Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagramdan değil de, markaların kendi siteleriyle n11 ve trenyol fiyatlarını karşılaştırarak aldım şimdiye kadar. Neresi ucuzsa ordan. İnstagrama hiç güvenemiyorum.Arkadaşlar instagramdan kaliteli bebek kıyafeti aldığınız sayfa var mı acaba
Arkadaşlar instagramdan kaliteli bebek kıyafeti aldığınız sayfa var mı acaba
Ordan 3 ürün aldım . Kalitelerinden hiç anlamıyorum tecrübesiz olduğum için . Sizce nasıl oranın ürünleriJammybaby diye bi sayfa var. Internet siteleride var
Jammybaby diye bi sayfa var. Internet siteleride var
Kitikate markasini cok begeniyorum. Oradan aldim birkac parca. Hastane cikisini da oradan almayi dusunuyorum.Ordan 3 ürün aldım . Kalitelerinden hiç anlamıyorum tecrübesiz olduğum için . Sizce nasıl oranın ürünleri
Ben de yusuf kağan ismini beğendim belki bunu koyarız oglumuzaBiz isim arayışındayiz şuan en zoru bu karar vermek. Alış-veriş kolay. Kaan ismi nasıl kızlar yanına ne olabilir. Diğer oglumun iki ismi var demesin benim niye tek![]()
Cok güzel yusuf ismi anlam olarak da.Ben de yusuf kağan ismini beğendim belki bunu koyarız oglumuza
Biz isim arayışındayiz şuan en zoru bu karar vermek. Alış-veriş kolay. Kaan ismi nasıl kızlar yanına ne olabilir. Diğer oglumun iki ismi var demesin benim niye tek![]()
Ordan 3 ürün aldım . Kalitelerinden hiç anlamıyorum tecrübesiz olduğum için . Sizce nasıl oranın ürünleri
Ilk bebeğiniz sanırım hareketler normal sancı ağrı yoksa neden erken doğum belirtisi olsun güçlendi artık hızlı vuruyo annesi bizdede oluyo aynı seylerMerhaba kızlar,
Bebeğim maşallah hareketli. Bazen tekmelerini resmen vajinamda hissediyorum. Alta alta vuruyo çıkacak sanki tedirgin oluyorum. Kimisi diyor ki ayaklarıyla vuruyodur kimisi diyo ki doktora git erken doğum belirtisi olabilie şaşırdım kaldım. Kontrolüme çok var daha 14 ekimde
Merhaba kızlar,
Bebeğim maşallah hareketli. Bazen tekmelerini resmen vajinamda hissediyorum. Alta alta vuruyo çıkacak sanki tedirgin oluyorum. Kimisi diyor ki ayaklarıyla vuruyodur kimisi diyo ki doktora git erken doğum belirtisi olabilie şaşırdım kaldım. Kontrolüme çok var daha 14 ekimde
Evet canım ilk gebeliğim kanamalı başladı düşük riski vardı başlarda çok şükür şimdi sıkıntımız yok. Hareketleri güçlendi iyice vurduğunda karnımda dalgalanmalar oluyor ilk olunca insan hangisi normal hangisi değil çözemiyoIlk bebeğiniz sanırım hareketler normal sancı ağrı yoksa neden erken doğum belirtisi olsun güçlendi artık hızlı vuruyo annesi bizdede oluyo aynı seyler![]()
Bende doktoruma danisip ancak yaparim . Dikissiz dogum yapmak cok guzel olur . :)evet perine masajını ve hurmayı bende duydum 32 34 haftadan sonra perine masajı yapmak iyiymiş haftada 3 mü 4 gün mü neydi sanırım ben doktoruma danışıp yapmayı düşünüyorum hurma yemekte aklımda![]()
Bencede Aysıla cok guzel :) Benimde esim Elif Sıla istiyor benimde Zühre ismine icim isindi ama karar veremedik :)Kizlar merhaba. Aysıla ismi kulağa nasil geliyor. Fikirlerinizi alabilir miyim. Eşimle ortak beğendiğimiz tek isim