- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
eşin hala juliet mi istiyor baska isim içine sinmedi demekYa magnetlere.isim basilicak kapi susu icin isimlik siparisi vericem ;(( off off. Aslinda kabul edebilirim esimin istedigini ama insanlar ona bisey soyleyemeyip bana geliyolar boyle isim mi olur diye bende kaldim oyle yaaa
Vallaha milletin agzina bakarsan işimiz var.her isime bi kulp buluyorlar. Icine siniyorsa koy gitsin.
Sevindim birsey demediyse , ben cok guvenemiyrm doktorumaBenimki de ayni gun kontrolumde 1. 957 cikti oyle bisey demedi hic doktorum
Hoşgeldiniz, sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.Selamlar Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...31 haftalık 2 günlüğüz. 3 kilo aldım toplamda .
Bi de onlar var tabi, son dakikaya kadar kararsız kalırsanız hoşgeldin bebek olur kapı süsü:) 2 isim koysanız belki biri juliet biri de sizin istediğiniz bir isim. Hiç bilemedim.Ya magnetlere.isim basilicak kapi susu icin isimlik siparisi vericem ;(( off off. Aslinda kabul edebilirim esimin istedigini ama insanlar ona bisey soyleyemeyip bana geliyolar boyle isim mi olur diye bende kaldim oyle yaaa
Isim de biliyosunuz yazdim daha önce buraya juliet... ne biliyim. Herkes bir tuhaf yaklasiyor bir kulp buluyor. Esimde diyoki millete bakarsak bende 2 kupeli.keci sakalli renkli.onlukler giyen bi doktorum boyle doktor mu olur diyolar ama onlari dinlemiyorum isimi yapiyorum bu da oyle bisey kime ne diyor.
Haklida ama.ne biliyim ya
Juliet in anlamı ne ? İngiliz ismi değil mi? Bence içine sinmiyorsa koydurma. İlk kızımda isme karar verdik babası gitti nüfusa ve gidip 2isimden oluşan bir isim daha ekletmiş şimdi sildirmek istiyorum bu kez de kızım izin vermiyor. İsim meselesini ciddiye almalısın derim ben.
Bende matematik ogretmeniyim en cok yatarken ve ders anlatirken vuruyor. Bazen lgs sorusu cozerken vuruyor nerde kaldim unutuyorumİyi akşamlar arkadaşlar . Bugün benim beybi pek hareketliydi . 8. Sınıflara dersim vardı son 2 saat bana ders anlattirmadi kerata. Vurdu da vurdu . Şimdiden matematik anlatıyorum kuzuma inşallah ileride işine yarar
Evet ingiliz kokenli. Malum romeo ve juliet'ten venusun soyundan gelen tanrica soyundan yani... benim tek derdim fazla yabanci geliyor olmasi. Diger secenek umay ama boyle beyimizin kalbi kiriliyo gibi oluyo uzuluyorum. Bende cinsim yanimutlaka alisir insanlar ama ne biliyim cevrede hic olmayinca... hee benim ismim cevrede hic var mi yok arasan anlami bile yok yani cok zor. Arapca benzer kelime ile bi ilce adi var ayni sekilde okunan ama yazilislarinda harf fazlaligi var. 33 senedir bi tane bile gormedim benimle.ayni sekilde yazilan isim. italyanca bi kelime haric
Ayy cok gicik biseymis isim ya
Aynen ayakta durdurmuyor beni öyle bir vuruyor ki yerinden fırlayacak saniyorumBende matematik ogretmeniyim en cok yatarken ve ders anlatirken vuruyor. Bazen lgs sorusu cozerken vuruyor nerde kaldim unutuyorum
Bizde kiz olursa ben erkek olursa esim koycakti ama tabi ikimizinde icine sinen isimler olmaliydi. Cinsiyeti belli degil iken karar kildik kiz olursa Melisa erkek olursa Kagan. Kizimiz olacak.isim konusunda ben hiç eşime bırakmadım ketumum bu konudakayınvalidem kız olsaydı hep kendı ismi olsun istedi bende cocuk yokken bıle bunu söylüyordu olursa benım ismim olacak !! dıye koyar mısınız da değil benım cocugum olmuyordu onların derdı ısımdı bende asla dedım kız olursa Gözde koyacaktm erkeğede hemen bır ısım buldum cinsiyet belli olmadan Mert olsun dedım anısıda var sevgili olma yolundayken eşim bır kaç kez kp ismini de söyledi ama yookkk ben zaten iki isim sevmıyorum Mert tende vazgecmem dıye sustu hoş sırf benı gıcık etmektı amacı koymak ıstedıgınden değil yada nabız yokladı isim konusunda beklediğim sıkıntılar yasamadık ama kız olsaydı kv fena küplere bınerdı eşimle olmayan bebek ısmı yuzune kavga ettıklerını bılırm
Bende Bilge ya da Umay düşünmüştüm eski Türk isimleri diye Umay tanrıça ismi olduğu için acabalarımda vardı tepki açısından, kızım kardeşinin adını Güneş koyunca dülündüklerimizle kaldık
Çok iyi ben 30 haftalık 9 kg aldimSelamlar Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...31 haftalık 2 günlüğüz. 3 kilo aldım toplamda .
Kayinvalidenin kendi ismini istemeside tuhafmisisim konusunda ben hiç eşime bırakmadım ketumum bu konudakayınvalidem kız olsaydı hep kendı ismi olsun istedi bende cocuk yokken bıle bunu söylüyordu olursa benım ismim olacak !! dıye koyar mısınız da değil benım cocugum olmuyordu onların derdı ısımdı bende asla dedım kız olursa Gözde koyacaktm erkeğede hemen bır ısım buldum cinsiyet belli olmadan Mert olsun dedım anısıda var sevgili olma yolundayken eşim bır kaç kez kp ismini de söyledi ama yookkk ben zaten iki isim sevmıyorum Mert tende vazgecmem dıye sustu hoş sırf benı gıcık etmektı amacı koymak ıstedıgınden değil yada nabız yokladı isim konusunda beklediğim sıkıntılar yasamadık ama kız olsaydı kv fena küplere bınerdı eşimle olmayan bebek ısmı yuzune kavga ettıklerını bılırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?