Ayakta durmakta çözüm olmuyor maalesef sağ tarafım battığı için sol tarafıma en az yarım saat yatmam rahat dinlenince geçiyor ama kalkınca yine başlıyor Rabbim yardımcımız olsun inşaallah.
Öğleden sonra 6-7 saat midem yandı. Daha önce hiç olmamıştı hamilelikle ilgili mi acaba
Bende iyi bezle baslayip sonra daha uygun fiyatliya geçeyim diyorum ama pisik olur mu diye korkuyorum.hangi beze alisirsa mantigi varya hani onun icin.oglumda hep prima kullanmistim.Ben prima premium care ile başlayacağım. 6-7 aylıkken küçük paket farklı bez alıp deneme yapıyorum. Pişik yapıyor mu performansı nasıl diye. Hoş kızımda prima premium care hariç başka bez kullanamadım pişik yaptı hep denediklerim. Yapmasaydı daha uygun fiyatlı akma taşma yapmayan başka markaya geçiş yapardım.
Bir de önünde çizgi olan, çiş yaptığında renk değiştiren şerit olan bezler çok kullanışlı oluyor. Çiş yapıp yapmadığını anlıyorsun.
1 ve 2 numarayı prima premium care kullanıcam 2 den sonra sleepye geçicem canım ben.sleepy de güzelmiş çevremde ve sosyal medyadan duyduğum kadarıyla
Hahaa hatirlarsan bende sen gibiyim sadece marka belirleyip indirimleri kacurmak istemiyorum. Bu aralar ben kışlık deterjan vs gibi stoklarla ugrasiyorum ki bebek dogunca bide onlar masraf olmasin diyeBez mi daha hastane cikisi bile almadim
1-2-3 premium care, bi de denemek için 1 paket goon aldım sonra başka markalara geçerim cildi uygunsa
bu aralar bendede oluyor gaviscon içiyorum iyi geldi.Öğleden sonra 6-7 saat midem yandı. Daha önce hiç olmamıştı hamilelikle ilgili mi acaba
Kizlar gecelik derdindende kurtuldum gecen hafta a101 e gecelik pijama tk gelmiş tesaduf gördüm 30 tl gecelik.kalitesizde değildi bakin isterseniz. Bide hani rastlarsaniz bi yerde peluş sabahlik istiyorum uygun fiyatli haber verirsiniz canlarim
Ben gecen sene trendyoldan almistim polar pijama takimiyla..
Arkadaslar gecen gun bahsettgim arkadas vardiya tansiyonu yuksek hastaneye yatirdilar diye. Dun aksam dogum yaptirdilar mecburen tansiyon yine yukselmis anneyi kaybedemeyiz demisler kanunide dogum yapti.. bebek 900 grmis.. yenidogan yogun bakimi olan hastane ariyolardi aksam.. insallah bebekte toplarlar
İnşallah çabucak toparlar bebek rabbim ikisinide korusun benim arkadaş 25 haftalıkdoğum yaptı bebeği 670 gr dı bebek iyi şükür 3 haftadır küvezde dahada kalacakmış ama toparladı şükürBen gecen sene trendyoldan almistim polar pijama takimiyla..
Arkadaslar gecen gun bahsettgim arkadas vardiya tansiyonu yuksek hastaneye yatirdilar diye. Dun aksam dogum yaptirdilar mecburen tansiyon yine yukselmis anneyi kaybedemeyiz demisler kanunide dogum yapti.. bebek 900 grmis.. yenidogan yogun bakimi olan hastane ariyolardi aksam.. insallah bebekte toplarlar
benim ilk bebeğim tüp bebekti başladıgım yerde devam ettım gebelik boyunca ama orda tup bebek olanlar hep gıttıler çok az ınsan vardı beni,m gıbı walla pişman da oldum ne gerek varkı bebek olduktan sonra aynı normal gebelik iyi bır doktor bul ve baska yere gec benım şimdi normal kendılıgınden bu bebek ve normal bı doktorla devam edıyoruz aynı gebelik aynı muayene ya hersey aynı bız sadeece tup bebek olunca çektıklerımızden dolayı korkuyoruz işteGünaydın kızlar size bir sorum var gebelik takiplerinizi tüp bebeğinizi yapan uzmanla mi yürütüyorsunuz yoksa daha makul bir doktorla yuruteniniz varmı bana bi el atın çok kararsizim doktorumdan çok memnunum ama bana çok pahalı ya geliyor özel kliniği var ayda 300 tl muayne ücreti ve 6000 lerde doğum masrafı çıkcak bizi asmaya başladı zaten masraflica bi tedavi sürecinden geçtik herşey yolunda şuan bebegimiz gayet iyi başka bir uzmana devam etsek sizce bi sıkıntı olurmu dersiniz
benim de bir arkadaşımın bebeğini o sebeple aldılar. preeklampsi diye bir şeymiş. 25.haftasindaydi. bebek de yaşamadı. çok üzülmüştük. ama 600 gr dı bebek. Allahım inşallah bir şey olmaz. hic beklenmedik bir sey gercekten.Ben gecen sene trendyoldan almistim polar pijama takimiyla..
