2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bende erken dogum haberlerini aldikca ne olur ne olmaz diye hazir olsun istiyorum en azindan ana hatlari. Esimle hazirlamak iyi oldu ne nerde biliyo en azindan

Hafta 32
Alınan kilo 10
Mide yanması var
Çatı ağrısı var

Diğer gebelikerimde her işimi yapıyordum. Bu sefer zor. Merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum filan. Eğilerek yapılan işleri çok zor yapıyorum. Buçlar olacak olan şeyler tabii ki Rabbim dermansız dert vermesin.

Ben de 0-3 aylık giysileri tamam. 3-6 ay eksikleri var biraz onları tamamliycam. Bakım malzemelerini almadım onlar var. Bir de besiğini kurucam. Bana da sipariş ettiğim pijamalar kargoda. Gelsinler de duruma göre bir takım daha eklerim.

Sanırım haftaya hastane çantam hazır olur. 3. Çocuk ama sanki daha acemiyim ya. Unutmuşum ney ne kadar lazım olur diye.

Bir de şimdi normal doğumlarda sıcak duşa filan giriyorlar ya hastanede. Acaba yanıma ince bir bornoz gibi bir şey almalı miyim?

Günaydın kızlar:)
Hafta sonu kızımın bebek eşyalarını döktüm aralarından seçtim biraz erkek için giydirebileceklerimi.
Ama sandık lekesi gibi olmuş yaka kısımları nasıl çıkartacağım bilmiyorum. Bizim için kullandığım deterjanla yıkadım çıkarmadı, Koslaya Oxiye basacağım belki çıkartır. Bilen varsa yazsın bana nasıl çıkar sarı lekeler?

Kosla kullanacaksan çıkarır. Makine deterjanı aldıktan sonra bi süre durdurup bekletip sonra yıkamaya devam et, yüksek ısıda çıkarır.

n
Bebek battaniyesi hediyelikler ana kucagi gogus ucu kremi kilot hijyenik pet
Aslinda onlar hemen cikar diye biliyorum.kimyasal kullanmadan sicak deterfsnli suda bekletmeyi dene istersen.

Kosla kullanacaksan çıkarır. Makine deterjanı aldıktan sonra bi süre durdurup bekletip sonra yıkamaya devam et, yüksek ısıda çıkarır.

n

Bebek battaniyesi hediyelikler ana kucagi gogus ucu kremi kilot hijyenik pet

Aslinda onlar hemen cikar diye biliyorum.kimyasal kullanmadan sicak deterfsnli suda bekletmeyi dene istersen.

Çıkmadı canım normal deterjanla.
Koslayla normal deterjanla köpüklüyken makinada bir gece bekleteyim bakalım.

Günaydın ıspanaktan nasıl zehirlenmişler ki?
Bayatlamasınlar diye kimyasal madde sıkmışlar üstüne. Bu doktorların tahmini. Net bir şey belirtmediler daha. Geçen gün de nar yiyip zehirlenen bir aile vardı kimyasaldan. Artık yuh diyorum bu insanlara. Bu kadar olmaz ya! İnsan hayatının hiç değeri Yok, varsa yoksa para.

benimde oglumdan kalma kiyafetler vardi kiz cocuklarana giden beyaz zibinlar badiler cikarttim lekeler cikmayinca once camasir suyunda yikadim sonra bebek programinda bebek deterjaniyla yikadim cikti kokuda kalmadi

Çıkmadı canım normal deterjanla.
Koslayla normal deterjanla köpüklüyken makinada bir gece bekleteyim bakalım.
Canim koslanin sıkmali olanini kullanirsan eger birgun bekletme . Ben lekeli olan zibinlara sıkmistim makinadan bi cikti delik desik sıkıp hemen yikamani tavsiye ederim. Bir kac kere basima boyle birsey geldi ama toz olani bilmiyrm onu tavsiye ediyordu bi arkadasim

Toz olanı var canım onu bekletiyorum kendi kıyafetlerimizde, bir şey olmadı şimdilik:)
Zaten çıktığı kadar diyeceğim çıkmazsa da evde giydiririm zaten çoğu iç body. dış kıyafetten bir iki parça buldum erkekte belli olmayacak

1. Benim kuzenim bana bir kaç parça kıyafet vermişti onlarda da sandık lekesi vardı beyaz renkli farketmeksizin hepsini domestoslu su yapip bir gece beklettim hepsini renkliler de solmadi renkleri değişmedi 2 defa bebek detarjaniyla 40derecede yıkayıp son bir kerede durulama yaptım Çamaşır suyunun kimyasalı iyice gitsin diye sonra da utuledim yeni gibi oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…