- 13 Temmuz 2019
- 109
- 140
- 23
Kizlar gogsumden süt gelmeye basladi benim sizinde oluyor mu
benim başlarda da olmamıştı sanırım 1 defa istifrar etmiştim sadece oda gerçekten kötü bir kokuyduSizde mide bulantısı kusma başladı mı tekrar kızlar? Ben son 1, 5 aydır çok nadir oluyordu ama şimdi ilk 3 aylık dönemdeki gibi kokular rahatsız ediyor yemek yiyemiyorum ya gece ya sabah istifra ediyorum halsizlik felanda cabası tabi sizde de bu durumu yaşıyor musunuz??
Canım kendini niye yalnız hissediyorsun ki birde tecrübesiz düşüncesini at kafandan gitsin ben ailemle de kayınvalidemle de aynı şehirdeyim şimdiye kadar kimseye ihtiyaç duymadım sen ne konuda zorlanıyorsunO değil de kızlar ben de ailemden uzaktayım. Annemler ve kayınvalidemler memlekette, ben İstanbul'dayım. Burada uzaktan bir şeyleri halletmeye zor oluyor ya, hele de bu tecrübesizlikle. Forumları okuyup birilerinin tecrübelerini öğrenmeye çalışıyoruz ama ne kadar yetiyor bilmiyorum. Aynı durumda olanınız var mı? Bazen gerçekten yalnız hissediyorum :/
Insan uzakta olunca yalniz hissediyor canim normal , ama şoyle dusun yakin olup baska sıkıntilar yasamaktansa en iyisi uzak olmakO değil de kızlar ben de ailemden uzaktayım. Annemler ve kayınvalidemler memlekette, ben İstanbul'dayım. Burada uzaktan bir şeyleri halletmeye zor oluyor ya, hele de bu tecrübesizlikle. Forumları okuyup birilerinin tecrübelerini öğrenmeye çalışıyoruz ama ne kadar yetiyor bilmiyorum. Aynı durumda olanınız var mı? Bazen gerçekten yalnız hissediyorum :/
benim de kimsem yok antalyada tekim annem baska ilde kvdeler baska kvlde ben gelecem dedi de esim gecen annem gelemiyecek dedi maglum annem kendi gelemiyr kış kardesim kucuk okulu var sezeryan dogum benim esimde tek oda tutariz hastanede oglum ben esim beraber kaliriz ALLAH buyuk yardimcimiz olsunO değil de kızlar ben de ailemden uzaktayım. Annemler ve kayınvalidemler memlekette, ben İstanbul'dayım. Burada uzaktan bir şeyleri halletmeye zor oluyor ya, hele de bu tecrübesizlikle. Forumları okuyup birilerinin tecrübelerini öğrenmeye çalışıyoruz ama ne kadar yetiyor bilmiyorum. Aynı durumda olanınız var mı? Bazen gerçekten yalnız hissediyorum :/
Kızlar bu arada ben pregonun sallanan mama sandalyesinde almayı düşünüyorum. İlk aylardan itibaren kullanım var yatabildiği için. Sallanıp müzik de çalıyor. İlk aşamada evde bir anne kucağı yerine bu işimi görür mü acaba bilemedim. Fikri olan var mı. Prego 4023
O değil de kızlar ben de ailemden uzaktayım. Annemler ve kayınvalidemler memlekette, ben İstanbul'dayım. Burada uzaktan bir şeyleri halletmeye zor oluyor ya, hele de bu tecrübesizlikle. Forumları okuyup birilerinin tecrübelerini öğrenmeye çalışıyoruz ama ne kadar yetiyor bilmiyorum. Aynı durumda olanınız var mı? Bazen gerçekten yalnız hissediyorum :/
O değil de kızlar ben de ailemden uzaktayım. Annemler ve kayınvalidemler memlekette, ben İstanbul'dayım. Burada uzaktan bir şeyleri halletmeye zor oluyor ya, hele de bu tecrübesizlikle. Forumları okuyup birilerinin tecrübelerini öğrenmeye çalışıyoruz ama ne kadar yetiyor bilmiyorum. Aynı durumda olanınız var mı? Bazen gerçekten yalnız hissediyorum :/
Çok yoğun olmamakla birlikte bende de koku hassasiyeti başladı son bi haftadır. Aldırmıyorum, hamiliğimin ilk ayı haricinde bugüne kadar hep kustum. Her gece, gece kusmamışsam mutlaka sabah kusuyorum. Bulantı için ilaç içiyorum ama pek etkili olmadı bende.Sizde mide bulantısı kusma başladı mı tekrar kızlar? Ben son 1, 5 aydır çok nadir oluyordu ama şimdi ilk 3 aylık dönemdeki gibi kokular rahatsız ediyor yemek yiyemiyorum ya gece ya sabah istifra ediyorum halsizlik felanda cabası tabi sizde de bu durumu yaşıyor musunuz??
Ben de ailemden uzaktayım. İyi ki uzaktayım diyorum. Annem pek becerikli bir Kadın değildirO değil de kızlar ben de ailemden uzaktayım. Annemler ve kayınvalidemler memlekette, ben İstanbul'dayım. Burada uzaktan bir şeyleri halletmeye zor oluyor ya, hele de bu tecrübesizlikle. Forumları okuyup birilerinin tecrübelerini öğrenmeye çalışıyoruz ama ne kadar yetiyor bilmiyorum. Aynı durumda olanınız var mı? Bazen gerçekten yalnız hissediyorum :/
Kızlar bu arada ben pregonun sallanan mama sandalyesinde almayı düşünüyorum. İlk aylardan itibaren kullanım var yatabildiği için. Sallanıp müzik de çalıyor. İlk aşamada evde bir anne kucağı yerine bu işimi görür mü acaba bilemedim. Fikri olan var mı. Prego 4023
İyi yapmışsın doğum çantasını tedbirli olmakta fayda var ben de bu hafta inşallah tamamlarım.Bebek arabası için çok yüksek fiyatlar ödemek istemiyorum ben de henüz almadım.Allah kolaylık versin hepimizeKızlar doğum çantam artık hazır!
Biraz erken oldu ama Korkudan hazırladım gitti. Bebek karyolası ve bebek arabası da aldım. Bebek arabası konusunda oldukça cimri davranmaya çalıştım. Anneler ikiye bölünmüş durumda, kimisi diyor kış bebeği olduğu için en az 6 ay pek dışarı çıkmayacak, baston al, kimisi diyor travel sistem al, sonra bi de ucuz bi puset alırsın. Nedense taktım bebek arabasına ucuz alıcam diye. Ablamla kavga ede ede nispeten ucuz bir kraft aldım 1300’e. Ablamın tavsiyelerini dinleseydim en az 5000 lira verecektim. pinti dedialışverişe ablamla gitmeseydim 500 liraya bir araba alıp çıkacaktım.
Bebek odasına halı almadım. İlla halı al diye tutturdu, sonra ben alıcam hediye diyor. Evde yer yok, çalışma odasını bebek odası yapmaya çalışıyorum, her şeyi bir yere sokuşturdum. Kitaplıkları ve masayı çöpe attım. Bin tane kitap var, romanları, felsefe kitaplarını dağıtmaya çalıştım, işle ilgili kitapları mecburen tutuyorum. Koliye koydum. Aylardır ev aradım ama ne yazık ki bulamadım. Hele depremden sonra hiç ev Yok piyasada. Yaza doğru taşınırsam gönlüme göre her şeyi alırım diyorum. Bebek odası yapıcam diye tıkış tıkış oldu her yer. Daha çöp bile almak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?