Canım belki yapmışlardır ama yine de yazayım önlem olarak ciğer geliştirici yapsalar iyi olur... inşallah sağlıkla eve dönersiniz bir an önceBeni surekli nst ye bagliyolar ufak ufak kasilmalarim var
dualarım senınle erken gelmesin bebişin doğacaksa bile sağlıkla gelsin inşallahBeni surekli nst ye bagliyolar ufak ufak kasilmalarim var
Vaktinde zamanında gelsin inşallahBeni surekli nst ye bagliyolar ufak ufak kasilmalarim var
Canım belki yapmışlardır ama yine de yazayım önlem olarak ciğer geliştirici yapsalar iyi olur... inşallah sağlıkla eve dönersiniz bir an önce
Daha ameliyata girmeden bir suru ilac soyledi doktorum esime, esim yapti hepsini. Tam ciger gelistirici degil ama yardimci olan bisey yapilmis. Simdiki nst daha iyi cikti. Sabah 6 da bakicaklar birde magnezyum icirdiler daha fazla olursa baska ilac yapilicakmis. Takipteler bakalim.
Ya bu arada safra kesemin ici bildigin incir ici gibiydi. Fotografini gordum bir suru tas yuzlerce
Sürekli acillik olduğun kadar varmış demek kisen iyi dayanmışsın yine bu kadarla geçsin gitsin
Allah yardımcın olsun canım zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah . Eltin bilip bilmeden ne konuşuyor ordan . Bu eltilerin en iyisi bile yılanAynen varmis o kadar. Hoca ben bile sastim bu kadarina 15 tane falan anca bekliyodum dedi. Agri esigin dusuk diyen eltimede kapak oldu
Aynen varmis o kadar. Hoca ben bile sastim bu kadarina 15 tane falan anca bekliyodum dedi. Agri esigin dusuk diyen eltimede kapak oldu
Eltine ne oluyorsa sanki, sinir oluyorum bu tip insanlara.
O hep benim agri esigim soyle yuksek boyle yuksek falan diye soyler. Hep onde tutar kendini.. ay bide yaslarimizda yakin dehil 13 yas buyuk benden yani
Canım kendini niye yalnız hissediyorsun ki birde tecrübesiz düşüncesini at kafandan gitsin ben ailemle de kayınvalidemle de aynı şehirdeyim şimdiye kadar kimseye ihtiyaç duymadım sen ne konuda zorlanıyorsun
Insan uzakta olunca yalniz hissediyor canim normal , ama şoyle dusun yakin olup baska sıkıntilar yasamaktansa en iyisi uzak olmakbirinci dogumumda cok sansliydim herkes yanimdaydi ama bir suru sikinti yasadim. Ikincisinde sadece kayinvalidem vardi cokta takmamayi ogreniyorsun zamanla cok bir sikinti yasamadim. Insan kendi bebeginde cesaretli oluyor gercekten zamanlada herseyi ogreniyorsun zaten . Cesaretli ol nasilsa turkiye sinirlari icindeler gelirler insallah dogumuna :)
benim de kimsem yok antalyada tekim annem baska ilde kvdeler baska kvlde ben gelecem dedi de esim gecen annem gelemiyecek dedi maglum annem kendi gelemiyr kış kardesim kucuk okulu var sezeryan dogum benim esimde tek oda tutariz hastanede oglum ben esim beraber kaliriz ALLAH buyuk yardimcimiz olsun
Benimde kimsem yok. Kendi annem zaten yok kayinvalide de sehir disinda eltim taaaa halkalida oturuyor ben anadolu yakasindayim. Bosver kafana gore yapiyosun iste. Bence burda guzel yardimlasiyoruz. Diger gruplara baktim cok cahil sohbetler var mesela biz cok cok iyiyiz. Kimse yalniz degil bosver
Benim de ailem uzakta, kayınvalidem yakın, ama onunla bir şey yapmak tek başıma yapmaktan daha zor olduğu için ben istemiyorum. Yani tek başımayım ben de bir yerde:)
Aslında ilk olduğu için gözde çok büyüyor her şey, insan çok abartıyor:) Ama en önemlisi sağlıklı hamilelik ve doğum. İsterse eşyası eksik olsun, arabası olmasın hiç sıkıntı değil inan doğunca da alınır:)
Benim kızım prematüreydi ve doğumdan sonra annemin ya da kayınvalidemin çocuk bakımı tecrübelerinden yararlanmadım şahsen. Annem evde yardım etti yemektir, temizliktir vs çocukla kendim ilgilendim.1 hafta eşin zaten babalık izni oluyor sonra annen gelip 1 hafta kalsa yeter. Doktorun ne derse onu yapacaksın zaten anneleri boşver :) Arkadaşım kayınvalidesinin dediğini yaptı kız mastit oldu bu yüzden.
