2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kendimi çok şanslı hissettim kızlar uzak benimki gerçi yakın olsada müdahale etmezdi.neden insanlar tercihleriyle baş başa bırakılmazlar ki.lohusa döneminizde yanınızda kalıcaklar mı yardımcı olmak için

Benimki de uzak.. ayni sehirde neredeyse ayni sokakta otururken bile 10 gunde bir gorurdum ama boyle bisey oldugunda geri duramiyor bu ara bi gelmeyi planliyor bide dogumda gelirler.. bide bende kediler var deliriyorlar

valla ben kendi annemi isticem. yoksa olacak iş değil. şimdiden bebegi yıkama faslı konuşuluyor ve bu beni cok sıkmaya başladı patlicam bi gün

Benim ailemden kimse yok malesef. Kardesimlede pek gorusmuyorum gorussemde hem bebegi var hem calisiyor. Esimin ailesi var iste kv. Onlarda gidince esimle biz

Ben oğluma doğum yaptığımda annem kalmıştı bi süre ama lohusa kafası hiç kimseyi istememiştim yalnız kalmak istiyodum o dönem.şimdi yine annem gelir bi süre bi de oğlumun okulu var okula getirip götürme işi sorun olucak. okuldan eve servis yok 15 dk yürüme mesafemiz var kışın bebişle ne yapıcaz bilmiyorum

Hic bisey olmaz merak etme biz karsta yasarken arkadaslar bebeklerini pusetle heryere yanlarinda goturuyolardi o karda kiyamette. Gecen sene arkadaslarin bebegi 3 aylikti kartalkayaya kayak tatiline gittik hep beraber. Sogukta onlemini alirsan hasta olmaz yeterki enfeksiyon olmasin

Haklısın enfeksiyon olmadıktan sonra soğuk hava zarar vermez.oğlum hastalandığında doktor kar yağdığında mutlaka yarım saat çıkar soğukta demişti.yurt dışındada bebeleri kar kış demeden çıkarıyolar benimkide erken tanışır soğukla

Bana 12 sene sonra 2 düşük başarısız bir aşılama bir tüp bebek tedavisinden sonra Allah kendiliğinden nasip etti. İnşallah en kısa zamanda sana da nasip eder. Hayırlısıyla sağlıkla evladına kavuşursun

Amin canim
Allah razi olsun
Insallah saglikla kucagina alirsiniz bebeginizi

Ben de bir düşük yaptım ve daha sonrasında aşılama ile hamile kaldım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah senin de bebişin benimki gibi nazlı gelecek belli ki en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı sınır 140 benimki 148 çıktı az biraz yüksek çıktı yani.Şeker yüklemesi sabah yapıldı hemşire ister öğleden sonra saat 3ü bekle sonuç için dedi ister 3 hafta sonra kontrole gel dedi ben de o kadar saat beklememek için eve geldim.İnternetten sonucuma baktım.Sizce ne yapmayalım bu hafta bir daha gitmeli miyim yoksa 2 hafta sonra mı gideyim bilemedim.

Bence gidin beslenmenize dikkat ederseniz diyetle düzelir inşallah.ben olsam 3 hafta ertelemezdim.
Şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyodu 24 müydü

Kızlar jokerde unibaby yenidoğan ve diğer ıslak mendillerde %30 indirim var diğer sitelerle karşılatırmadım fiyatlarını ihtiyacı olanlar almayı düşünenler haberiniz olsun.e bebektede bezler indirimde

Bence gidin beslenmenize dikkat ederseniz diyetle düzelir inşallah.ben olsam 3 hafta ertelemezdim.
Şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyodu 24 müydü
Evet 24. Haftada yapılıyor.Yarın gitmeye karar verdim.Büyük ihtimal diyet verir çok yüksek değil çünkü.Bir de benim şekerli şeylerle pek aram yok sadece dün kavun ve üzüm yemiştim bir de sabah şekerli içeceği içince sınırın biraz üstünde çıktı sanırım inşallah kontrol altında tutabiliriz teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…