Iyi aksamlar arkadaşlar. Bebek için ilk oğlumun kaldırdığım kıyafetlerini çıkardım ve sandık lekesi Aynı sorunu yasayan arkadaşlar tavsiyeleriniz neler? Lekeleri çıkarayım derken daha kötü yapmayayım.
Göğüste sızlama bende yaklaşık 3 aydır var bazen o kadar sızlıyo ki 15 dk sürdüğü oluyo kanallara süt geliyo bence ondan.hatta uzun zamandır göğüs ucumda oluyo ve kuruyo
Kız isimlerinde ipek,defne çok severim bi kaç isim daha var..buraya ilk juliet yazdığında aşinalık olmadığı için garip gelmişti ama alıştım ve bence artık çok güzel geliyo kulağa tabi önemli olan seninde içine sinmesi ama güzel ya juliet havalı bi isim
Rrefikaaydin@narantikibi kizlar simdi bi astrolog dinledim sizin bebisler merkur retrosunda dogduklari icin cok sanslilarmis... merkur retrosunda dogmayanlarda iste bir.suru terslik falan... 21 kasima kadar dogurmak lazim
Ne güzel güldüm Şans güzel ama yine de Allah korusun diyeyim sizlere. Aralık olsun bari, 35 haftayı bi görün bence.
Bugün ilk kez kucağıma aldım. Hemen tanıdı annesini. Uyuyakaldı. İkimiz de o kadar huzurluyduk ki Tedavi yöntemi olarak günde 1 saat kucak öneriyorlar. Sütümü de çoğaltacakmış kucağa almak. Zamanla daha iyi olacağız inş.
Telefonun internet sayfalarında hala hediyelik, bebek süsü, bebek şekeri... sayfaları duruyor. Bari reflü yatağı alayım kuzuma. Olur da erken çıkarsa yine sap gibi kalmayalım
Kız isimlerinde ipek,defne çok severim bi kaç isim daha var..buraya ilk juliet yazdığında aşinalık olmadığı için garip gelmişti ama alıştım ve bence artık çok güzel geliyo kulağa tabi önemli olan seninde içine sinmesi ama güzel ya juliet havalı bi isim