2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Karnın alt tarafı toplanıyor bende sertleşiyor 30 saniye sonra falan yumuşuyor. Dr bunlar ritmik bir şekil alırsa tehlikeli dedi.

Bazen adet sancisi gibi oluyor. Karnim sertlesiyor toplaniyor gibi. Nst de bunlar kasilma diye cikti. Sizin bahsettiginiz kemik agrisi gibi olan bende yok. O cati agrisi olabilirmis ama.
Senin nst de ağrı çıktı mı? Bir de verdiği ilacı hep mi kullanacaksın yoksa kasılma sıklaşırsa mı? Bana ilaç vermedi keşke verseydi biraz kafam rahat olurdu. Bende gebelik şekeri var dr ye bana ciğer geliştirici yapın dedin şu an için gerek yok o iğne senin şekeri tetikler çünkü kortizon dedi

Benim sigortamda acıbadem ama doğum teminatı 7000 tl o da bitti sayılır. Bize sigortayı çalıştığım şirket yaptığı için herşeyi sınırlı tutmuş. Dr me zaten elden ödeme yapacağım. Sağlıkla olsun da ben bir şekilde bulurum o parayı. Herşeyin başı sağlık. Ben daha hiçbirley hazırlamadım. Be kendime ne bebeğe 2 hafta sonra başlamayı planlıyorum ama dün biraz tırstım açıkçası biraz hızlanmam lazım

Bazen adet sancisi gibi oluyor. Karnim sertlesiyor toplaniyor gibi. Nst de bunlar kasilma diye cikti. Sizin bahsettiginiz kemik agrisi gibi olan bende yok. O cati agrisi olabilirmis ama.
o zaman benım yaşadığımda kasılmadır bebek biryerde toplanıyor gibi karnımın heryerinde genel bir sertleşme değil ama biryer zorlanıyor kaskatı gibi oluyor 30 sn sonra geçiyor beraberinde adet sancısı gibi ağrı olmadı bakalım perşembe kontrolüm var birde şeyi merak ediyorum kaç haftadan sonra nst bağlıyorlar her muayene öncesinde çektiriyorlar onunla doktorun yanına giriyorlar ya

Karnın alt tarafı toplanıyor bende sertleşiyor 30 saniye sonra falan yumuşuyor. Dr bunlar ritmik bir şekil alırsa tehlikeli dedi.
evet aynıısı benım daha üst bölge göbek deliğimin sağ tarafı yumruk gibi sertleşiyor 30 sn sonra rahatlıyor dün akşam çok oldu ama düzenli olmadığı için pek üzerinde durmadım gidince söyleyeyim bakalım doktora

Bana 27. Hafta da başladı doktorum canım

Doğum teminatı rutin kontroller için sınırlı bir bedel oluyor. Doğurma eylemi için sınırsız olabilir. Benim de rutin muayene teminatım bitti. Uzun zaman önce bitti. Tahliller için ayrıca teminatım vardı, o da bitti. Ama Doğum ayrı bir olay ve poliçenize bir bakın veya Sigorta şirketini arayıp sorun. sınırsız olabilir veya yüzde 20 ödüyor olabilirsiniz. Özel Doktorunuzun da Sigorta anlaşması olabilir. Benim doktorumun Sigorta anlaşması var. Yine de bir kısım elden ödeme yapmak istiyorum, Sigortadan az ödeme alıyor ve makbuz kestiği için yüksek vergi ödüyor diye. kendisinin öyle bir talebi yok. Ama ben de serbest çalışıyorum, halden anlıyorum. vergi yükünü bir nebze olsun hafifletmek istiyorum.

Evet cikti o zaman hastedeydim ilac verdi. Hissedersen alabilirsin dedi. Magnezyuma kesmeden devam dedi. Ciger gelistirici bi tane sanirim ameliyat sirasinda yaptilar bana kortizon dedigine gore odur diye dusunuyorum hic sormadim. Benim doktorun herseye bir ilaci var sagolsun hic bisey icin kendini zormalamaya gerek yok herseyin caresi var diyor. Ilaci hergun almiyorum dedigim gibi olursa ve cok rahatsiz edici olursa aliyorum onun disinda magnezyum

Acibadem sigorta dogum teminati olmasa bile baya indirim yapiyor hastane ile gorus bu konuyu mutlaka

Normalde 34 den sonra falan herhalde ben ameliyat oldum.diye bagladilar. Valla kafam sisti onda da at yarisi gibi bi saat suruyor birde

ben en son 26+0 da gittim perşembe 30+0 bakalım isteyecek mi
İster artık heralde büyük ihtimalle nts de çok kalmak istemiyosan bebişin en çok nasıl hareket ediyosa öle git benimki aç karna daha cok oynuyo bende aç gidiyorum 10 15dk da çıkıyoruz eğer bebeğin uyuyosa falan 40dk kadar falan sürebiliyor

Benim ilk bebeğim ama bebeğe gelen 3 5 hediye harici hiçbir şeyi hazır değil yavrumun benimde aynı şekilde hiçbir şey almadım çok sıkışıcam gibi...

kiyafetlerimi yikadim utuledim cantami da hazirladim bebek misafirdir der buyuklerimiz ne zaman gelecegi belli olmaz 26+1 gittigimde dr erken dogum riskim oldugunu soyledi o zamandan beri gitmemesim dr suan 29 hafta bir kac gundur adet sanci geliyr sanki adet olacakmisim gibi

Benimde geliyor o adet sancisi ara ara

Evet o yorumlar bana da çok yapılıyor herkes çok bilmiş sanki bu konularda akıl veriyolar bide..bebeğin kısmeti vardı demekki geldi Allahın verdiğine ne diyebiliriz ki..zamanında sağlıkla kucağimiza alırız inşallah benim oğlumun sarılığı çok yüksekti nerdeyse ışın tedavisi yapacaktik ama gerek kalmadi bunda oyle bir sorun olmaz umarım.. oyle olunca gece kalkip uyandirmak emzirmek gerekiyor oglum 20aylik oldu halen vazgecmiyor gece kalkmalardan

Geçmiş olsun canım senin bi sıkıntı var mıydı niye öyle kasılmalar başladı aniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…