2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan kaç haftalık hamilesin , bebişin haftalarını tamamlar inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
Amim canım inşallah hepimiz için öyle olsun şuan 31+ 3 teyim iki gün sonra kontrolüm var bakalkm nasılmış bebeğim bende merak ediyorum sen kaç haftadasın canım

Ayda bir tane ampul damlayla falan duzelicek gibi degildi... igne son gune kadar devam.. hap 36 ya kadar devam edebilirim
Canım peki eşin anestezi uzmanı olduğu için bilir bu kan sulandırıcı iğne ve hap yüzünden beni uyuşturmadılar ilk doğumumda normal doğumdu ama epidural istedim..acaba kaç saat önceden bırakmak gerekir ona gore son haftalarda daha dikkatli olalım..

Bir de benim gittiğim hastanede suda doğum var kızlar benim doğum şeklim henüz belli değil tabi daha erken ama suda doğum hakkında ne düşünüyorsunuz

Benim dogum yapacagim hastanede de var. Esim istersen yapalim cok basari oluyor diyor. Valla kotu bi yontem olsa hastanenin yonetim kurulu baskani getirmezdi diye dusunuyorum cunku kadin riskli gebelik uzmani hatta dunya perinatoloji derneginde eski yonetim kurulu uyesi.. baslamislar suda doguma bi kac tane yaptirmislar. Disaridan gelen hekimlerde yapiyormus herkes cok mutlu. Ama bana tuhaf geliuor

Benm gibi uyki sorunu yasayanlar varmi ya gece gunduz hic uyku yok 1 saat uyusam yetio gibi ama gucsuz hissediyorum kendimi bi turli dalamiyorim
Aynı sorun bende de var gece uykum kaçıyor dalamıyorum..son aylarda bazılarında uykusuzluk oluyor bazılarında da aşırı uyku olurmuş annem bana hamileyken 24 saat yatarmış mesela ne şanslılar var işte

Ben hapa 36 ya kadar falan devam edicem igneyi 1 gun once birakmam yeterli. Bi problem olmuyor yani. Ve sezaryanda olsa normalde olsa epidural yapicam

Bir de benim gittiğim hastanede suda doğum var kızlar benim doğum şeklim henüz belli değil tabi daha erken ama suda doğum hakkında ne düşünüyorsunuz
Aramızda daha önce deneyen var mıdır acaba bende merak ediyorum benim dr um yapıyor aslında ama ben korkarım bana yada bebeğe bisey olmasın çok ilginç bisey çünkü

Ben hapa 36 ya kadar falan devam edicem igneyi 1 gun once birakmam yeterli. Bi problem olmuyor yani. Ve sezaryanda olsa normalde olsa epidural yapicam
Normal doğum aniden gelişince iğneyi bırakmamıştım gündüz 12 1gibi vurdum gece 12de sancılandım üzerinden daha fazla zaman geçmeli demişti dr..

Aynı sorun bende de var gece uykum kaçıyor dalamıyorum..son aylarda bazılarında uykusuzluk oluyor bazılarında da aşırı uyku olurmuş annem bana hamileyken 24 saat yatarmış mesela ne şanslılar var işte
Uyuyanlar sansli gercekten hamileliktn oncede cok uyumuyodm ama suan yorgunlk bitkinlk yapio uyumak istiyorum olmuyor

Uyuyanlar sansli gercekten hamileliktn oncede cok uyumuyodm ama suan yorgunlk bitkinlk yapio uyumak istiyorum olmuyor
Bak şimdi kaynanada diyo ben ful uyurdum e bizim suçumuz ne yaa biraz uyuyalım zaten doğumdan sonra uykusuz kalıcaz

Aramızda daha önce deneyen var mıdır acaba bende merak ediyorum benim dr um yapıyor aslında ama ben korkarım bana yada bebeğe bisey olmasın çok ilginç bisey çünkü
Evet bana da değişik geliyor ve ben de hiç suda doğum yapan ile karşılaşmadım Normalde doğum ile ilgili bir video filan izlemem ama daha önce denk gelmişti suda doğum pıt diye çıkardılar

Hanimlar ben okuyuculardanim. Ilk zamanlarda yazmistim biraz ondan sonra tasinma filan derken araya zaman girdi sadece okumaya devam ettim. Bende geceleri uykusuzum malesef. Ağrıdan uyuyamıyorum genelde bacaklarimin yan tarafında ağrı oluyo bazen sol bazen sag bacagimda bazende belimde. Geçen gece aglaya aglaya uyumuşum. Bu agrilara çözüm yok galiba. Bebisler doğduktan sonra rahat edecez insaallah. Agri konusunda tabi

Kendimi coook iri hissediyorum. Umarim ödemdir

Kesinnn ödemdir o takılma sen

Gecen bi doktora bunu yazmislar instagramda boyle boyle diyolar diyo. O da cevap olarak kaynanan senin masuk duygularinla.oynamis yok oyle bisey diye cevap yazmis ne guldum ) hatta bayiliyorum onun soru cevaplarina bi bakin. Erhan karaalp ti galiba

O doktoru ben de takip ediyorum o posta ben de çok gulmustum de soru farklıydı. Bacaklarını aça aça evi sil diyordu kaynana gırgır ise köpek pozisyonu oluyor. Bence akla yatkın

İlkinde hiç korkmuyorum şimdi başıma gelecekleri bilmek çok korkunç bu sefer ağrısız isteyeceğim bakalım
Ilki normal doğumdu. Ikinciye de her şeyi unutarak gitmişim ki ne zaman sancılar başladı o zaman dedim ki 'eyvahh böyle oluyordu dimi ne yaptım ben!'. Su an 3.'yu bekliyorum. Yine bi cahil cesareti var. Allahın işi işte unutturuyor

Kizlar normal doğum çocuklara nasıl anlatılmalı? Biraz bakindim da 7 yaş üzerine uygun cümlelerle anlatılmalı diyor da uygun cümle ne onu söylemiyorlar. Kızım 9 oğlum 7 yaşında . Sezaryen anlatıyorlar böyle değil mi diye ben de hi hi evet dedim geçiştirdim. Ama anlatmam lazım. Nasıl olacak?

Doğumdan sonra salgılanan hormonların çektiğimiz acıları unutturduğunu okumustum bir yerde ama ne derece dogru bilemem. Bence dogru cunku suan bende de bi cesaret bi cesaret biraksalar 10 tane dogururum ama kayinvalidemin buzdolabini silmesine yardim ettim kasık ve bel agrisindan yatiyorum. Bende ki cesaret buraya kadar zaaar

Bende duydum öyle beyin doğum sancısı hariç hiçbir ağrıyı unutmazmış doğum sancısı unutulurmuş yoksa kimse birdaha doğum yapmaz bence ben ilk doğumumda okadar korktumki sezeryandan hastane video çekmişti cd yi yıllarca izleyemedim sonra unuttum ikinci oldu onuda unuttum 3. Olacak şimdi inşallah

Saglikla gelsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…