Merhaba arkadaşlar,gruba girmeye biraz geç kaldım sanırım ama ben de geldim Ben de bir erkek annesi olacağım kısmetse. SAT 27 Nisan. Bu ikinci çocuğum olacak kısmetse,ilki sezaryen doğum olduğu için planlanan doğum tarihimiz şimdilik 25 Ocak. Yaşım 36 ve Tekirdağ'da yaşıyorum Bebeğimizin ismini BORA koymayı düşünüyoruz
Cadillac air di sanırım onu beğendik en son, hoş yine de değişebilir fikrimiz alana kadar:)
Bu fiyatlara çıkmayı düşünmüyordum ama diğerlerini ya beğenemedim ya da memnun olmayanları okuduk.
Neyse kullanıp satarım diye düşünüyorum artık, hepsi burada indirimine bakıyorum eğer çok düşerse taşınmadan alırım hemen.
İçinde başka kiracı var şu an, o kiracı ev arıyor taşınmak için, ev sahibi tanıdığımızın tanıdığı, o taşınınca siz taşınırsınız dedi. İşte şimdiki kiracının ev bulması da 1-1.5 ayı bulabilir diye korkuyorum.
Bir de banyosunda birkaç şeyi eski gibiydi dedik ki biz yaptırsak kiradan düşer misiniz adam olumlu baktı. O da bir hafta sürse boya badana derken benim ne çok işim varmış
İçinde başka kiracı var şu an, o kiracı ev arıyor taşınmak için, ev sahibi tanıdığımızın tanıdığı, o taşınınca siz taşınırsınız dedi. İşte şimdiki kiracının ev bulması da 1-1.5 ayı bulabilir diye korkuyorum.
Bir de banyosunda birkaç şeyi eski gibiydi dedik ki biz yaptırsak kiradan düşer misiniz adam olumlu baktı. O da bir hafta sürse boya badana derken benim ne çok işim varmış
Cok guzel ama beceriklisin masallah :) ben suan ancak cocuklara bakip evin gunluk temizligini yapabiliyorum. Ilk hamilelik cok kolaydi sayi ilerledikce zorlasiyor sanki :)
Kizlar bu arada kardesim rossmanlar satilan bi mendilden bahsetti renklerin birbirine karismasini onluyomus. Bebek kiyafetleri cok kucuk oldugu icin renkli falan diye ayirmayip.onunla atiyorum hic sorun olmadi diyor. Kullanan var mi
Dr becker marka olanından kullanıyorum, hani böyle bi kısmı beyaz bi kısmı renkli kıyafet ya da pike vb olunca da kullanıyorum çok rahat boya çıkacaksa o mendillere çıkıyor
Bugün kontroldeydim önlem amaçlı kan sulandırıcı iğneye başlama kararı verdi doktor. Zaten başlangıçtan beri corasprin içiyordum. Triod hapı, demir, magnezyum, progestan, corasprin, iğne, balık yağı hapı, derken liste uzuyor. İğne yapan var mı kızlar aranızda bana eşim yapacak en uygun yer göbek değil mi?
Bugün kontroldeydim önlem amaçlı kan sulandırıcı iğneye başlama kararı verdi doktor. Zaten başlangıçtan beri corasprin içiyordum. Triod hapı, demir, magnezyum, progestan, corasprin, iğne, balık yağı hapı, derken liste uzuyor. İğne yapan var mı kızlar aranızda bana eşim yapacak en uygun yer göbek değil mi?
Bende kontroldeydim kultur aldi bir suru... kan degerlerim dusuk cikmisti hap basladi. Bide yarin esim kan takicak. Cabuk toparla biraz dedi. D vit verdi. Ayda 1 kere bi ampul. Bi daha ki kontrole gitmeden yine kan vericem.
Bebis 32 cm 850 gr olmus. Baya somurtlan pozlar verdi
Bende kontroldeydim kultur aldi bir suru... kan degerlerim dusuk cikmisti hap basladi. Bide yarin esim kan takicak. Cabuk toparla biraz dedi. D vit verdi. Ayda 1 kere bi ampul. Bi daha ki kontrole gitmeden yine kan vericem.
Bebis 32 cm 850 gr olmus. Baya somurtlan pozlar verdi
İyi akşamlar kızlar ben kan sulandırıcı iğne oluyorum kaç aydır artık bacağa geçmek istiyorum ama bacağın hangi bölgesine yapılır bilmiyorum bilen varsa bana yardımcı olabilirmi Netten baktım ama net bir resim bulamadım birde üzerine değişik ameliyat şişlikler çıkıyor karşıma bakamıyorum biri bana bilgi verir inşallah
İyi akşamlar kızlar ben kan sulandırıcı iğne oluyorum kaç aydır artık bacağa geçmek istiyorum ama bacağın hangi bölgesine yapılır bilmiyorum bilen varsa bana yardımcı olabilirmi Netten baktım ama net bir resim bulamadım birde üzerine değişik ameliyat şişlikler çıkıyor karşıma bakamıyorum biri bana bilgi verir inşallah
Göbeğimin heryeri beze oldu nereye vursam ilaç gitmiyor baya kanıyor geçmiyorda kolay kolay o yüzden ara vereyim dedim göbeğe biraz yoksa çok rahat göbek
Göbeğimin heryeri beze oldu nereye vursam ilaç gitmiyor baya kanıyor geçmiyorda kolay kolay o yüzden ara vereyim dedim göbeğe biraz yoksa çok rahat göbek
Ilaci yavas yapiyorsunuz demek ki. Igneyi hizlica sokup ilaci cok hizli verdiginizde bisey olmaz. Ilac gidiyordur zaten merak etmeyin. Benim de bazen bezeler oluyor genelde yavas yaptigimda ama 2 saniye icinde yapar cekerseniz bide bastirirsaniz bisey olmaz. Daha yukarilardan yapin
Günaydın kızlar,
Bebeğinizin uyku düzeni var mı? Benimki sürekli hareketliydi ilk kez dün
Akşamdan beri hareket etmeyince korkmaya başlamıştım şimdi uyandı sanırım çok komik geldi bi an