2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar dün detaylı ultrason yapıldı. Herşey çok güzeldi bebekte bir problem yoktu ama uterin arterde edn izlendi denildi raporda bu da rahimdeki damarda direnç demekmiş ileriki haftalarda bebeğin beslenmesini engelleyebilirmis. Corasprin içiyordum başlangıçtan beri herhalde kan sulandırıcı iğneye başlayacağım. Moralim çok kötü dünden beri ağlamaktan perişan oldum. Aklımdan bir türlü çıkmıyor. Bu arada tansiyon normal idrarda protein kaçağı yok ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum

Dr her dediğine inanma ağlamayı bırak bebeğini düşün bu psikolojiyle zaten damarda direnç yoksa bile direnç oluşur herşey moral motivasyon

Merhaba Kizlar benim de doğumum 14 Ocak nasipse 2 erkekgim var 3.bebis kiz çok şükür mevlm saglikli sihatli kucağıma almayı nasip eder inşallah 21. Hafta ultrason degerleriniz nasıldı

Niye agliyosunuz ki igneyede baslarsiniz doktorunuz verirse tabi bunda bisey yok. 1 yildir ignede hapta kullaniyorum yuksek riski pihtilasmam var ama.oturup aglamadim bosa uzmeyin kendinizi. Aglamakla biseyr cozum yok bosuna stres

akintidan oluyorum artik ben.sureklikasinti surekli sirkeli suyla yikiyorum kadinti kremleri kullaniyorum. Sorun yok yani kafsns takma.hamilelerin çoğunda oluyor

ben bayadir ferro kullaniyorum sen dsha yeni baslayacaksin

akintidan oluyorum artik ben.sureklikasinti surekli sirkeli suyla yikiyorum kadinti kremleri kullaniyorum. Sorun yok yani kafsns takma.hamilelerin çoğunda oluyor

ben bayadir ferro kullaniyorum sen dsha yeni baslayacaksin

Ya ben o kadar ilac kullaniyorum ki bide o gelsin napalim

Osteocare, magnezyum diasparol, ocean mummy, ecopirin, cleksan igne, deltacortil, b12, zyrtec, gaviscon, panpas ....

Bide o eklensin )

Niye agliyosunuz ki igneyede baslarsiniz doktorunuz verirse tabi bunda bisey yok. 1 yildir ignede hapta kullaniyorum yuksek riski pihtilasmam var ama.oturup aglamadim bosa uzmeyin kendinizi. Aglamakla biseyr cozum yok bosuna stres
Çok haklısınız ama işte doktor bebekte gelişim geriliği erken doğum riski var deyince etkilendim. Bir de ben 2 kayıp yaşadım ondan da eskileri hatırladım. Basarisiz tedavilerden sonra bu bebeği Allah sonradan verdi 12 yıl sonra bir de yaşım 39 o yüzden hassaligim herhalde. Ama çok haklısınız boşuna üzdüm hem kendimi hem bebeğimi

Arkadaşlar selam,bende kameralı bebek telsizi bakıyorum.tavsiyeniz varsa Harika olur

U UMUDUN bende dediki arterde de çentik varmış Araştırma hastanesinde Prof çok kötü konuştu yok bunda da olacak preeklampsi yok olmasa da düşük ağırlıklı doğacak işte AFP yüksekliği ani bebek ölümüne sebep olabilir vs vs tüm olumsuzlukları sıraladı dedim herhalde 1-2 haftaya kalmaz erken Doğum olur. Dün Ayrıntılı ultrasona gittim o dr da çentik var dedi ama çok güzel derecede akışda mevcut dedi bunu rdus sen bakıyor ve radyolog olduğu için sanki daha bi doğru ölçüyor gibi geldi. 28. Haftada tekrar ölçelim dedi ben direk ya o haftaları görebilir miyim bu halde dedim adam şu an her şey normal bence görmemen için sebep yok şu an dedi. İçim rahatladı. Farklı dr a gitmekte fayda var. İnşallah kucağına alırsın sağlıkla

Çok teşekkür ederim cevap için aynen bana da olumsuzluklari siralayinca çok üzüldüm. yarın devlete Çarşamba kendi doktoruma gideceğim. Allah'ım yavrularımızı zamanında sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

Ben yine yapmazdim oradaki dogal ortami bozarsan daha kotu olabilirsin. Oraya uygun birsey ile.yap temizligi
Sürekli enfeksiyon varsa iyi bir dr a gitmelisin bence üzerinde durmanı tavsiye ederim sıkıntı çıkarıyor beklenmedik bi anda canım
dr surekli kuru tutacaksin dedi fitil veriyor krem veriyor.probiotik yogurt oneriyor ama yok 3 5 gun geciyor tekrar basliyor. Normalde de mantar enf. Oluyordu ama hamilelikte olmamisti.

dr surekli kuru tutacaksin dedi fitil veriyor krem veriyor.probiotik yogurt oneriyor ama yok 3 5 gun geciyor tekrar basliyor. Normalde de mantar enf. Oluyordu ama hamilelikte olmamisti.

Ama sirke ile yikiyorum diyorsun belki bu iyi gelmiyordur. Vem gnyno canestan fitil ve krem kullandim. Birde fulucan tablet vermisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…