aynen canım o kadar korkuyor ve kararsız kalıyordum ki inan her ay zar zor denkliyorduk muayne parası ayrıntılı ultroson filan herşey çok çok yüksek geliyor kredi çekerek yaptik tüp bebek işlemini zaten bir hayli zorlanıyoruz oyuzden bende ani bir kararla ve sabaha kadar arastirdiktan sonra sabahın köründe düştüm Yollara yakinimda olan özel bir hastanenin uzman kadın dogumcusuna göründüm çok ta iyi bir doktor hem uzmanlık hemde insani yaklaşımı hoşuma gitti sanırım ona devam edicem 5 de 1i fiyatıyla muayenemi de oldum doğum da 3de 1i fiyatıyla olucak nasipse allahım utandırmasın inşallah doğru karar vermişimdirbenim ilk bebeğim tüp bebekti başladıgım yerde devam ettım gebelik boyunca ama orda tup bebek olanlar hep gıttıler çok az ınsan vardı beni,m gıbı walla pişman da oldum ne gerek varkı bebek olduktan sonra aynı normal gebelik iyi bır doktor bul ve baska yere gec benım şimdi normal kendılıgınden bu bebek ve normal bı doktorla devam edıyoruz aynı gebelik aynı muayene ya hersey aynı bız sadeece tup bebek olunca çektıklerımızden dolayı korkuyoruz işte
Günaydın kızlar hepinizin bebeği hayırlı olsun benimde preeklampsi riskim varmış dopplerde sağ ve sol arterde direnç çıktı hiç duymadığım birşey doktor tuzu yasakladı tansiyon takibi yapacaksın dedi ne demek kötü bir durummu bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi 22 haftalığım bu arada
Gecen seneBen gecen sene trendyoldan almistim polar pijama takimiyla..
Canım ben dün cinsiyeti öğrendim, sizede yazayım dedim. Kızımız olacakmış nasipseBenim erkek ama kızlarım vardı benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah belli olunca yazarsın buraya da bende bi gazladim seni ama inşallah kız olur
Gecen senenerden bulayim kiz şimdi
Kizlar 2 hafta sonra dr seker yuklemesi icin çağırdı beni muayenehaneye. Kaç paradir acep? Hazirlikli gideyim. Ben devlette yaptiririm demiştim
İnşallah bende sağlıkla doğum yaparım çok takıyorum kafamaPre eklemsi halk arasinda gebelik zehirlenmesi olarak geciyor. En buyuk belirtisi yuksek tansiyon. Yuksek tansinyon durumunda eger dusuremezlerse hastanede takip basliyor sonrada uygun goruldugu yada annenin hayatini riske attigi an bebegi aliyorlar. Bir suru bu sekilde saglikli dogum yapan insan var.
Ben tüp bebek yaptırmadım aşılama ile hamile kaldım aynı hastanede devam ediyorum devlet hastanesi.Aslında söylediğin fiyatlar çok çok uç rakamlar değil gibi en azından Ankara’ya göre nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama.Eğer maddi olarak zorlamaya başladıysa sizin için daha uygun doktora gidebilirsin benim fikrim tabi.Ben şuna inanıyorum bir şey olacaksa özelde de olurdevlette de bu biraz bizim kaderimiz gibi.Aynı tüp bebek veya aşılama yaptırmak zorunda olduğumuz gibiGünaydın kızlar size bir sorum var gebelik takiplerinizi tüp bebeğinizi yapan uzmanla mi yürütüyorsunuz yoksa daha makul bir doktorla yuruteniniz varmı bana bi el atın çok kararsizim doktorumdan çok memnunum ama bana çok pahalı ya geliyor özel kliniği var ayda 300 tl muayne ücreti ve 6000 lerde doğum masrafı çıkcak bizi asmaya başladı zaten masraflica bi tedavi sürecinden geçtik herşey yolunda şuan bebegimiz gayet iyi başka bir uzmana devam etsek sizce bi sıkıntı olurmu dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?