2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde o adet sancısı çok oluyor özellikle geceleri..yatınca dinlenince falan geçiyor

Valla helal olsun size yeni ameliyat oldunuz hemde işlerinizi yapiyorsunuz. Ben daha yeni yikadim gozumde buyudu minik minik seyler :)

Ameliyat iyilesti bile ya sadece yara yerleri aciyor biraz. Ameliyattan once cektiklerime gore oooo cok iyiyim. Agzimdaki yaralar gecse bi iyice rahatliycam.

Hic sikintisi olmadi sadece erken dogum. Gayet iyi bebekle evinde
34 de riskli degil diyorlar cok sevindim evine bile gecmis bebis ne guzel erken dogum degisik geliyor bana hep gec dogurdugum icin farkli seyler geliyor insanin aklina, suyu bitiyor , su geliyor filan oyle birsey mi acaba dedim . Rabbim saglik versin hepimize :)

Teşekkür ederim. Aslında hiçbir şikayetim yoktu. Son zamanlarda fazla sinirliyim. Bu da tetikliyebilirmiş

Masallah hazirliklari bitirenlere.
Bende sizden sevk alip bugun nevresimleri ve besigi cikarttirdim.esimle dip kose temizlik yaptim.benim adam hala erken degil mi diyip duruyor . Dedim ocak basi cocuk dogabilir ne erkeni. Ay ortasi gibi eksik 3 5 seyide alip yikamaya baslar utulerim.araliktada evi kırklarım. Dahada bisey yapmam.1 haftadir kalcamla bacak birlesen yer agriyor.cok yoruluyorum nefes nefese kaliyorum.
Bu hafta dr ye gidip kontrol olmam gerek dr. Ile istedigim hastaneye gelirse nekadar ister onu konusup ona gore karar vermem gerekecek.
Normal dogum olacak ebe onemli diyorlar ama iste 10 senelik dr um bana cok güven veriyor. Bude okadar sene gidip gelmisken dogumu yaptirmamakta ayip olur diye dusunuyorum. Bakalim napicam ya

Esyalari utuledin demistim ya yerlestirememistim. Esim hadi gel yerlestirelim dedi. Beraber yerlestirdik o arada hastane cantasinin ana hatlarini hazirladim. Ana hatlari diyorum cunku hazirlarken tutuldum resmen ne koyucaktik ya

Esyalari utuledin demistim ya yerlestirememistim. Esim hadi gel yerlestirelim dedi. Beraber yerlestirdik o arada hastane cantasinin ana hatlarini hazirladim. Ana hatlari diyorum cunku hazirlarken tutuldum resmen ne koyucaktik ya
:))) insan heyecanlanıyor. O kadar güzel bir heyecan ki! Hazırlayabildin mi?
Hafta içi görümcem gelip beşiği kuracakmış, bi de hastane çantasının yerini göster acil durumda alıp sana yetiştirebilelim diyor. Aralık ortasında doğmasını planlıyoruz ama herkeste bi telaş, sanki yarın doğuracakmışım gibi.

Ay daha yeni yazmışın:)) hatırladın mı? Yazayım mı?

Ay daha yeni yazmışın:)) hatırladın mı? Yazayım mı?

Evet yazdim ama valla hazirlarken tutuldum ya.. esim ee baska diyo ben boyle gozune isik tutulmus tavsan gibi bakiyorum )

Kiyafetlerini koydum 3 takim hastane cikisi farkli sayida parcalari var, yedek ic badiler corap ve eldiven
Bebek bezi, islak mendil, pisik kremi,
Muslin örtu, agiz silme bezleri niyeyse emzik

Kendime 1 pijama takimi, 1 gecelik ama ekliycem bi tanede daha kv den gelsinlerde, ic camasiri, corap, pufidik corap, emzirme sutyeni, gogus kalkani, gogus pedi, sut pompasi, iki minik havlu, biraz uzun bir hirka,

Terliklerim daha gelmedi, kozmetikler aklimda daha duzenlemedim.

Bu kadar miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…