2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,
Bebeğinizin uyku düzeni var mı? Benimki sürekli hareketliydi ilk kez dün
Akşamdan beri hareket etmeyince korkmaya başlamıştım şimdi uyandı sanırım çok komik geldi bi an
Dün çok yorulduysan ondan da olabilir. Biz yorulunca onlar da yoruluyolar ve pek zıplamaya halleri kalmıyo :)
Benimki de sabah uyanınca çok hareketli.
Gün içinde saatlerce uyumuyolar sanırım en fazla yarım saat bi saat şeklinde gözlemledim. Aynı yenidoğan bi bebek gibi sık uyuyup uyanıyolarmış :)

Gün içinde evet çok çok hareketli ama gecede çok hareketliydi ilk kez bu gece hareket etmedi dedim bi sorun mu var acaba iş yerinde masabaşı çalışıyorum aslında yorucu bi ortamım yok bakalım bu akşamda uyucak mı

Günaydın kızlar,
Akşamdan beri hareket etmeyince korkmaya başlamıştım şimdi uyandı sanırım çok komik geldi bi an
Gunaydin canim vvalla oyle dusunmek istedigimden mi bilmiyorum ama bana da uyku duzeni varmis givi geliyor. Gece 12 gibi hareketleniyor sonra 7 de uyandiriyor beni tekrar :) guduzleri pek hissetmiyorum kosusturmadan. Ama aksam 8 dedin mi tekrar basliyor. Bir kac gun saate bakarak say hareketlerini bakalim ayni saatlere denk gelecek mi. Ilk cocuk benim belkide o heycanla boyle yorumluyor olabilirim :)

merhaba arkadaslar 12 +5 haftalik bebegim 6.7 cm dedi kisa gibi geldi bana sizin kacti o haftada yazar misinz banada

Günaydın kızlar,
Benimki baya baya uyku duzenini olusturdu.abisinin uyku duzeni gibi sabah 8de uyaniyor yatiyor 1.30 2 saat araliklarla uyaniyor ben birdayim anne diyip kipirdaniyor tekrar yatiyor. Dogduklari zamanda uyku duzenleri anne karnindaki gibi olacak

Burada önerildi bana da ama ücretinin yüksek oluşu ve ille nakit istemeleri beni ticari kaygı gibi düşünmeye itti.Üstelik öyle yarım saat falan değil sadece 5 dk bakıyorlar.Off kafam yine karıştı...

Burada önerildi bana da ama ücretinin yüksek oluşu ve ille nakit istemeleri beni ticari kaygı gibi düşünmeye itti.Üstelik öyle yarım saat falan değil sadece 5 dk bakıyorlar.Off kafam yine karıştı...
Bana yarım saat baktı her detayi inceledi. Yine de siz bilirsiniz ama ileride farketmidiginiz bir sorun çıkarsa önlem almış olursunuz. Çünkü herseye bakılıyor hem bebeğe hem rahminizin damarlarındaki kan akışına kadar bence çok önemli evet fiyat yüksek ama bebeklere değer. Dediğim gibi baktirmasaydim sorunumu asla bilemeyecektim ilerde üzülecektim tabi yine de siz bilirsiniz sağlıklı hamilelikler diliyorum

Sure bakan kisiye gore degisiyor fiyatta ayni sekilde degisiyor kardesim 250 tl ye yaptirdi ben 600 ayrica karttan cekiyorlar

Canım bana da 5 dakika falan baktı. Ama hemen hemen her şeyini söyledi. Ordan cıkınca doktorum da baktı , her şey normal deyince içim rahatladı. Bence cok düşünme. Rabbim korusun yavrularımızı

Arkadaşlar ayrıntılı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Canım bence iyi bir yerde kesinlikle yaptırmalısın. Nedenini açıklamışlar zaten, arterlerdeki akışı vs ölçmesi gerek tabi ki ayrıntılıdan ayrıntılıya fark var. İlk çocuğumuzda burada alelade bir özel hastanede yaptırmıştık ve arterde çentikmiş dirençmiş hiç ölçmedi daha doğrusu makinası da yeterli değildi sanıyorum ki, 5,5-6 yıl önceydi. Bu bebekte ise ciddi para verdim ama çok şükür içim rahat ayrıca direnç çentik vs varsa kan sulandırıcı başlıyor bu da bir önlem... İlk bebeğimi 30 haftada 29 haftaya uyumlu doğurmuştum çok zor bir süreç. Önlem almakta fayda var. 5 dakika değil 20-25 dakika bakan bir yeri tercih et

Edirneye,Araştırmaya gitmek istedim ve aradım.Muayene eden dr gerek görmedikçe ayrıntılıya bakmıyoruz dediler.Burada benim gittiğim hastane 550TL 'ye ve sadece 5 dk bakıyor.Ilk hamileliğimde doktorum kendi detaylı şekilde bakmıştı her şeye ve ayrıca ayrıntılı ultrasona girmemiştim. Trakya bölgesinden arkadaşlar var mı acaba burada iyi bir yer bilen? Bu arada ne kadar çok sayfa ilerlemişsiniz Benim aklıma ancak şimdi geldi ocak anneleri grubu açıldıysa katılayım demek Hepimize güzel ve sağlıklı hamilelik diliyorum

Devlet hastaneleri gerek gormedikce ayrintiliya yonlendirmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…