2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bi sey danismak istiyorum biz besik olarak ahsap besik aldk yatak odasina gun icinde oturdgmz odada kullanmk icin ne tarz bsy almam lazm gerekli midir? 2.ci sorumda reflu yatagi gelicekms bime sizde alinmalimi gereksz bsy alinsn istemiyorum ama sormk istedm

Ben 5yaşında anlatmıştım sürekli karnını mı kestiler hani yara diye sorunca, garip karşılamadı çocuk, sadece kız çocuğuysa eğer çok sancı çektim çok canım acıdı vb dememek gerek hepsi bilinç altımıza işliyor ileride doğum yapacağında korkmasına sebep oluyor

selam hanımlar bugün kontrol vardı çok şükür herşey yolunda bebek makat gelişiydi dönmüş doğum pozisyonuna fakat benim kasılmalar çok arttı ya size de oluyor mu sık sık magnezyum kullanıyorum maden suyu da tüketiyorum ama yine de oluyor gün içinde sürükli ayaktayım onun için mi acaba bugün doktorun başı biraz kalabalıktı tam konuşamadık 32 hafta 1950 kiloymus bebişim

Ben bundan aldım canım

Ev tipi ana kucagi alabilirsin oturdugun oda icin. Reflu yatagi kimi cok iyi diyo kimi gereksiz bende kararsiz.kaldim

Ayakları alüminyum diyo canım benim aldığım profil. Sabitleme aparatı da var sallanmasını istemezsen kilitliyosun

Ayakları alüminyum diyo canım benim aldığım profil. Sabitleme aparatı da var sallanmasını istemezsen kilitliyosun
Güle güle kullanın :)
Ben mağazada inceledim de chicco ve prego nun anne yanı beşiklerinden sonra en sağlamı bu gibi geldi. Aslında ben de paylaştığınız ürünü düşünmüştüm.
Diğer söylediğim iki ürün amaçsızca pahalı zaten :)

Teşekkür ederim:)
Zaten beşiğimiz var bunu yanımda gezdirmek için aldım. Siz bundan alın kullandıktan sonra yorum yapalım burda bari bir sonraki anne adaylarına fikir olur

Benim oglum 3 4 yasinda sormustu bende karnimdan cikarup aldi dr demistim.sonrasinda hic sormadi. Normal doğumu anlatmak sorun olavilir belki ama sezeryan olarak anlatabilirsin.

Biz park yatak kullandik yatak odasindaydi hep.
Onun disinda ana kucagimiz vardi. Ayrica besik vs almadim. Oturmaya başlayınca etrafina yastik koyup yere otutturdum. Yada mama sandalyesine koydum.

Reflu yatagi alacagim ben. oglum yanimda 10 15 gunlukken kusmustu sonrasi anlatıp caninizi sikmayayim.onu dusununce bana gerekli gibi geliyor.

Evet bana da değişik geliyor ve ben de hiç suda doğum yapan ile karşılaşmadım Normalde doğum ile ilgili bir video filan izlemem ama daha önce denk gelmişti suda doğum pıt diye çıkardılar
Bide ben diyarbakırdayım suda doğursam herkes şok ama pıt diye çıkıyorsa bi düşüneyim çarşamba kontrolüm var belki dr um beni ikna eder

Kızlar her bebekte reflu olmuyor ve reflü yatağı gereksiz olur o zaman..ama reflüsü olan bebeler için tam bi kurtarıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…