2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Vallaha milletin agzina bakarsan işimiz var.her isime bi kulp buluyorlar. Icine siniyorsa koy gitsin.

Isim de biliyosunuz yazdim daha önce buraya juliet... ne biliyim. Herkes bir tuhaf yaklasiyor bir kulp buluyor. Esimde diyoki millete bakarsak bende 2 kupeli.keci sakalli renkli.onlukler giyen bi doktorum boyle doktor mu olur diyolar ama onlari dinlemiyorum isimi yapiyorum bu da oyle bisey kime ne diyor.

Haklida ama.ne biliyim ya

Ya magnetlere.isim basilicak kapi susu icin isimlik siparisi vericem ;(( off off. Aslinda kabul edebilirim esimin istedigini ama insanlar ona bisey soyleyemeyip bana geliyolar boyle isim mi olur diye bende kaldim oyle yaaa
Bi de onlar var tabi, son dakikaya kadar kararsız kalırsanız hoşgeldin bebek olur kapı süsü:) 2 isim koysanız belki biri juliet biri de sizin istediğiniz bir isim. Hiç bilemedim.
Vallahi çift çizgiyi gördüğümüz anda eşim Deniz olsun nolur dedi, tamam dedim geçtim. Kız erkek fark etmez, olsun dedim. Üşendiğimden 2. İsim de araştırmadım:) bi ara isimlere bakayım dedim binlerce isim arasında kayboluyordum, aman dedim kalsın, Deniz iyidir. İsim bulmak zor iş gerçekten.

Juliet in anlamı ne ? İngiliz ismi değil mi? Bence içine sinmiyorsa koydurma. İlk kızımda isme karar verdik babası gitti nüfusa ve gidip 2isimden oluşan bir isim daha ekletmiş şimdi sildirmek istiyorum bu kez de kızım izin vermiyor. İsim meselesini ciddiye almalısın derim ben.

Evet ingiliz kokenli. Malum romeo ve juliet'ten venusun soyundan gelen tanrica soyundan yani... benim tek derdim fazla yabanci geliyor olmasi. Diger secenek umay ama boyle beyimizin kalbi kiriliyo gibi oluyo uzuluyorum. Bende cinsim yani mutlaka alisir insanlar ama ne biliyim cevrede hic olmayinca... hee benim ismim cevrede hic var mi yok arasan anlami bile yok yani cok zor. Arapca benzer kelime ile bi ilce adi var ayni sekilde okunan ama yazilislarinda harf fazlaligi var. 33 senedir bi tane bile gormedim benimle.ayni sekilde yazilan isim. italyanca bi kelime haric

Ayy cok gicik biseymis isim ya

İyi akşamlar arkadaşlar . Bugün benim beybi pek hareketliydi . 8. Sınıflara dersim vardı son 2 saat bana ders anlattirmadi kerata. Vurdu da vurdu . Şimdiden matematik anlatıyorum kuzuma inşallah ileride işine yarar
Bende matematik ogretmeniyim en cok yatarken ve ders anlatirken vuruyor. Bazen lgs sorusu cozerken vuruyor nerde kaldim unutuyorum

Bende Umay ı burada tavsiye edecektim yeni bi arkadaşımız koydu çok hoşuma gitti.
Koyacağımız isim kültürümüze ait bir isim olmalı gibi geliyor düşününce. Bence Umay da ısrar etmelisin.

ogluma ismini babasi birakti hic bisey demedim olsun dedim suan kizim olcak ALLAHin izniyle MASAL ADA soyluyrum oyle isim mi olur 9 ay karninda tasi butun sikintiyi sen cek yanlarimzda olmsin eee bide isme gelince ben koyarim en iyi kimligini ben cikartayim da gonlumde ki isim olsun annenin niye hakkini elinden aliyrlar ki isim koymak bizim hakkimiz

isim konusunda ben hiç eşime bırakmadım ketumum bu konuda kayınvalidem kız olsaydı hep kendı ismi olsun istedi bende cocuk yokken bıle bunu söylüyordu olursa benım ismim olacak !! dıye koyar mısınız da değil benım cocugum olmuyordu onların derdı ısımdı bende asla dedım kız olursa Gözde koyacaktm erkeğede hemen bır ısım buldum cinsiyet belli olmadan Mert olsun dedım anısıda var sevgili olma yolundayken eşim bır kaç kez kp ismini de söyledi ama yookkk ben zaten iki isim sevmıyorum Mert tende vazgecmem dıye sustu hoş sırf benı gıcık etmektı amacı koymak ıstedıgınden değil yada nabız yokladı isim konusunda beklediğim sıkıntılar yasamadık ama kız olsaydı kv fena küplere bınerdı eşimle olmayan bebek ısmı yuzune kavga ettıklerını bılırm

Bende Bilge ya da Umay düşünmüştüm eski Türk isimleri diye Umay tanrıça ismi olduğu için acabalarımda vardı tepki açısından, kızım kardeşinin adını Güneş koyunca dülündüklerimizle kaldık

Bizde kiz olursa ben erkek olursa esim koycakti ama tabi ikimizinde icine sinen isimler olmaliydi. Cinsiyeti belli degil iken karar kildik kiz olursa Melisa erkek olursa Kagan. Kizimiz olacak.

Ben de içime tam sinen bir isim bulamadım.
Kapı süsü yaptırmak istiyorum ben de yaptıramıyorum isim olmadığından son dakikaya kalacak böyle giderse

yaa sizde de mi aynı şey oldu benim kızımda bi isme taktı illa bu olacak diyor... bizim hiç bi söz hakkımız yok şu an....

bizde hala isim bulamadık maalesef doğlumuz olacak ,kızım bir ara dünya koyalım dedi ama herkese bir garip geldiği için bizde koymalaylım diye düşündük.çocuk doğacak daha ismi yok :)

Kayinvalidenin kendi ismini istemeside tuhafmis bizde de daha ben evlenmeden kp kimin oglu olursa benim ismim olcak demis . Eltimlerde hep ismi belli diyorlardi doktor erkege benziyor demisti . Esimide ikna edemiyordum. Kp ismi guzel ama ayni yerde oturuyor butun sulale ve 13 tane ayni isimden vardi . Yattim kalktim dua ettim istemiyrm o ismi eger beni dinlemeyeceklerse Allahim nolur kzim olsun dedim . Kizim oldu ben koydum ismini kimse begenmedi ama onemli olan benim begenmem dedim isim anne babanin cocuk uzerindeki hakkiymis ve anlamli bir isim olmasi cok onemliymis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…