2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende evde kullanmaya veya içine giydirmeye zıbın patikli alt vs ablamın oğlu var iki tane o verdi ben dış giyime çalıştım
İlk kızımda gerekli gereksiz herşeyi aldım bir hevesle çoğunu hiç giyemedi küçüldü kaldı öyle. Şimdi sadece ihtiyaç olanları aldım ablasından da kaldı herşey ilk bebekte insan bir hevesle çok aşırı şeyler alabiliyor

olsun bak gün gelir lazım olur diye boşa dememişler ben aşırıya kaçmadım yeteri kadar aldım bıraktım lazım olursa cocuk doğunca çıktıkça alırım bakalım

Canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. Çok çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun canim , Rabbim yardimcin olsunn insallah agrilarin gecer dogum yaptiktan sonra sadece bebegin ile ilgilenebilirsin . Insallah bulurlar bir cözümünü :)

Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sana bebişini sağlıkla kucağına al inşallah

Bİ de bunu söyledm bugün kışlık iyi olur diye

Eklentiler

• 0BA339A2-9BB6-441C-AB91-F6E2407155D5.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 41
olsun bak gün gelir lazım olur diye boşa dememişler ben aşırıya kaçmadım yeteri kadar aldım bıraktım lazım olursa cocuk doğunca çıktıkça alırım bakalım
Bence de doğsun ihtiyaçlarını o şekilde tamamlamak daha mantıklı

babynesti sevi bebenin reflü yatağı şeklinde olanlardan almayı düşündüm.
Ya da sevi bebenin sadece reflü yatağı var onu alırım.

Astronot mont almam lazım bebişe.
Sonra kadife 2-3 tane tulum alacağım.
Daha beşik ve dolap, bebek arabası almam lazım Kasım geldi bende hiçbir şey hazır değil

ayy benimde polar ya tulum ya alt üst almam lazım şöyle kontrole dışarı falan çıkarırken kıyafetinin üstüne giydireyim soğuktan korusun diye tulum bulursam daha guzel 3 6 alacağım ki sadece taşırken kıyafet üzerine giydireceğim için sıkmasın diye düşündüm sen yavaştan al büyük eşyalarını küçükler mesele değil de

Hayırlısıyla en az sıkıntıyla atlatırsın umarım

Bugün hastane bavulunu hazırladım ben de birkaç tane kuruyup ütülenecek şey dışında tamam, ama sürekli eğilmekten yoruldum, son haftalara bırakmayın derim

Bugün hastane bavulunu hazırladım ben de birkaç tane kuruyup ütülenecek şey dışında tamam, ama sürekli eğilmekten yoruldum, son haftalara bırakmayın derim
Ben 32 hafta bitince yaparım diyorum inşallah bir aksilik olmazsa aslında o bile erken geliyor ama insan her ihtimale karşı diyip garantiye almak istiyor

Eki Görüntüle 2547241 uyku tulu yerine bunu dusunuyorum hem disari ciktigimda icine koyup arabaya birakirim
Ben de seninkine benzer bu kundağı aldım indirimde yakaladım 55 e düşmüştü şu fotosu dışarı çıkarken iyi olur diye düşündüm alışveriş işini çok abarttım galiba

Eklentiler

• EF3DDDA6-688B-4784-BA86-ACFB8D872C7B.webp
    20 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…