2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
çabucak toparlarsın inşallah hadi buda geçti bebeğinde iyiyse çok şükür bundan sonra daha rahat sağlıklı şekilde beklersin bebeğini hayırlıısyla kucağına almak nasip olsun

Eki Görüntüle 2547241 uyku tulu yerine bunu dusunuyorum hem disari ciktigimda icine koyup arabaya birakirim
buda olabilir tabi ama bana tulum daha rahat ve kullanışlı gibi geliyor bebek koltuğuna koyarken bebeği taşırken vs bebek aağladığında bu tarz şeylerde tutmakta zor çoğu kişide görüyorum böyle şeyler kullandıklarında bebeği kucaklarına aldıklarında ince kalıyor bu sefer üstünü örtmekle uğraşıyorlar vs o yuzden tuluum daha pratik kullanışlı geliyor tercih meselesi tabi

Arkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak düzelirsin.senin adına sevindim ağrısız sızısız geçer artık günlerin
Bebiş olduktan sonra daha zor olabilirdi.

Bende bi takim önden düğmeli pijama almıştım.bi kaç gün öncede bunu sipariş vermiştim bugün geldi.
Herşeyimiz tam gibi emzik zinciri ve çıngıraklı diş kaşıma oyuncağınıda sipariş vermiştim 0-3 ay ba kaç kadife ve polar tulum beğendim onların siparişini vericem.sonrasında hemen yıkamaya başlıycam kıyafetleri

Eklentiler

• 2019-10-22-15-44-44-375.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20191022-154516_Instagram.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 38

Çok geçmiş olsun canım bundan sonra ağrısız sızısız rahatça geçirirsin hamileliğini inşallah.

Dualrim seninle. Guzel haberlerle gel ins

Benim ilk kizimdan cok sey kaldigi icin pek alisveris yapmadim ama yine de kadife bir takim bikac alt üst ve hastane cikisi aldim. Kayinvalidem örgü kundak ve ceket sapkasini yapti. Birde yumusak ipten battaniye ördü. Yeterli artik. Kendi pijama ve geceliklerim alinacak sadece. Ordugü kundak su sekilde

Eklentiler

• 32a680f52710357c3fd5c1c881577243.webp
    94,1 KB · Görüntüleme: 50
Bugün hastane bavulunu hazırladım ben de birkaç tane kuruyup ütülenecek şey dışında tamam, ama sürekli eğilmekten yoruldum, son haftalara bırakmayın derim
Ben de yıkadım ütüledim ve dolabına yerleştirdim çok yoruldum özellikle ütü yaparken kasıklarım belim sırtım çok ağrıdı küçük küçük şeyler bitmek bilmiyor sana katılıyorum son zamanlara bırakmamak lazım.Kendime gecelik pijama alınca ben de doğum çantamı hazırlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…