Bence demek istedikleri refakatçi bulundurmaktır. Doğumhaneye girme değildir.
Tabi düşününce refakatçi zaten oluyodur canım diyebilirsiniz ama eminim yalnız giden de vardır :/
Ne bileyim bana da hiç mantıklı gelmedi :)
Günaydın arkadaşlar. Cuma günü 32 çalışır açtırdım. Yıllık izinlerim mazeret izinlerim var onları kullanıcam. Bebiş 2700 gr. Dr iri bebek dedi. Bende gebelik şekeri var. 2 hafta ölçüm yapıp dr ye götürücem. Bu kadar iri olması iyi değilmiş. 3 hafta önden gidiyor. Şekerin yanında ben 4500 gr doğmuşum eşim 4750 gr. Genetik faktörlerde varmış. Kızımıda 37+3 de 4100 gr sezeryanla doğurmuştum. Sanırım 38 haftada sezeryan olucam. Hepimize Allah zamanında sağlıkla doğum yapmak nasip etsin
canim bisey sorucam. ozel de mi çalışıyorsun? ben devlet memuruyum 32 den sonra çalışır alınca fiilen çalışır olmak gerekiyormus, yoksa düşüyor dogum sonrasi izninden. ben de hepsini kullandim mecbur bu yüzden.
Bence demek istedikleri refakatçi bulundurmaktır. Doğumhaneye girme değildir.
Tabi düşününce refakatçi zaten oluyodur canım diyebilirsiniz ama eminim yalnız giden de vardır :/
Ne bileyim bana da hiç mantıklı gelmedi :)
Iste refakatci bile almiyolardi o derece dusunun.. doguma kesinlikle almazlar. Ben devlet hastanesinde doguma girip izlemis biri olarak ve surekli ameliyathane vakit gecirmis biri olarak soyleyebilirim ki orada imkansiz bence
Ama tabi hastaneden hastaneye degisebilir. Bisey diyemiycem
benim ilk gebeliğimde korktuğum için direk sezeryan istedim cok zorlanmadık suan keske normal yapsaydım diyorum ve normal düşünüyordum rahatsızlığımın atak döneme olduğu icin sezeryan olacam insallah ilki kadar rahat olur zorlanmam doğumu düşünme rabbim kolaylık veriyor bide normal doğumda hemen toparlanabiliyorsun bebeğinle daha iyi ilgilenirsin
ayyyyy güle güle giydir canım maşallah darısı başıma olsun şu dolabın parçalarını değiştirip halletseler ben de çok yıkayıp ütülemeye özeniyorum galiba aranızda en son Doğum çantası ile kıyafetleri hazırlayan ben olacağım kocamın boynu tutuldu kıpırdayamıyor bugün şifonyer ve anne yanı beşiği de almaya çıkamıyoruz haftaya kaldı artık
ayyyyy güle güle giydir canım maşallah darısı başıma olsun şu dolabın parçalarını değiştirip halletseler ben de çok yıkayıp ütülemeye özeniyorum galiba aranızda en son Doğum çantası ile kıyafetleri hazırlayan ben olacağım kocamın boynu tutuldu kıpırdayamıyor bugün şifonyer ve anne yanı beşiği de almaya çıkamıyoruz haftaya kaldı artık
canim bisey sorucam. ozel de mi çalışıyorsun? ben devlet memuruyum 32 den sonra çalışır alınca fiilen çalışır olmak gerekiyormus, yoksa düşüyor dogum sonrasi izninden. ben de hepsini kullandim mecbur bu yüzden.
Canım ben öğretmenim eylülden beri heyet aldım sürekli..32ye gelince de doğum iznine ayrıldım mecburen yoksa doğum izninden gidiyormuş başka izin rapor falan olmuyomuş yoksa bende mı yanlış biliyorum
ben aldım cnm burun aspiratörü aldıklarımın fotosunu ekliyorum yorumları okudum en iyi yorumların yapıldığı markaları tercih ettim bebedor klinoz ve ebebek in kendi markasını aldım yedek uçları ile beraber bir hafta önce geld i kargoyla
mesleğin ne canım ben de öğretmenim heyetraporu alma hakkı bir yılda kaç gün ki.. ne zamandan beri raporlusun. Ben 37 ye dek çalışmak istiyorum çünkü doğumdan sonra bebeğimle kullanayım izinlerimi diye düşündüm 2 hafta sonra gidip çalışabilir raporu yazdırıcam inşaallah
Burun aspiratörü dün civilden baktım bi kaç marka vardı ucu yumuşak olanı tercih edicektim hepsi paketliydi bana bebedorun uç kısmı sert geldi paketinden dokunduğumda açık hali nasıldır bilmiyorum.kujjuydu sanırım bi marka vardı daha yumuşak uçluydu kararsız kaldım dün otribebe almaya karar verdim oğlumda kullanıp memnun kalmıştım.
Korsede arkadaşım yumuna korseyle çok güzel inceldi güzel toparladı karın mide kısmını sezaryen sonrası kullanabileceğim şekildeyse danışıp yumuna korse almayı düşünüyorum.
Emzirme sütyeni bi kaç gün önce lcwden aldım bedenler cuplu rahat gibi gözüküyo kullanınca görücem artık