Ben de ailemden uzaktayım. İyi ki uzaktayım diyorum. Annem pek becerikli bir Kadın değildirişimi zorlaştırır, bi de annemle ilgilenmek zorunda kalırdım yanımda olsaydı. Kayınvalide becerikli ama o da çok yaşlı, kıyamam.
Çok çok geçmiş olsun canım, inşallah tekrarı olmaz ağrılarının.Arkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Yaşlarınız yakın olsa daha iyiydi, arkadaş gibi olabilirdiniz. Görümcelerimle yaşlarımız yakın, kardeş gibi olduk. Arada dövüşüyoruz, hemen barışıyoruz. Hepimiz de açık sözlüyüz, öyle arkadan konuşma da Yok. Niyetimiz belli. Bu süreçte çok dövüştüm görümcelerle, benle ilgilenmiyorsunuz diye. Çok üzüldüler, şimdi üstüme titriyorlar. Ama eltim öyle mi! 17 yaş var aramızda, kadınla iletişim kurmak imkansız, her sözümde fesatlık arıyor, hep tetikte. Bana ne yani annem yaşında nerdeyse. Bi de eğitimli iyi bir kariyeri olan kadın. Elti görümce deyince doğrudan nefret ediyor, karaktere hiç bakmıyor. Kendi haline bıraktık, muhatap olmuyoruz artık.O hep benim agri esigim soyle yuksek boyle yuksek falan diye soyler. Hep onde tutar kendini.. ay bide yaslarimizda yakin dehil 13 yas buyuk benden yani
Yaşlarınız yakın olsa daha iyiydi, arkadaş gibi olabilirdiniz. Görümcelerimle yaşlarımız yakın, kardeş gibi olduk. Arada dövüşüyoruz, hemen barışıyoruz. Hepimiz de açık sözlüyüz, öyle arkadan konuşma da Yok. Niyetimiz belli. Bu süreçte çok dövüştüm görümcelerle, benle ilgilenmiyorsunuz diye. Çok üzüldüler, şimdi üstüme titriyorlar. Ama eltim öyle mi! 17 yaş var aramızda, kadınla iletişim kurmak imkansız, her sözümde fesatlık arıyor, hep tetikte. Bana ne yani annem yaşında nerdeyse. Bi de eğitimli iyi bir kariyeri olan kadın. Elti görümce deyince doğrudan nefret ediyor, karaktere hiç bakmıyor. Kendi haline bıraktık, muhatap olmuyoruz artık.
Gecmis olsun bitti gitti saglucakla ebinede cikarsin biran once imsallah.Arkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Gecmis olsun bitti gitti saglucakla ebinede cikarsin biran once imsallah.
Bu arada bikac gundur bogazim agriyor kulaklarima vuruyor.ihlamur bal limon yapiyorum ama ise yaramiyor.
Buyuk oglumdada bu aylarda hasta olmustum bu hamileleigimdede oldum şansa bak.
Evime geldim ben. Biraz erken ayaklanma birazda koca torpili ile erken taburcu olduk. Arada kasilmalar oluyormus ama onlardan bisey olmaz dediler.
Karnimin 4 ayri yerinde delik var ve eriyen dikis yapmamislar gobek gergin diye. Bide dikis aldiricam yani
Gobekten igne olurken korkuyorum bebek icin diyen kimdi agzina aci biber surerim artik.
Çok çok çok geçmiş olsun hadi çabucak iyileş daha çok iş varEvime geldim ben. Biraz erken ayaklanma birazda koca torpili ile erken taburcu olduk. Arada kasilmalar oluyormus ama onlardan bisey olmaz dediler.
Karnimin 4 ayri yerinde delik var ve eriyen dikis yapmamislar gobek gergin diye. Bide dikis aldiricam yani
Gobekten igne olurken korkuyorum bebek icin diyen kimdi agzina aci biber surerim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?