2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben boronla 60 derecede yıkadım sandık lekeleri çıktı canım

Merhaba kızlar biraz önce doktor kontrolum vardı normalde 27+4 haftalık hamileyim USG de 28 haftalık çıktı bir hafta önden gidiyor bebiş ama kilosu 1200 çıktı çok geldi bana sizcede cokmu haftasına göre iri bir bebek olsun istemiyorum

Benimde oyle cikmisti kilo. Suanda 2 kilo oldu. Ne yaparsan alicagi varsa aliyor. Ben 3 kilo verdim o 400 gr aldi dusun artik

1 hafta önden gitmesi problem değil benim de 1 buçuk ay önce bir hafta önden gidiyordu doktor hiç sakıncası yok dedi çok normal arası çok açılırsa o zaman şekerden şüpheleniyorlar

1 hafta önden gitmesi problem değil benim de 1 buçuk ay önce bir hafta önden gidiyordu doktor hiç sakıncası yok dedi çok normal arası çok açılırsa o zaman şekerden şüpheleniyorlar
Benimde bugun doktor kontrolum vardi doktor ailede seker var mi diye sordu , insan korkuyor bi degisik bakti biraz ileriden gidiyor iri bir bebek dedi. 1kilo 844 gram 30+4 deyim cok mu acaba ;(

maşallah hanımlar hepinizin ne güzel kilolanmış bebişleri benımde perşembe 30+0 bakalım merak ediyorum ne kadar olmuş ama benımki iri olmadı hiç önden önden gitmedi mesela 26+0 da 813 gr dı

Kızlar maaşallah bebişlere fazla kilo varsa biz alabiliriz kızımla, zayıf olmasında kilolu olsun

Birimde yarın kontrolümüz var 3 te bakalım gerilik arttı mı azaldı mı

Benim ilk kizim 3 hafta öndeydi bir sknti olmadi. Buda 2 hafta onde

Kızlar maaşallah bebişlere fazla kilo varsa biz alabiliriz kızımla, zayıf olmasında kilolu olsun

Insallah arayi kapatmistir canim kizin , saglikli olsunlarda kilosu cok onemli degil

Bizim evde yine isim konusu gündemde... esimin kalbi kirilmasin icine sinen olsun istiyorum bu seferde ben tam sindiremiyorum. Ne yapicam yaaa ne zor is oldu bu

canim bizde de biraz gerilik var kilo konusunda bakalım yarin ne dicek doktorumuz.

Ben boronla 60 derecede yıkadım sandık lekeleri çıktı canım
Bende bebek kıyafetlerini yikarken boron kullanmayi düşünüyorum.
Uzerinde toz kaliyor deniyor cik koyunca kalıyormuş. Lekeleri cikartmiyorlar diyorlar ama senin çıkmış
Bizim evde yine isim konusu gündemde... esimin kalbi kirilmasin icine sinen olsun istiyorum bu seferde ben tam sindiremiyorum. Ne yapicam yaaa ne zor is oldu bu
Ismin dışında siger hazirliklar bana kolay geliyor isim kinusu cooook sıkıntı.bizdede hala net değil.

Ya magnetlere.isim basilicak kapi susu icin isimlik siparisi vericem ;(( off off. Aslinda kabul edebilirim esimin istedigini ama insanlar ona bisey soyleyemeyip bana geliyolar boyle isim mi olur diye bende kaldim oyle yaaa

Ya magnetlere.isim basilicak kapi susu icin isimlik siparisi vericem ;(( off off. Aslinda kabul edebilirim esimin istedigini ama insanlar ona bisey soyleyemeyip bana geliyolar boyle isim mi olur diye bende kaldim oyle yaaa
Vallaha milletin agzina bakarsan işimiz var.her isime bi kulp buluyorlar. Icine siniyorsa koy gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…