- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
çabucak toparlarsın inşallah hadi buda geçti bebeğinde iyiyse çok şükürArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
buda olabilir tabi ama bana tulum daha rahat ve kullanışlı gibi geliyor bebek koltuğuna koyarken bebeği taşırken vs bebek aağladığında bu tarz şeylerde tutmakta zor çoğu kişide görüyorum böyle şeyler kullandıklarında bebeği kucaklarına aldıklarında ince kalıyor bu sefer üstünü örtmekle uğraşıyorlar vs o yuzden tuluum daha pratik kullanışlı geliyor tercih meselesi tabiEki Görüntüle 2547241 uyku tulu yerine bunu dusunuyorum hem disari ciktigimda icine koyup arabaya birakirim
cok gecmis olsunArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Çok gecmış olsun iyi olmanıza sevındımArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak düzelirsin.senin adına sevindim ağrısız sızısız geçer artık günlerinArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Arkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Geçmiş olsun. Kurtuldun bitti çok şükür.Arkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Dua ediyorum senin için.Arkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Çok şükürAmeliyat sonrasi agri sizi durumu ama cabuk toparladim gibi.. bebekte iyi suan
Dualrim seninle. Guzel haberlerle gel insCantami instagramdan takip ettigim biri dikti cok guzel cantalar dikiyor bebek cantasi yapar misin dedim tabi yapmis sagolsun sayfasinda da paylasmis hapinessbyca diye bi sayfa.
Dun aksam yine agri atagi gecirdim yine dolantin ile kestik. Esim bugun icin bir suru kisiyle gorustu kendi doktorumdan da randevu almis. Aksamdan beri bisry yedirmedi ameliyat olabilirsin hazirlikli ol dedi. Simdi cikicaz evden bakalim neler olucak.
Simdi okudum cok gecmis olsunArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Cok geçmiş olsun inşallah ağrıların tamamen diner de rahat edersin 2 ayArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Geçmiş olsun daha rahat geçirirsin inşallah bundan sonraArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
Ben de yıkadım ütüledim ve dolabına yerleştirdim çok yoruldum özellikle ütü yaparken kasıklarım belim sırtım çok ağrıdı küçük küçük şeyler bitmek bilmiyor sana katılıyorum son zamanlara bırakmamak lazım.Kendime gecelik pijama alınca ben de doğum çantamı hazırlayacağım.Bugün hastane bavulunu hazırladım ben de birkaç tane kuruyup ütülenecek şey dışında tamam, ama sürekli eğilmekten yoruldum, son haftalara bırakmayın derim
Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrası ağrısız rahat geçirirsinArkadaslar ben ameliyat oldum. Safra kesemin durumu ultrasonda gorduklerinden kotuymus. Nst ile bebegi kontrol ettiler iyi umarim hersey iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?