- 17 Haziran 2019
- 110
- 312
- 53
- 38
İlk kızımda gerekli gereksiz herşeyi aldım bir heveslebende evde kullanmaya veya içine giydirmeye zıbın patikli alt vs ablamın oğlu var iki tane o verdi ben dış giyime çalıştım
olsun bak gün gelir lazım olur diye boşa dememişlerİlk kızımda gerekli gereksiz herşeyi aldım bir hevesleçoğunu hiç giyemedi küçüldü kaldı öyle. Şimdi sadece ihtiyaç olanları aldım ablasından da kaldı herşey ilk bebekte insan bir hevesle çok aşırı şeyler alabiliyor
Cantami instagramdan takip ettigim biri dikti cok guzel cantalar dikiyor bebek cantasi yapar misin dedim tabi yapmis sagolsun sayfasinda da paylasmis hapinessbyca diye bi sayfa.
Dun aksam yine agri atagi gecirdim yine dolantin ile kestik. Esim bugun icin bir suru kisiyle gorustu kendi doktorumdan da randevu almis. Aksamdan beri bisry yedirmedi ameliyat olabilirsin hazirlikli ol dedi. Simdi cikicaz evden bakalim neler olucak.
Cok gecmis olsun canim , Rabbim yardimcin olsunn insallah agrilarin gecer dogum yaptiktan sonra sadece bebegin ile ilgilenebilirsin . Insallah bulurlar bir cözümünü :)Cantami instagramdan takip ettigim biri dikti cok guzel cantalar dikiyor bebek cantasi yapar misin dedim tabi yapmis sagolsun sayfasinda da paylasmis hapinessbyca diye bi sayfa.
Dun aksam yine agri atagi gecirdim yine dolantin ile kestik. Esim bugun icin bir suru kisiyle gorustu kendi doktorumdan da randevu almis. Aksamdan beri bisry yedirmedi ameliyat olabilirsin hazirlikli ol dedi. Simdi cikicaz evden bakalim neler olucak.
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sana bebişini sağlıkla kucağına al inşallahCantami instagramdan takip ettigim biri dikti cok guzel cantalar dikiyor bebek cantasi yapar misin dedim tabi yapmis sagolsun sayfasinda da paylasmis hapinessbyca diye bi sayfa.
Ben baynest almadım kararsız kaldım çok yer kaplıyor diye düşündüm alayım mı sizce . Babynest alanlar fotoğraflarını paylaşabilir mi kızlarBabynest aldınız mı kızlar? Ben İnstagram da bir sayfadan sipariş verdim inşallah güzel gelir.
Canım hafta içi gelecek resmini atayım sanaBen baynest almadım kararsız kaldım çok yer kaplıyor diye düşündüm alayım mı sizce . Babynest alanlar fotoğraflarını paylaşabilir mi kızlar
Bence de doğsun ihtiyaçlarını o şekilde tamamlamak daha mantıklıolsun bak gün gelir lazım olur diye boşa dememişlerben aşırıya kaçmadım yeteri kadar aldım bıraktım lazım olursa cocuk doğunca çıktıkça alırım bakalım
ayy benimde polar ya tulum ya alt üst almam lazım şöyle kontrole dışarı falan çıkarırken kıyafetinin üstüne giydireyim soğuktan korusun diye tulum bulursam daha guzel 3 6 alacağım ki sadece taşırken kıyafet üzerine giydireceğim için sıkmasın diye düşündümbabynesti sevi bebenin reflü yatağı şeklinde olanlardan almayı düşündüm.
Ya da sevi bebenin sadece reflü yatağı var onu alırım.
Astronot mont almam lazım bebişe.
Sonra kadife 2-3 tane tulum alacağım.
Daha beşik ve dolap, bebek arabası almam lazımKasım geldi bende hiçbir şey hazır değil
Hayırlısıyla en az sıkıntıyla atlatırsın umarımCantami instagramdan takip ettigim biri dikti cok guzel cantalar dikiyor bebek cantasi yapar misin dedim tabi yapmis sagolsun sayfasinda da paylasmis hapinessbyca diye bi sayfa.
Ben 32 hafta bitince yaparım diyorum inşallah bir aksilik olmazsaBugün hastane bavulunu hazırladım ben de birkaç tane kuruyup ütülenecek şey dışında tamam, ama sürekli eğilmekten yoruldum, son haftalara bırakmayın derim
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
ayyyyyyyy canım benim çok geçmiş olsun sağlığınız iyi mi bebişin ve senin? Çokçok acil şifalarArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Ben de seninkine benzer bu kundağı aldım indirimde yakaladım 55 e düşmüştü şu fotosu dışarı çıkarken iyi olur diye düşündüm alışveriş işini çok abarttım galibaEki Görüntüle 2547241 uyku tulu yerine bunu dusunuyorum hem disari ciktigimda icine koyup arabaya birakirim
ayyyyyyyy canım benim çok geçmiş olsun sağlığınız iyi mi bebişin ve senin? Çokçok acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?