Burada suda dogumu ilk defa benim dr um yapıyor..Aslında çok tecrübeli bi bayan ama yinede kararsizim nasıl doğuracam hiç bilmiyorum akışına bırakalim en iyisi bakalım kendisi nasıl gelmek isteyecek
Benim dogum yapacagim hastanede de var. Esim istersen yapalim cok basari oluyor diyor. Valla kotu bi yontem olsa hastanenin yonetim kurulu baskani getirmezdi diye dusunuyorum cunku kadin riskli gebelik uzmani hatta dunya perinatoloji derneginde eski yonetim kurulu uyesi.. baslamislar suda doguma bi kac tane yaptirmislar. Disaridan gelen hekimlerde yapiyormus herkes cok mutlu. Ama bana tuhaf geliuor
Hangi hastane acaba? Karşı dasınız diye hatırlıyorum. Avrupa yakasında Medipol mega da iyi doktor bilen var mı acaba? Ya da Avrupa yakasında iiyi bir kadın doğumcu bayan tercihim
Kolaylığı olduğuna dair söylenti var ama benim de çok bir fikrim yok Bebişim dönerse hastanenin gebe okuluna gider eğitimine girer bilgi edinir burada sizlere de anlatırım
Hangi hastane acaba? Karşı dasınız diye hatırlıyorum. Avrupa yakasında Medipol mega da iyi doktor bilen var mı acaba? Ya da Avrupa yakasında iiyi bir kadın doğumcu bayan tercihim
Ben anadolu yakasindayim. Academic hospitalda var suda dogum. Dilek yagmur diye bi kadin dogumcu var. Hastanin doktoru degil dış doktor ama o hastanede dogum yaptiriyor. Esim begenir onun elini
Kolaylığı olduğuna dair söylenti var ama benim de çok bir fikrim yok Bebişim dönerse hastanenin gebe okuluna gider eğitimine girer bilgi edinir burada sizlere de anlatırım
Benim oglum 3 4 yasinda sormustu bende karnimdan cikarup aldi dr demistim.sonrasinda hic sormadi. Normal doğumu anlatmak sorun olavilir belki ama sezeryan olarak anlatabilirsin.
Biz park yatak kullandik yatak odasindaydi hep.
Onun disinda ana kucagimiz vardi. Ayrica besik vs almadim. Oturmaya başlayınca etrafina yastik koyup yere otutturdum. Yada mama sandalyesine koydum.
Reflu yatagi alacagim ben. oglum yanimda 10 15 gunlukken kusmustu sonrasi anlatıp caninizi sikmayayim.onu dusununce bana gerekli gibi geliyor.
Reflu yatağı dediğimiz şey bir mucize değil zaten. Yastik kullanimi onerilmedigi icin ben önceki bebeklerde beşik yatağının baş kısmının altını bir yastıkla yükseltmiştim. Biraz yukselti yapmak yeterli. Ille de yatagi almaya lüzum yok kizlar
O yaş grubu farklı tabi. Benimkiler yaran nerde izi nerde diye sorarlar doğumdan sonra
Reflu yatağı dediğimiz şey bir mucize değil zaten. Yastik kullanimi onerilmedigi icin ben önceki bebeklerde beşik yatağının baş kısmının altını bir yastıkla yükseltmiştim. Biraz yukselti yapmak yeterli. Ille de yatagi almaya lüzum yok kizlar
Aynen bende yastık kullanmadım oğluma da halen kullanmıyorum.. ama ilk günler insan korkuyor kusma falan olur diye ince bi yastık yada havlu falan koydum. Bizim pek kusma olmayınca kaldırdım
benim oglum 1.5 yaşina kadar ağızından burnundan atiyordu cok siddetli onda almadim cok pisman oldum simdi alamayi dusunuyorum elimin altinda olsun diye
Kızlar bugün bir yer açılmış bebek giyim üzerine gittim bir tatlı bir tatlı kıyafetler ama fiyat olarak sanki yüksek geldi bana belkide piyasa böyle olmuştur yıllar oldu ben bebek eşyası almayalı lohusa pijaması 350 tl di hastane çıkışı 190/210 tl civarı çanta 170 tl sizler aldınızmı ne kadar aşağı yukarı fiyatlar
benim oglum 1.5 yaşina kadar ağızından burnundan atiyordu cok siddetli onda almadim cok pisman oldum simdi alamayi dusunuyorum elimin altinda olsun diye
iyiymiş valla kediler sağolsun kedileri çok severim benim de kuşum var uçamıyor yürüyor evin içinde heryerde geziyor tırmanıyor iniyor çıkıyor civciv mantığında
Kızlar bugün bir yer açılmış bebek giyim üzerine gittim bir tatlı bir tatlı kıyafetler ama fiyat olarak sanki yüksek geldi bana belkide piyasa böyle olmuştur yıllar oldu ben bebek eşyası almayalı lohusa pijaması 350 tl di hastane çıkışı 190/210 tl civarı çanta 170 tl sizler aldınızmı ne kadar aşağı yukarı fiyatlar
Ben önü dugmeli, kolay emzirilebilir pijamalardan aldim, pamuklu, dogumdan sonra da kullanilabilir. fiyati da 80-90 tl.
Dantelli abartili lohusa pijamalarina o kadar para verilmesini mantikli bulmuyorum acikcasi. Hastane çıkışını internetten siparis verdim, 149 tl ydi sanırım. Cok begendim, bi tane daha siparis edicem.
Ben lohusa pijama takimi degil ama önü dügmeli penye bir takim ve polar bir takim aldim. 50 ser tl ye. Bir de ceket aldim uzerine. Uzun bi gecelik hepsi toplam 350 tutmamistir hastane cikisini 140 tl ye aldim. Cantayi da 100 tl ye. Sizi fiyatlar sanki biraz yuksek gibi