2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç üzmeyin kendinizi çatlayacağımız var bizim o yüzden kendimizle barışalım bari

Canim bende de kasinti var ama cilt kurulugundan diye dusunuyordum. Arkadasiminda karaciger enzimlerinde sorun vardi ama onda kabarikliklar kizarikliklar varmis bende sadece kasinti var ve bazen cidden cok bunaltiyor suanda da her yerim aciyor resmen kasiniyor. Acaba sizdeki nasildi ? Benimde karaciger enzimlerimde sorun olur mu ? Doguma aldilar dediniz endiselendim bi an

canım merhaba.yeni okuyorum.benim de şekerim yüksek çıktı.havuç yeme dediler.şekeri yükseltiyormuş
cnm drum günde 1 bardak havuç suy içeceksin şekeri önlemek için dedi kilerden tefal katı meyve sıkacağı var tüm havucu çöpe atıyor çok zor temizleniyor hemen sıkıp geri kilere kaldırdım makine beni deli etti tüm posayı çöpe atıyor çıldırıcktım valla ben sevmem öyle yiyecek israfı. Bir meyve sebze kolay mı yetişiyor . Bu arada diyetim hiç iyi gitmiyor nefsime hakim olamıyorum nasıl olcak bu iş bilmem dün bir oturuşta koca bir leğen patates salatası yaptım yedim hiç bırakmadım Bi kaşık bile ben iflah olmam ya
canım benim göğüslerim öyle çatladı ki anlatamam mini minnacıktı göğüslerim ilk iki ayda çatladı birden büyüdüler şimdi nasıl kaşınıyor nasıl anlatamam hiç önüne geçemedimgöğüs çatlağının. Karnımda da başlar artık eli kulağındadır 29 haftalığım şuanda .gebeliğimde 17 kilo aldım (((( deliler gibi yemek yemeye bayılan Bir tipim bırakamıyorum yemek yemeyi

Arkadaslar mustela bebek şampuanlarinda hepsiburadada indirim var. Ben bir kutu yenidoğan şampuan ile pisi kremi aldım fiyati düşmüş
ben de n11 den lansinoh meme çatlak kremi söyledim bebedor nazal burun aspiratörü ile yedek uç söyledi m indirimden.Bi de e bebekten marakas söyledim bebeciğim 3 4 aylık olduğunda eline tutuştururum tıngır mıngır oynar dedim güzel bi çıngırak istiyorum kızlar var mı Öneriniz? Çıngıraklı oyuncaklara hayranım

Bi de e bebekten sudocrem bebişe bakım ve pişik kremi söyledim 89 tl düşmüştü. Bu hafta gratise gidip lierac karın çatlağı jeli almam gerek.

Güzel hamişler biz de daha bu hafta aldık kıyafetlerimizi
Bunlar dışında iki battaniye havlu bir sürü zıbın aldım
Beşik yatak seti de aldım.
Bebek arabası yarın geliyor
Car Seat de yarın gelecek insallah
Daha bir sürü eksik var
Beşik beğendik ama gidip alamadık henüz
Ailem gelemiyor ne yazıkki Doğuma . İki çocuğum ile gurbette Yalnız yapacam doğumumu. İçim buruk mu çok buruk hem de nasıl ... değişik bi deneyim olacak bana . İnsallah üstesinden gelirim .

Eklentiler

• 77B2D210-7116-4098-BEC5-46AB7E4DCDEA.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 52B35811-140C-452C-BD31-10176FE15601.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 75
Ne güzeller güle güle kullanın inşallah... Benim ailemde gelemiyor doğuma ben de yalnızım ilk doğumum çok tedirginim... Kaynanamlar var burda aman hastalanmıyım da nasıl yaparız ederiz deyip duruyor... Doktor meselesine bile karışıyorlar... Ben onların olmasını avantaj olarak görüyordum ama artık sinirlenirim bozuluyor bazı şeylere malum hamilelik duygularım ters yüz... İnşallah sağlıklı oluruzda bebeklerimize bakabiliriz kendimizede tabi... Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

Doğumdan sonra bile çatlayanlar oluyor ama kimiside hiç çatlamıyor o şanslılardansındır umarım
dogumdan sonra nasil catliyorlar ya hic duymadım gormedim. Insanin catlayacagi varsa catliyor ne kullanirsaniz kullanin.benim annemler halamlar kiz halaya ceker derler ya hiç catlaklari yok ilk dogumda bendede yoktu ama sanirim bunda az olmus kizarikliklar var cunku.

Buarada kizlar nacizane tavsiyem cok fazla ayakli altlar almayim bebekler cabuk büyüdüklrinden az giyinebiliyor.

Çatlayacayacaginiz varsa çatlayacaksınız kızlar yapacak bir şey yok. Su içmek bir nebze etkili olabilir. Kremler para tuzağı. Artık çatlak tedavisi yapılıyor paranızı ona saklayın

Ben de 3. Çocuktan sonra bi tadilata girerim artık. Çatlak patlak yusyuvarlak bir şey olduk napalim

Cok guzelmis canim gule gule giydir :) tek kaliyorum diye bosuna üzülme benimde kayinvalidemler var ama daha eksik birseyin var mi yardima ihtiyacin var mi diye bir kere sorduklarini gormedim. Bir yasinda ve bes yasinda 2 kizim ve esim yalniz sayiliriz. Kayinvalidem bir kurus parasi harcanacak diye akli cikiyor . Kaldiki ben para ile alinacak hicbirsey istemiyrm. Yardimlarinida beklemiyorum yalnizim yani buna da kendimk alistirdim :) merak etme hersey guzel olacak insallah yeterki sende bebekte saglikli olun

Ya nasıl tatlı şeyler güle güle giydirmek nasip etsin allah yaa benim de ailem yanımda ama kendi evimde bile değilim eşim doğuda galiba esin yanında olması cok saha kıymetli. Ben de de yetişcek mi gelebilcek mi korkusu var hep bebiş etkilenmesin diye düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil hep böyle üzgün geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…