- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Ben 5yaşında anlatmıştım sürekli karnını mı kestiler hani yara diye sorunca, garip karşılamadı çocuk, sadece kız çocuğuysa eğer çok sancı çektim çok canım acıdı vb dememek gerek hepsi bilinç altımıza işliyor ileride doğum yapacağında korkmasına sebep oluyorKizlar normal doğum çocuklara nasıl anlatılmalı? Biraz bakindim da 7 yaş üzerine uygun cümlelerle anlatılmalı diyor da uygun cümle ne onu söylemiyorlar. Kızım 9 oğlum 7 yaşında . Sezaryen anlatıyorlar böyle değil mi diye ben de hi hi evet dedim geçiştirdim. Ama anlatmam lazım. Nasıl olacak?
Bnde bunlara bakiyorum aslnda bide ana dizimi var onlara kararsz kaldm bunlar hos duruuoEki Görüntüle 2554363
Ben bundan aldım canım
Bi sey danismak istiyorum biz besik olarak ahsap besik aldk yatak odasina gun icinde oturdgmz odada kullanmk icin ne tarz bsy almam lazm gerekli midir? 2.ci sorumda reflu yatagi gelicekms bime sizde alinmalimi gereksz bsy alinsn istemiyorum ama sormk istedm
Kararszlk zor gercektenEv tipi ana kucagi alabilirsin oturdugun oda icin. Reflu yatagi kimi cok iyi diyo kimi gereksiz bende kararsiz.kaldim
Yorumlarına baktım herkes memnundu canım. Hafif üstelik istediğim yeri taşırım. Dört tane vidası var söküp yazlığa falan da götürürüm Allah nasip ederseBnde bunlara bakiyorum aslnda bide ana dizimi var onlara kararsz kaldm bunlar hos duruuo
Bende bi bakayim o zaman tesekkur edermYorumlarına baktım herkes memnundu canım. Hafif üstelik istediğim yeri taşırım. Dört tane vidası var söküp yazlığa falan da götürürüm Allah nasip ederse
Ben wellgro alıcam katlanabilir olduğu için seyahat için uygun. Ve de ayakları direkt yere bastığı için çok daha sağlam, bu askıda olanlar devrildi devrilecek gibiler.Bende bi bakayim o zaman tesekkur ederm
Ayakları alüminyum diyo canım benim aldığım profil. Sabitleme aparatı da var sallanmasını istemezsen kilitliyosunBen wellgro alıcam katlanabilir olduğu için seyahat için uygun. Ve de ayakları direkt yere bastığı için çok daha sağlam, bu askıda olanlar devrildi devrilecek gibiler.
Wellgro Sallanır Alüminyum Beşik
Wellgro sallanır alüminyum beşik. Wellgro portatif bebek beşiğiwww.wellgro.com.tr
Güle güle kullanın :)Ayakları alüminyum diyo canım benim aldığım profil. Sabitleme aparatı da var sallanmasını istemezsen kilitliyosun
Teşekkür ederim:)Güle güle kullanın :)
Ben mağazada inceledim de chicco ve prego nun anne yanı beşiklerinden sonra en sağlamı bu gibi geldi. Aslında ben de paylaştığınız ürünü düşünmüştüm.
Diğer söylediğim iki ürün amaçsızca pahalı zaten :)
Benim oglum 3 4 yasinda sormustu bende karnimdan cikarup aldi dr demistim.sonrasinda hic sormadi. Normal doğumu anlatmak sorun olavilir belki ama sezeryan olarak anlatabilirsin.Kizlar normal doğum çocuklara nasıl anlatılmalı? Biraz bakindim da 7 yaş üzerine uygun cümlelerle anlatılmalı diyor da uygun cümle ne onu söylemiyorlar. Kızım 9 oğlum 7 yaşında . Sezaryen anlatıyorlar böyle değil mi diye ben de hi hi evet dedim geçiştirdim. Ama anlatmam lazım. Nasıl olacak?
Ben bundan aldimBnde bunlara bakiyorum aslnda bide ana dizimi var onlara kararsz kaldm bunlar hos duruuo
Bide ben diyarbakırdayım suda doğursam herkes şokEvet bana da değişik geliyor ve ben de hiç suda doğum yapan ile karşılaşmadımNormalde doğum ile ilgili bir video filan izlemem ama daha önce denk gelmişti suda doğum pıt diye çıkardılar
Bunu ne kadar kullanabilirz acaba yere mi koyuluyo usurmu kiBen bundan aldimEki Görüntüle 2554420
Tamam canımValla ben ignemi aksam olup sabah ameliyata girdim malum. Ama yine tam bi sorayim aksam ne gibi durumlar oluyormus yazarim.
120 galiba yere yapisik degil ana kucagi gibi yuksek duruyor ama anadizi bu hem yan sallanıyor hemde anakucagi gibi one arkayaBunu ne kadar kullanabilirz acaba yere mi koyuluyo usurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?