Valla bebek büyüdükçe zorunlu ihtiyaç oluyor emekleyince yerden toz çöp ne bulsalar ağızlarına atacaklar sonra da ekgida zamanı yemeyin yarısı etrafta oluyo..elektrolukse de bi bakayım o zaman bide fakir icin iyi diyolarArkadaşım elektroluksun dikey süpürgesini aldı. Halası da kullanıyormuş. Memnunlar yani. Ben de düşünmeye başladım da bu sıralar masrafım çok. Ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum
Kizlar artık sona doğru yaklaşıyoruz ha. Hazırlıklar bitmek üzere. Ben de bambu beşiğin nevresimlerini sipariş verdim. Besik hala catida. Indirsem ortada kalacak. Bebek için odama ikeadan şifoniyer alıp kurdum. Giysi alışverişim bitti. Ben de çok çok alıp yığmadım çünkü koyacak yeRim de yok. O şifoniyere ancak kullanacağı şeyler sığar. Valizim kargoda. O da gelince hastane çantamı hazırlarım ama hala terlik gibi birkaç eksiğim var. Bebeğin bakim ürünlerini de yarın eşimle çıkarsam alırım artık.
Kız 60 mendil de neyin nesi?
5-10 tane de az gelebilir. Daha çok emzirirken bebeğin üstü kirlenmesin diye kullanıyoruz çünkü bebek yorulunca damlıyor. Bir de meselâ bebek bakim çantanız dışarıya çıkmak için hep hazır duracak. 2 tane hep çantada birkaçı kirlide gibi düşününçoraplarla eldivenlerin de genelde teki.kayboluyor. yıkamak için mutlaka yikama fileniz olsun meselâ. Uzun kollu citcitli badi ise ben hiç sevmem. Iki uzun kol üst üste bebeğe eziyet bence. Onun yerine yarim kollu badi, üzerine tulumu ve yelek yeterli olacak.
Canım benim de valide ihtiyacım var. Mesajını görünce yazmak istedim. Kaç yıllık evliyiz doğru dürüst valiz edinememisiz onu farkettim.Sen nerden nasıl bir şey aldın? Valiz konusunda tavsiyesi olan varsa alabilirim. Kullanışlı dayanıklı olsun istiyorum
Canım benim de valide ihtiyacım var. Mesajını görünce yazmak istedim. Kaç yıllık evliyiz doğru dürüst valiz edinememisiz onu farkettim.Sen nerden nasıl bir şey aldın? Valiz konusunda tavsiyesi olan varsa alabilirim. Kullanışlı dayanıklı olsun istiyorum
Göbek değilimin 5 parmak üstü çok acıyo sanki içten bi şey batırılıyo gibi sizlerdede oluyo mu ?sırt üstü yatınca geçiyo sadece ayaktayken ve otururken çok fena karnım gerildiği için mi bilemedim ama geriliyo diye böyle acı olmaz ki
Göbek değilimin 5 parmak üstü çok acıyo sanki içten bi şey batırılıyo gibi sizlerdede oluyo mu ?sırt üstü yatınca geçiyo sadece ayaktayken ve otururken çok fena karnım gerildiği için mi bilemedim ama geriliyo diye böyle acı olmaz ki
bende de oluyor böyle sanki içeriden dışarı göbeğim iğneyle itiliyormuş gibi yatınca geçiyor veya ovalıyorum birkaç dk sonra geçiyorGöbek değilimin 5 parmak üstü çok acıyo sanki içten bi şey batırılıyo gibi sizlerdede oluyo mu ?sırt üstü yatınca geçiyo sadece ayaktayken ve otururken çok fena karnım gerildiği için mi bilemedim ama geriliyo diye böyle acı olmaz ki
Alya İnciPonçik anneler kocamla bebiş adı konusunda anlaşamıyoruz alya duru istiyorum eşim duru yu kabul etmiyor sırf yakın bi erkek arkadaşı kızına koydu diye .ve artık onlarla çok görüşmüyoruz . KIzbebek ismi tavsiyesi olan var mı alya nın yanına ne yakışır?en başta aymira alya düşünmüştük ben sonra Alya Duru ya döndüm
mrb günaydın herkese hiç haberimİz yok ama daha iyi olur ben Doğumda bebeğimi karıştırırlar diye çok korkuyorum yanıma kocayı sokmayı düşünüyorum ara ara . Güzel uygulama olmuş ama özelde doğuracam özelde öyle Bi uygulama getirilmiş midir bilmem zaten çok tez canlıyım doğumdan da korkuyorum normal doğumu beceremiycrm gibi bu ödleklikleGünaydın kızlar mutlu pazarlar,
Biraz önce bir gebelik uygulamasının soru cevap bölümünde okudum. Devlet hastanelerinde doğumda yanımızda bir yakınımızın olması zorunlu hale getirilmiş. Ben duymamıştım haberiniz var mı ne kadar doğru?
