2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım belki yapmışlardır ama yine de yazayım önlem olarak ciğer geliştirici yapsalar iyi olur... inşallah sağlıkla eve dönersiniz bir an önce

Daha ameliyata girmeden bir suru ilac soyledi doktorum esime, esim yapti hepsini. Tam ciger gelistirici degil ama yardimci olan bisey yapilmis. Simdiki nst daha iyi cikti. Sabah 6 da bakicaklar birde magnezyum icirdiler daha fazla olursa baska ilac yapilicakmis. Takipteler bakalim.

Ya bu arada safra kesemin ici bildigin incir ici gibiydi. Fotografini gordum bir suru tas yuzlerce

Sürekli acillik olduğun kadar varmış demek ki sen iyi dayanmışsın yine bu kadarla geçsin gitsin

Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın kızlar :/ çalışmayla birlikte bir şeyleri yetiştirmek gerçekten güçleşebiliyor.

Canım kendini niye yalnız hissediyorsun ki birde tecrübesiz düşüncesini at kafandan gitsin ben ailemle de kayınvalidemle de aynı şehirdeyim şimdiye kadar kimseye ihtiyaç duymadım sen ne konuda zorlanıyorsun

Ya bebeği için insan en iyisi en güzeli olsun istiyor ama tecrübesiz olunca ne iyi olur bilemiyorsun. Birine ihtiyaç duyma değil de tavsiye olsa güzel olur. Teşekkür ederim tavsiyen için :)

Kesinlikle katılıyorum, yakın olmanın da çok iyi olacağını düşünmüyorum zaten ama ilk olması gözümü korkutuyor. Belki bu bebişden sonra ikincisi falan olsa böyle hissetmeyeceğim o tecrübe ile ama ne yaşayacağımı da bilimemenin verdiği belirsizlik var. İnşallah her şey umduğumdan daha iyi olur

Evet canım, Allah yardımcımız olsun canım. Benim de annem de kayınvalidem de 60 yaş üzeri. Annemin gelse de ciddi bir faydası olmaz, kayınavlidem de iyi bir insan ama çok diken üzerinde oluyorum o gelince :/ Benzer durumlardayız, Rabbim kolaylaştırsın işimizi.

Senin de durumun benzer canım. Benim hormonların etkisiyle gitgel yapıyor kafam galiba :) Bazen bu iyi diyorum, herkes çocuk yapıyor büyütüyor diyorum bazen de ben nasıl yapcağım oluyor :/

Her denilen her tecrübe doğru çıkmıyor tabi :) teşekkür ederim canım, haklısın bazı şeyler için kervan yolda dizilir demek gerekiyor galiba.

Benim annem de öyle :) gelince ona da hizmet etmek zorunda kalabilirim hatta :/ İnşalah ben de iyi ki uzaktayım derim :)

Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar. Yalnız olmadığını bilmek iyi hissettirdi çok sağolun :)

O hep benim agri esigim soyle yuksek boyle yuksek falan diye soyler. Hep onde tutar kendini.. ay bide yaslarimizda yakin dehil 13 yas buyuk benden yani
Yaşlarınız yakın olsa daha iyiydi, arkadaş gibi olabilirdiniz. Görümcelerimle yaşlarımız yakın, kardeş gibi olduk. Arada dövüşüyoruz, hemen barışıyoruz. Hepimiz de açık sözlüyüz, öyle arkadan konuşma da Yok. Niyetimiz belli. Bu süreçte çok dövüştüm görümcelerle, benle ilgilenmiyorsunuz diye. Çok üzüldüler, şimdi üstüme titriyorlar. Ama eltim öyle mi! 17 yaş var aramızda, kadınla iletişim kurmak imkansız, her sözümde fesatlık arıyor, hep tetikte. Bana ne yani annem yaşında nerdeyse. Bi de eğitimli iyi bir kariyeri olan kadın. Elti görümce deyince doğrudan nefret ediyor, karaktere hiç bakmıyor. Kendi haline bıraktık, muhatap olmuyoruz artık.

B Bakikalanhosseda
Annem başka şehirde, yanıma her geldiğinde çok yoruluyorum. Yazın geldi en son, kanamam var, doktor diyor ayağa kalkma. Annem evde bunalımlarda, abim hastanede. Her sabah abime hastaneye gittim. Her öğleden sonra bi de annemi götürdüm. Ağlıyor sızlıyor. Doktor diyor her gün gelmeyin, yok annem illa gidecek. Demiyor ki kızım bebeğini kaybedebilir. Tabi burda bitmiyor. Hastaneden geliyoruz, az dinleneyim diyorım annem gene bunalımda, hadi diyorum gel gezmeye götüreyim. Gezdirme alışveriş derken Günün 6-7 saati dışarda geçti o kanamam varken, her yerim şişti, ayak bileklerimi görseniz inanamazdınız. E tabi bi de günün sonunda yemek yapmak gerekiyordu, o da bana kaldı, hep dışardan söyledim mecburen. Ağlıyordum ayaklarımın kasıklarımın sızısından. Bir de tabi korkunç bir diş ağrısı çekiyordum. Kafamı duvarlara vuruyordum, hiç uyumuyordum. 2 hafta sonunda dedim sen git, bebeğe bir şey olursa ömür boyu yüzüne bakmam, ölüyoruz biz bebekle. Gitti. Hemen dişimi yaptırdım:) Gidince de ağlamış günlerce kızıma bakmaya gittim yük oldum diye. E tabi yük oldun. Evde dursa, bir şey ellemese bile olurdu. Bi hafta sonra sarmalar dolmalar yapmış uçağa atladı geldi. Evi temizledi 2 gün sonra gitti. Şaka gibi kadın.

Aa ama biz cok iyi anlasiyoruz nerden baksan. Her gun konusuruz falan ama i bayilir boyle yermeye iste... ve bizimkide kariyer sahibi

Arkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Gecmis olsun bitti gitti saglucakla ebinede cikarsin biran once imsallah.
Bu arada bikac gundur bogazim agriyor kulaklarima vuruyor.ihlamur bal limon yapiyorum ama ise yaramiyor.
Buyuk oglumdada bu aylarda hasta olmustum bu hamileleigimdede oldum şansa bak.

Bagisikligin dusuyor demekki bu aylarda. Bide zaten bu aylarda depolarimizi bosaltiyorlar malum.. bemiks c icebilirsin.

Evime geldim ben. Biraz erken ayaklanma birazda koca torpili ile erken taburcu olduk. Arada kasilmalar oluyormus ama onlardan bisey olmaz dediler.
Karnimin 4 ayri yerinde delik var ve eriyen dikis yapmamislar gobek gergin diye. Bide dikis aldiricam yani

Gobekten igne olurken korkuyorum bebek icin diyen kimdi agzina aci biber surerim artik.

Ben de demiştim onu

Çok çok çok geçmiş olsun hadi çabucak iyileş daha çok iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…