcaksınız kızlar.hastane sıcak olur evlerde sıcak olucak bende sıcağı hiç sevmem kısa kolluda alıcam galiba bi de lohusa olucaz onun sıcaklığı basıcak.ama doğumdan ilk çıkınca
Bunu ben de merak ediyorum. Mide yanmasından uyuyamadığım gecelerde pijama takımı bakıyorum:) hep incecik şeyler var, içi gösteren pijamalar. Bi tane sonbahar-kış lohusa pijaması gördüm sadece. Herhalde bu ay sonu sonbahar-kış pijamaları da gelir. Geçen yıl ameliyat olmuştum, gecelikle rahat etmiştim, pijamaları hiç giymemiştim. Ameliyat için aldığım bi gecelik takımı var, fotoğraf çekildiğinde içinde güzel görüneceğim kadar şıksüt bulaşır filan diye 2 tane de öylesine bi çamaşırcıdan ucuz 2 tane lohusa geceliği aldım, çirkin ama kullanışlı. İdare ederim herhalde. Bir de pijama takımı alsam evde de giyerim diye düşünüyorum. Dikiş yerlerine kumaş değmesin diye 10 gün gecelik giymiştim, çocuk bakarken pijama giyerim herhalde.
Bebeğe hiçbir şey almadım. Az daha büyüsün bakalım. Şimdi yarım kilo bişey
sen 0 3 al o zaman kıyamam 3 6 lar fazla buyuk ilk doğdugundaDoğru düşünmüşsünbi de boyları ilk ayda yaklaşık 4 cm uzuyo. bende büyük almışım aldıklarımı doğduklarında giydikleri yenidoğanları 0-3 ay olarak düşündüm aldıklarımı 3-6 ay olarak aldım yavrum içinde kaybolucak bi kaç tanesi tam kışlık onları biraz büyük giyer diğerleri biraz daha ince 3 aydan sonra giyer.yeni kıyafetler alim çocuğuma
Aslında çabucak olucak şeyler ben hepsinin üst üst3 gelmesini istemedim maddi açıdan parça parça alıp tamamlamak istedim bi de bebek kıyafetleri görünce dayanamadım kış bebeği olucak ama penye kıyafetlerde aldım minik minik görünceMaşallah ne güzel hazırlıkları yapıyorsunuz benim sezeryan 20 Ocak görünüyor ama
Hiçbir şey yapmıyorum henüz
2. Posttakileri ben yazmıştım ama alıntı gibi olmuş nedenseAlıntı yapmışsınız ama 2.posttakileri ben yazmadım karışmış sanırım henüz almadım ben mide yanmalarımda başlamadıkarışıklık olmuş sanırım R refikaaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?