günaydın az zamanımız kaldı bebişler de gayret etsinler beklesinler sağ Salim doğuralım bende de gebelik şekeri var Allah yardımcımız olsun bebeğimin suyu az ve gelişimi öndeGünaydın arkadaşlar. Cuma günü 32 çalışır açtırdım. Yıllık izinlerim mazeret izinlerim var onları kullanıcam. Bebiş 2700 gr. Dr iri bebek dedi. Bende gebelik şekeri var. 2 hafta ölçüm yapıp dr ye götürücem. Bu kadar iri olması iyi değilmiş. 3 hafta önden gidiyor. Şekerin yanında ben 4500 gr doğmuşum eşim 4750 gr. Genetik faktörlerde varmış. Kızımıda 37+3 de 4100 gr sezeryanla doğurmuştum. Sanırım 38 haftada sezeryan olucam. Hepimize Allah zamanında sağlıkla doğum yapmak nasip etsin
Günaydın kızlar mutlu pazarlar,
Biraz önce bir gebelik uygulamasının soru cevap bölümünde okudum. Devlet hastanelerinde doğumda yanımızda bir yakınımızın olması zorunlu hale getirilmiş. Ben duymamıştım haberiniz var mı ne kadar doğru?
benim ilk gebeliğimde korktuğum için direk sezeryan istedim cok zorlanmadık suan keske normal yapsaydım diyorum ve normal düşünüyordum rahatsızlığımın atak döneme olduğu icin sezeryan olacam insallah ilki kadar rahat olur zorlanmam doğumu düşünme rabbim kolaylık veriyor bide normal doğumda hemen toparlanabiliyorsun bebeğinle daha iyi ilgilenirsinPArmağımda ödemden dolayı yüzük kaldı evvelki gece acilde kestirdik ne kadar ağladım acili katıp katıştırdım size anlatamam panikte son nokta. Ağrı eşiğimde mi bi sıkıntı var bilmyorum normal doğum isterim ama acılara dayanamıyorum ortalığı birbirine kattıktan sonra eşim sen biraz zor normal doğurursun dedi
İki gün önce doğum yapan birinin kardeşi paylaşmış gönderiyi. Bana çok mantıklı gelmedi ama olursa da çomolokko olurAllah allah bizde en son kardesin dogum yapti kimseyi almadilar iceri yasak diye. Hatta dogum degil bu basettigim kadin dogum servisine bile almiyolar.
Bende de var gebelik şekeri diyet yapıyorum. Düştü çok şükür. Doğumu etkiliyor mu acaba biliyor musunu?günaydın az zamanımız kaldı bebişler de gayret etsinler beklesinler sağ Salim doğuralım bende de gebelik şekeri var Allah yardımcımız olsun bebeğimin suyu az ve gelişimi öndesu az olması sıkıntı
Bence demek istedikleri refakatçi bulundurmaktır. Doğumhaneye girme değildir.İki gün önce doğum yapan birinin kardeşi paylaşmış gönderiyi. Bana çok mantıklı gelmedi ama olursa da çomolokko olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?