Evet 24. Haftada yapılıyor.Yarın gitmeye karar verdim.Büyük ihtimal diyet verir çok yüksek değil çünkü.Bir de benim şekerli şeylerle pek aram yok sadece dün kavun ve üzüm yemiştim bir de sabah şekerli içeceği içince sınırın biraz üstünde çıktı sanırım inşallah kontrol altında tutabiliriz teşekkür ederim cevabın için
Çook tatlı olmuşlar böyle detaylı şeyler hiç gelmez elimden daha önce oğluma minik bi süveter örmüşlüğüm var sonrasında ne yaptıysam sonu hüsran ellerinize sağlık
Kızlar jokerde unibaby yenidoğan ve diğer ıslak mendillerde %30 indirim var diğer sitelerle karşılatırmadım fiyatlarını ihtiyacı olanlar almayı düşünenler haberiniz olsun.e bebektede bezler indirimde
Kaç kilosunuz kilo almamanız güzel tabi bebeğin gelişimi normalse. Bu haftalardan sonra daha cok kilo alınıyo. Benim de hedefim 4. Aya kadar hic almamakti ama maalesef sağlık olsun sonra bakcaz icabina kilolarin.
Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetine hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Ben prima premium care ile başlayacağım. 6-7 aylıkken küçük paket farklı bez alıp deneme yapıyorum. Pişik yapıyor mu performansı nasıl diye. Hoş kızımda prima premium care hariç başka bez kullanamadım pişik yaptı hep denediklerim. Yapmasaydı daha uygun fiyatlı akma taşma yapmayan başka markaya geçiş yapardım.
Bir de önünde çizgi olan, çiş yaptığında renk değiştiren şerit olan bezler çok kullanışlı oluyor. Çiş yapıp yapmadığını anlıyorsun.
Kızlar merhaba uzun zamandır gelip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya fırsat bulamadım. 23. Haftamdayım şükürler olsun . Birkaç haftadır yolda yürürken sağ kasığımda şiddetli batma tarzı ağrı oluyor dinlenince geçiyor . Pazar günü doktora gittim . Net bir şey diyemedi böbrekle alakalı olabilir filan dedi böbreğime de baktı orda da bir şey göremedi . Aynı şeyi yaşayan var mı diye merak ettim endişelendim uzun süre devam edince
Kızlar merhaba uzun zamandır gelip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya fırsat bulamadım. 23. Haftamdayım şükürler olsun . Birkaç haftadır yolda yürürken sağ kasığımda şiddetli batma tarzı ağrı oluyor dinlenince geçiyor . Pazar günü doktora gittim . Net bir şey diyemedi böbrekle alakalı olabilir filan dedi böbreğime de baktı orda da bir şey göremedi . Aynı şeyi yaşayan var mı diye merak ettim endişelendim uzun süre devam edince
Çok şiddetli olmasa da bende de oluyor bacak ve kaşık arasında olmuştu. Doktora gittiğimde kontrol etti bir sıkıntı yoktu. Kas ağrısı olmuş olabilir dedi. Şimdi pek olmuyor. Magnezyum içiyorum bu suya atilandan. Endişe etmeyin dinlenince geçen ağrılar olurmuş hamileyken zaten doktorunuz da kontrol etmiş..
Kaburga batması yaşayan arkadaşlar var mı varsa çözüm olarak bişeyler bulabildiniz mi?ilk gebeliğimde ki gibi 20. Hafta ve başladı inanılmaz kısıtlıyor beni
Kaç kilosunuz kilo almamanız güzel tabi bebeğin gelişimi normalse. Bu haftalardan sonra daha cok kilo alınıyo. Benim de hedefim 4. Aya kadar hic almamakti ama maalesef sağlık olsun sonra bakcaz icabina kilolarin.
Kaburga batması yaşayan arkadaşlar var mı varsa çözüm olarak bişeyler bulabildiniz mi?ilk gebeliğimde ki gibi 20. Hafta ve başladı inanılmaz kısıtlıyor beni
Ayakta durmakta çözüm olmuyor maalesef sağ tarafım battığı için sol tarafıma en az yarım saat yatmam rahat dinlenince geçiyor ama kalkınca yine başlıyor Rabbim yardımcımız olsun inşaallah.