2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de ufaktan kızın çeyizine başla sıkıştırma son zamanlara Hangi şehirdesin yardımcı için

Istanbul anadolu yakasindayim.

Baslarim artik bu ay herhalde yavastan. Ev duzene girmeyince kafasini toparlayamiyor insan. Tam banada boyayi yaptirayim derken bisey cikiyor. Esim bu hafta sonu nobetci haftaya baska hastanede hafta sonu ameliyati var. Boyaci varken onunda olmasi lazim falan uzuyor. Bende herseyi toplayip.bebise oyle vakit ayirayim.istiyorum

Kizlar bu arada kardesim rossmanlar satilan bi mendilden bahsetti renklerin birbirine karismasini onluyomus. Bebek kiyafetleri cok kucuk oldugu icin renkli falan diye ayirmayip.onunla atiyorum hic sorun olmadi diyor. Kullanan var mi

Ben üste uzun kollu çıtçıtlı body, altına patikli pantolon, en üste ayaklı tulum, ayaklara bir fazla çorap belki ince bir yelek diye düşünüyorum.
Tabi ben taşınmayı düşünüyorum yeni ev nasıl olur bilemiyorum sıcak olursa böyle yaparım büyük ihtimal.

Benim de taşınmam lazım ev bulduk gibi,
Bu evde tek bir şey koyacak yerim bile kalmadı
Bir şeyler almak için taşınmayı bekliyorum, arada ufak tefek dayanamayıp küçük şeyler alıyorum.
İnşallah en geç Kasım başında taşınmış olurum da yerleşebilirim doğuma kadar.

Yerlesirsin ya .. o kadar ev tasidim ki ilden ile falan tasinmak esyalari icerde halletmekten yada boya badanadan daha kolay geliyor

pijamam geldi hanımlar tam istediğim gibi oldu rahatlıkla doğumdan sonrada giyebilirim gibi görünüyor ✌

Nereden aldın canım ve ne kadara
sefamerveden aldm canım hatta resim atayım günlük bir pijama takımı tercih ettim doğumdan hemen sonra giyeceğim için lohusa tarzı şık olanlardan değil birazda uzun üstü tunik benzeri iyi oldu benım için tesettürlü olduğumdan bir de şal aldım

Ben letgodan aldım 450ye

Kizlar bu arada kardesim rossmanlar satilan bi mendilden bahsetti renklerin birbirine karismasini onluyomus. Bebek kiyafetleri cok kucuk oldugu icin renkli falan diye ayirmayip.onunla atiyorum hic sorun olmadi diyor. Kullanan var mi
esim yurtdisinda kullanmış.butun kiyafetlerini atiyormus bisey olmuyor demisti. Bende alayim iyi hatirlattin.

Iyi gunlerde kullan ama emzirirken onü acilmadigi icin zorlanacaksin.bitane daha alirsan acilmasina dikkat et

Kizlar küçük kıyafetleri cok fayla alipta para vermeyin derim. Oglumu hergun yıkiyorduk onu yikadiktan sonra cikan kiyafetleri hemen elde yikayor. Petek ustune koyup 1 kac saatte kurutiyorduk.simdi de petekler acik olacak.
Oglumdan kalma 5 zibin 3 tan4 patikli tk 3 tanede tulum var ben alirsam 2 tane hastane cikisi ve 5 tane uzun kollu citcitli bady alacagim.yeter diyorum yetmezsede alirim dag basinda degilim ya

teşekkür ederim biliyorum canm düğmeliler daha kullanışlı diyorlar ama bunu bilerek bu şekilde aldım birtane ablam verdi düğmeli lohusa pijaması rahat edemezsem onu giyerim ancak geçende yazdım düğmelide şöyle bir sıkıntı bana göre açtığınız bölüm tam göğüs altında kenarında toplanıyor ve bebeğin yüzü tamda o bölgeye denk geliyor yeğenim tuttu tutacak emdi derken kuzucum yanağı kumaş toplanan yere denk gelmiş kızarmıştı. göğüs ne kadar rahat açıkta kalırsa o kadar rahat emer gibime geldi bakalım deneyimleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…