Benimde o adet sancısı çok oluyor özellikle geceleri..yatınca dinlenince falan geçiyorkiyafetlerimi yikadim utuledim cantami da hazirladim bebek misafirdir der buyuklerimiz ne zaman gelecegi belli olmaz 26+1 gittigimde dr erken dogum riskim oldugunu soyledi o zamandan beri gitmemesim dr suan 29 hafta bir kac gundur adet sanci geliyr sanki adet olacakmisim gibi
Valla helal olsun size yeni ameliyat oldunuz hemde işlerinizi yapiyorsunuz. Ben daha yeni yikadim gozumde buyudu minik minik seyler :)Butun gün bebegin ütülerini yaptim bittim resmen. Yarinda çantayi hazirlarim artik
Valla helal olsun size yeni ameliyat oldunuz hemde işlerinizi yapiyorsunuz. Ben daha yeni yikadim gozumde buyudu minik minik seyler :)
Iyilesmene sevindim insallah dogumda kolay sorunsuz gecer canim , agizdaki yaralar icin ilac yok mu acaba ?Ameliyat iyilesti bile ya sadece yara yerleri aciyor biraz. Ameliyattan once cektiklerime gore oooo cok iyiyim. Agzimdaki yaralar gecse bi iyice rahatliycam.
Iyilesmene sevindim insallah dogumda kolay sorunsuz gecer canim , agizdaki yaralar icin ilac yok mu acaba ?
Rabbim şifa versin canim , arkadasiniz nasil peki ? Neden dogum yapti 34.haftada ? Yani ne sıkıntisi oldu ?Yara gibide degil sislik gibi.. dikisĺeri aldirdim dun onlarda gecer artik herhalde
Rabbim şifa versin canim , arkadasiniz nasil peki ? Neden dogum yapti 34.haftada ? Yani ne sıkıntisi oldu ?
iylesmene sevimdim canim aklima takildi da ameliyattan dolayi normal dogum yapilir mi 2 ay falan kaldi doguma sorun olur mu drun bilgi verdi miButun gün bebegin ütülerini yaptim bittim resmen. Yarinda çantayi hazirlarim artik
iylesmene sevimdim canim aklima takildi da ameliyattan dolayi normal dogum yapilir mi 2 ay falan kaldi doguma sorun olur mu drun bilgi verdi mi
yaaa eline sağlık ne guzel olmuşlar hediyelik dimi patik nasıl süsleyip vereceksinEki Görüntüle 2550872 hazırlıklara tam gaz devam . Sizde durumlar nasıl
Evet küçük küçük patikler . Teşekkür ederim . Magnet şeklinde yapıyorum arkasına mıknatıs yapıştırıyorum. Süsleme kısmına geçince yine paylaşırım fotoyaaa eline sağlık ne guzel olmuşlar hediyelik dimi patik nasıl süsleyip vereceksin
34 de riskli degil diyorlar cok sevindim evine bile gecmis bebis ne guzelHic sikintisi olmadi sadece erken dogum. Gayet iyi bebekle evinde
Teşekkür ederim. Aslında hiçbir şikayetim yoktu. Son zamanlarda fazla sinirliyim. Bu da tetikliyebilirmişEvet o yorumlar bana da çok yapılıyor herkes çok bilmiş sanki bu konularda akıl veriyolar bide..bebeğin kısmeti vardı demekki geldi Allahın verdiğine ne diyebiliriz ki..zamanında sağlıkla kucağimiza alırız inşallahbenim oğlumun sarılığı çok yüksekti nerdeyse ışın tedavisi yapacaktik ama gerek kalmadi bunda oyle bir sorun olmaz umarım.. oyle olunca gece kalkip uyandirmak emzirmek gerekiyor oglum 20aylik oldu halen vazgecmiyor gece kalkmalardan
Geçmiş olsun canım senin bi sıkıntı var mıydı niye öyle kasılmalar başladı aniden
:))) insan heyecanlanıyor. O kadar güzel bir heyecan ki! Hazırlayabildin mi?Esyalari utuledin demistim ya yerlestirememistim. Esim hadi gel yerlestirelim dedi. Beraber yerlestirdik o arada hastane cantasinin ana hatlarini hazirladim. Ana hatlari diyorum cunku hazirlarken tutuldum resmen ne koyucaktik ya
Esyalari utuledin demistim ya yerlestirememistim. Esim hadi gel yerlestirelim dedi. Beraber yerlestirdik o arada hastane cantasinin ana hatlarini hazirladim. Ana hatlari diyorum cunku hazirlarken tutuldum resmen ne koyucaktik ya
Ay daha yeni yazmışın:)) hatırladın mı? Yazayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?