2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yemeklerden sonra uyku hali geliyor mu size de bir de ağzınız çok kuruyor mu ? Normalde çok su içen biri değildim ama şimdi suya doymuyorum.Benim gebelik şekerinden mi yoksa hamilelikten mi tam çözemedim

Bende o durumdayim yemekten sonra agirlasiyorum ve deli gibi su iciyorum gebelik sekerim normal cikti.. gerci daha doktorumla konusmadim ama 140 in altinda cikti yani

Bende o durumdayim yemekten sonra agirlasiyorum ve deli gibi su iciyorum gebelik sekerim normal cikti.. gerci daha doktorumla konusmadim ama 140 in altinda cikti yani
140ın altındaysa iyidir benim 148 çıktı çok az geçmişim sınırı diyet uyguluyorum şimdi düşürmem lazım ben de çok susayınca bu şekeri düşüremeyecek miyim diye paniğe kapıldım maden sizlerde de aynı içim rahatladı gebelikten demek ki

Kızlar yemeklerden sonra uyku hali geliyor mu size de bir de ağzınız çok kuruyor mu ? Normalde çok su içen biri değildim ama şimdi suya doymuyorum.Benim gebelik şekerinden mi yoksa hamilelikten mi tam çözemedim
benimde özellikle oglen yemek yedikten sonra uykum geliyor. Su icmem fazla ama gebelikte benimde su icmem artti
Ben tuhaf tuhaf boya islerine girdim sonum hayirli olsun tv sehpasini boyadim diger mobilyalara diktim gozumu bide ev boyanicak daha
boya kokusinadikkat et.

Ben de suya doyamıyorum baştan beri. Şekerim normal çıkmıştı. Hala çok susuyorum

Kızlar demek ki benimkide de sizin gibi hamilelikten ben de korktum şekerim hiç düşmüyor mu diye teşekkür ederim cevaplarınız için

Kızlar hamilelikte kreatininin düşüp gfr nin yükselmesi normal dimi? Bugün kan verdim gfr 125, kreatinin 0.61 çıktı. Normal midir?

Günaydın anneler çok uzun zamandır yazamıyorum vakit bulup. Ama Arada okuyorum paylaşımlarınızı. Bizde isim konusunda çok kararsız kaldık. İlk kızımın adı Miray Alya şimdi yine kızım olacak Allah’ın izniyle onun ismini de Meyra Arya düşündük nasıl sizce? Farklı isimler bulan olursa fikirlerinize açığım .

Alya mi miray mi kullaniyorsunuz.isimler nirbirime cok yakim karisabilir.

Benim de kalbimde sıkışma, çarpıntım vardı doktorum kardiyolojiye gönderdi.
Anormal bir şey çıkmadı şükür.

Tek tek guzeller ama birlikte soylemesi cok zor geldi bana ikisinde de y ve e harfleri oldugu icin sanirim. Saglikla gelsin insallah kuzucugunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…