2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu juliet ismini ben attim ortaya aslinda ama şakayla karisik. Julideden turedi esimde cok begendi umay cocuklari ve hayvanlari koruyan tanrica. Dun telefonda babasina soyledi ama onlar karismazlar boyle seylere hatta esim dalga gecti babanemin yada ananemin adini koyalim isterseniz diye.
Babasi biz karismayiz biliyosun dedi, esimde siz öneride bulunun tavsiye serbest koyup koymamak bize kalmis ama dedi. Rahatlar yani

Simdi tamam sen koy diyo ama kalbinde boyle uhde kaliyo gibi uzuluyorum.
Bizim yok turkce olsun yok, yok sunu yansitsin falan gibi dertlerimiz yok. Clara bile olur yani o derece

Bu arada güneş ismi cok guzel kuzenim koydu kizina kaptilar yani

Umay disinda, kumsal, piraye, pera, rengin gibi secenekler var. En cok istedigim.lidya idi kesinlikle.hayir dedi ona

bizde hala isim bulamadık maalesef doğlumuz olacak ,kızım bir ara dünya koyalım dedi ama herkese bir garip geldiği için bizde koymalaylım diye düşündük.çocuk doğacak daha ismi yok :)

Erkek icin aklimdakiler , tibet, tuna, mabel, atlas, demir, kuzey, pamir, yaman, yamaç gibi isimlerdi belki faydasi olur

Rengin en güzeli :)

Kızlar bi sorum var. İki gündür ağzım yanıyomuş gibi hissediyorum,sanki avuçla tuz yemişim :s
Su içmekle geçmeyen bi his.
Tansiyondan şüphelendim 12/7.
Neyden kaynaklanır? Mide kaynaklı mıdır? Size oluyo mu?

Rengin en güzeli :)

Evet rengin guzel..
Bide şoyle bi durum var, esim butun gun yabancilarla muhattap oluyor her ulkeden cesit cesit insanla ve kimse adini soyleyemiyor, o da haliyle sinir oluyor tabi. O yuzden de biraz takinti yapti galiba. Bizim onu yurtdisina gonderme imkanimiz olur rahat etsin diyor.

Ayy ne isimmis beeee.

Bi listemi yapsak belli olanlar olmayanlar

Yedigin bisey hararet mi yapti acaba. Gecen bi sekerpare yedim agzim.kavruldu ne.icecegimi bilemedim. Butun gun cesit cesit sey ictim

Eşinin yurt dışında rahat etsin düşüncesine senin sevdiğin hiç bi isim uymuyo. Pirayeler umaylar :) hepsinin telaffuzu zor

Erkek icin aklimdakiler , tibet, tuna, mabel, atlas, demir, kuzey, pamir, yaman, yamaç gibi isimlerdi belki faydasi olur

Tuna ismi kıza da yakışıyor bence İlber Ortaylı nın kızının adı Tuna diye hatırlıyorum, erkek olsa İlber ihtimaller arasındaydı bizim için.

Rengin +1 bu arada

Zevkli aslında isim seçmek de işte uzayınca stres başlıyor

Evet tuna unisex bi isim.olarak kullanilabilir. Esim bana tuna yi da koydurtmaz hayatta cunku soy adimizla birlesince sahne adi gibi oluyor arada farkli bir harf var

Bizde kiz olursa ben erkek olursa esim koycakti ama tabi ikimizinde icine sinen isimler olmaliydi. Cinsiyeti belli degil iken karar kildik kiz olursa Melisa erkek olursa Kagan. Kizimiz olacak.
tabıkı ikimizinde içine sinmesi önemli absurd birşey olmadığı sürece kulağa hoş gelen onay alıyor

rabbim dağına göre kar verirmiş bende hep içimden kızım olsun istiyordum en başından beri hamilelikten öncede ama kv herşeyde kendini öne atıyordu hamile kaldım içimden kız isteği var ama korkuyorumda kv istekleri bitmeyecek diye bir de 3 oğlu var hiç kızı yok aha dıyordum cocuk elden gidecek cok sahıplenir de herşeyi kendisi sana bana bırakmaz erkek olacağını öğrendiğimde biraz tuhaf oldum ama dedim çok şükür rabbime bu hayırlısıymış belki kızda cok sıkıntı yaşayacaktık ailesiyle veya bana hayırlısı erkek evlatmış şimdi herşeyim benım rabbim kız erkek farketmez evlat sevgisi versin yureğimize seninkide benım hesap olmuş kp ismi istememişsin Allah gönlüne göre kız evlat nasip etmiş sağlıkla doğup büyüsünler şu aileler herşeye karışmasa evlilikler ne kadar güzel sorunsuz ilerler de işte

yaa sizde de mi aynı şey oldu benim kızımda bi isme taktı illa bu olacak diyor... bizim hiç bi söz hakkımız yok şu an....
Kardeş istemeyen bir çocuk kendi ismi Deniz, Denize uysun diye Güneş koydu bebeği kabullensin sevsin yeter ki dedik hem anı olur ablası koydu ismini, içime de sinmedi değil, sizin ki nasıl alıştınız mı isme?

Ergenken ben de Pera ve Gece yi beğenirdim hiç de duymamıştım o zaman şimdi koyuyor insanlar kendinin beğenmesi çok önemli tabi umarım bulursunuz en kısa zamanda bi aydınlanma gelir

Hararet olabilir mi evde nem azsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…