2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben cok mu almışım kilo 59dum 68 olmuşum 26 hafta olduk daha bi de üstüne boy fakiriyiz

n11.com dan alis veris yapan var mi varsa urunler nasil geldi kiyafet vs bebek urunleri

Ben surekli alisveris yapiyorum ama orada durum su n11 bir suru magazayi birlestiren bir site. Gitti gidiyor gibi falan. Yani siz n11den aliyosunuz ama o sadece araci oyle soyliyim.

Ben trendyol.n11 morhipo gitti gidiyor hepsi burda ... hepsini kullaniyorum

Çok zor bu tansiyon işi engel olamıyorsun yükselmesini umarım başımıza bela olmaz Kızın kaç haftalıkken sezeryana aldılar peki ben tecrübesiz olunca baya tedirgin oluyorum evham yapıyorum hep.

Ben 30 haftalıktım ama kızım 28-29 a uyumlu kalmış 30 cm 1070 gr dı. Kalp atışları sıkıntıda olduğu ve zaten beslenemediği için bekletmediler. 2 aya yakın kuvozde kaldı çok şükür şimdi bir şeyi yok 5 yaşını geçti.

ya ben cok mu almışım kilo 59dum 68 olmuşum 26 hafta olduk daha bi de üstüne boy fakiriyiz

Bende tam 11 kilo aldım son hafta 3-4 kilo birden aldım otel tatili olunca maalesef şimdi biraz frenlemem lazım ama nasıl olucak bilmiyorum

*36cm

ya ben cok fazla da yemiyorum kafayi yicem nasil kilo aldigimi anlamıyorum resmen
carlino beşik cok istiyorum, kullanan var mi ki? bi de sevi bebenin reflu yatagi elzem bir sey mi?

Ben neden kilo aldığımı biliyorum ilk başlarda mide bulantısı değilde böyle kazıntı gibi bi his vardı onu bastırmak için kraker ve benzeri unlu mamul çok tükettim bu haftada günde 4-5 çeşit tatlı ve aklına gelen herşeyi yedim hatta normalde tatlı tüketmem gazlı içeçek içmem ama orada hiç sınır koymadım beklediğim sonuç kilolar geldi zor hareket ediyorum.
Carlino beşik ne canım ben bilmiyorum ilk kızımda reflu yatağı almadım yatağın baş kısmını yükselttim zaten pek sorun olmamıştı bizde

teşekkür ederim canım. n11 de satılıyor canım o dediğim cok kullanışlı geldi

carlino beşik cok istiyorum, kullanan var mi ki? bi de sevi bebenin reflu yatagi elzem bir sey mi?
Reflü yatağını 3 anneye sordum, ikisi çok iyi bir şey, mutlaka al dedi, biri ben almadım hiç eksikliğini hissetmedim dedi. Henüz almadım, belki alırım, bilemiyorum şu an. Ev eşya dolu, hiçbir şey almak istemiyorum bu aralar.

ablam iki bebeğinde de kullandı reflü yatagını memnundu bir komşumda kullandı oda çok memnundu bebek hep onda yattı kucakta taşımadı vs. ama olmazsa olmaz mı yoo değil bence

Gunlerce agridan sonra hazir iyi hissediyoken kendimi disarilara attim.. ates ölcer aldim "kulaktan olcenlerden almak lazim en iyi sonucu o veriyor" diyodu esim aldim en sonunda. Onun disinda deterjan aldim unibaby digerlerini bilmedigim icin girmedim hic o toplara. Bi yelek aldim gormusken kendime gogus kalkani aldim. Bebek odasi icin boya aldim evede tabi badana boya baslar artik. Bende haberler boyle

Ateş ölçeri hangi marka aldiniz

Ben de 11 kilo aldım 15 kiloya kadar normal diyorlar bide 5 kilo alıp ağlayanlar felan var bebeklerimize sağlıklı olsun böyle şeylere kafa takmayın

Odem yapmaya basladik bence. Ben sabah ellerimi falan acip kapayamiyorum. Aksamda corap giydiysem baya iz oluyor

Direk nexus diye bir ateş ölçer var fiyati da uygun . Hem alından hem de kulaktan ölçüyor onu alasım var . Eczaneler de öneriyormus yorumlar da iyi . Kullanan var mı acaba

Direk nexus diye bir ateş ölçer var fiyati da uygun . Hem alından hem de kulaktan ölçüyor onu alasım var . Eczaneler de öneriyormus yorumlar da iyi . Kullanan var mı acaba

Hic bilmiyorum canim ya. Esim hastanede hep braun kullaniyoruz iyi dedi aldik valla. Sadece kulaktan olcenler icin ucundaki aparatin degisebilir.olmasi gerekiyormus hijyen acisindan. Mesela biz bununla birlikte bide 40li seffaf uc aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…