2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cuma gunu 50 gr glukoz baktiricam sonucuna gore daha fazla bakicaklar yada bakmiycaklar

Hadi hayırlısı.ben evde şekerimi ölçüyorum normal sınırlarda şeker yüklemesinde de sorun olmaz herhalde

Kavun üzüm şeker yükselten meyveler zaten.rica ederimm

Eki Görüntüle 2305836 bakın ben bu magnetlerden yapıyorum oğluşuma

Çook tatlı olmuşlar böyle detaylı şeyler hiç gelmez elimden daha önce oğluma minik bi süveter örmüşlüğüm var sonrasında ne yaptıysam sonu hüsran ellerinize sağlık

Ben hiç almadım henüz ya normal değil miyim acaba? Gelen hafta detaylı ultrason çekildi 322 gramdı bebeğim doktor gelişimi haftasıyla uyumlu dedi
Kaç kilosunuz kilo almamanız güzel tabi bebeğin gelişimi normalse. Bu haftalardan sonra daha cok kilo alınıyo. Benim de hedefim 4. Aya kadar hic almamakti ama maalesef sağlık olsun sonra bakcaz icabina kilolarin.

Allah en doğru zamanda, en hayırlısını nasip etsin kuzum

Hangi bez kullanmayi düşünüyorsunuz kafam okadar karisik ki

Ben prima premium care ile başlayacağım. 6-7 aylıkken küçük paket farklı bez alıp deneme yapıyorum. Pişik yapıyor mu performansı nasıl diye. Hoş kızımda prima premium care hariç başka bez kullanamadım pişik yaptı hep denediklerim. Yapmasaydı daha uygun fiyatlı akma taşma yapmayan başka markaya geçiş yapardım.

Bir de önünde çizgi olan, çiş yaptığında renk değiştiren şerit olan bezler çok kullanışlı oluyor. Çiş yapıp yapmadığını anlıyorsun.

Kızlar merhaba uzun zamandır gelip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya fırsat bulamadım. 23. Haftamdayım şükürler olsun . Birkaç haftadır yolda yürürken sağ kasığımda şiddetli batma tarzı ağrı oluyor dinlenince geçiyor . Pazar günü doktora gittim . Net bir şey diyemedi böbrekle alakalı olabilir filan dedi böbreğime de baktı orda da bir şey göremedi . Aynı şeyi yaşayan var mı diye merak ettim endişelendim uzun süre devam edince

Cok uzun zamandir var bende ama miyomum varmis sag tarafta olsa soylerdi doktorunuz.. bazen oluyor oyle seyler

Çok şiddetli olmasa da bende de oluyor bacak ve kaşık arasında olmuştu. Doktora gittiğimde kontrol etti bir sıkıntı yoktu. Kas ağrısı olmuş olabilir dedi. Şimdi pek olmuyor. Magnezyum içiyorum bu suya atilandan. Endişe etmeyin dinlenince geçen ağrılar olurmuş hamileyken zaten doktorunuz da kontrol etmiş..

Kaburga batması yaşayan arkadaşlar var mı varsa çözüm olarak bişeyler bulabildiniz mi?ilk gebeliğimde ki gibi 20. Hafta ve başladı inanılmaz kısıtlıyor beni

Kaç kilosunuz kilo almamanız güzel tabi bebeğin gelişimi normalse. Bu haftalardan sonra daha cok kilo alınıyo. Benim de hedefim 4. Aya kadar hic almamakti ama maalesef sağlık olsun sonra bakcaz icabina kilolarin.

56 kiloyum gebelikten önceki kilomla aynı. Şükür gelişimi haftasında ilerliyo

Kaburga batması yaşayan arkadaşlar var mı varsa çözüm olarak bişeyler bulabildiniz mi?ilk gebeliğimde ki gibi 20. Hafta ve başladı inanılmaz kısıtlıyor beni

Bende 20 den once basladi.. delirtiyor oturdugum yerde sekilden sekile giriyorum.. gogsumun tam altinda batiyo yaniyo agriyo sirtima vuruyo. Surekli kazik yutmus gibi durmam yada.ayakta falan olmam lazim

Bende 20 den once basladi.. delirtiyor oturdugum yerde sekilden sekile giriyorum.. gogsumun tam altinda batiyo yaniyo agriyo sirtima vuruyo. Surekli kazik yutmus gibi durmam yada.ayakta falan olmam lazim
Ayakta durmakta çözüm olmuyor maalesef sağ tarafım battığı için sol tarafıma en az yarım saat yatmam rahat dinlenince geçiyor ama kalkınca yine başlıyor Rabbim yardımcımız olsun inşaallah.

Öğleden sonra 6-7 saat midem yandı. Daha önce hiç olmamıştı hamilelikle ilgili mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…