2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyle düşündüm ama doğum anından bahsettiler. Eşim gelse bayılır ki zaten

canim bisey sorucam. ozel de mi çalışıyorsun? ben devlet memuruyum 32 den sonra çalışır alınca fiilen çalışır olmak gerekiyormus, yoksa düşüyor dogum sonrasi izninden. ben de hepsini kullandim mecbur bu yüzden.

Iste refakatci bile almiyolardi o derece dusunun.. doguma kesinlikle almazlar. Ben devlet hastanesinde doguma girip izlemis biri olarak ve surekli ameliyathane vakit gecirmis biri olarak soyleyebilirim ki orada imkansiz bence
Ama tabi hastaneden hastaneye degisebilir. Bisey diyemiycem

Bende de var gebelik şekeri diyet yapıyorum. Düştü çok şükür. Doğumu etkiliyor mu acaba biliyor musunu?
bilgim yok ilk doğumum olcak nasipse cnm bekleyipegörelim inşallah kötü olmaz
İnşaallah cnm normal olur inş sezaryende birinci rahatsa bu da böyle olur kalbimizi ferah tutalım

Utusu bitti minik adamin ama cok yoruldm ya her yerim agrio sanki
ayyyyy güle güle giydir canım maşallah darısı başıma olsun şu dolabın parçalarını değiştirip halletseler ben de çok yıkayıp ütülemeye özeniyorum galiba aranızda en son Doğum çantası ile kıyafetleri hazırlayan ben olacağım kocamın boynu tutuldu kıpırdayamıyor bugün şifonyer ve anne yanı beşiği de almaya çıkamıyoruz haftaya kaldı artık

Amin insallah giydigini gormek nasip olsun hazirlarsn hazirlarsn bsy olmaz bnde cantayi daha hazirlmdm

Canım ben öğretmenim eylülden beri heyet aldım sürekli..32ye gelince de doğum iznine ayrıldım mecburen yoksa doğum izninden gidiyormuş başka izin rapor falan olmuyomuş yoksa bende mı yanlış biliyorum

Kizlar burun aspiratoru aldiniz mi... bide korse
ben aldım cnm burun aspiratörü aldıklarımın fotosunu ekliyorum yorumları okudum en iyi yorumların yapıldığı markaları tercih ettim bebedor klinoz ve ebebek in kendi markasını aldım yedek uçları ile beraber bir hafta önce geld i kargoyla

Eklentiler

• 765A68CE-BC7F-4364-BC51-F15BDBC11943.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 688937A5-3BB6-4651-A913-D98C34DF3492.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 5D52A3D3-5D96-4B33-B3D0-853BDCC34B4F.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 32
Korse almadım Peki sizlerden emzirme sütyeni alan oldu mu ve emzirme atleti. BEnde onlar eksik Bi de anakucağı ile bebek arabam eksik

Evet bende öyle biliyorum düşük riskim var diye sürekli istirahatteydim raporluydum
mesleğin ne canım ben de öğretmenim heyetraporu alma hakkı bir yılda kaç gün ki.. ne zamandan beri raporlusun. Ben 37 ye dek çalışmak istiyorum çünkü doğumdan sonra bebeğimle kullanayım izinlerimi diye düşündüm 2 hafta sonra gidip çalışabilir raporu yazdırıcam inşaallah

Burun aspiratörü dün civilden baktım bi kaç marka vardı ucu yumuşak olanı tercih edicektim hepsi paketliydi bana bebedorun uç kısmı sert geldi paketinden dokunduğumda açık hali nasıldır bilmiyorum.kujjuydu sanırım bi marka vardı daha yumuşak uçluydu kararsız kaldım dün otribebe almaya karar verdim oğlumda kullanıp memnun kalmıştım.
Korsede arkadaşım yumuna korseyle çok güzel inceldi güzel toparladı karın mide kısmını sezaryen sonrası kullanabileceğim şekildeyse danışıp yumuna korse almayı düşünüyorum.

Emzirme sütyeni bi kaç gün önce lcwden aldım bedenler cuplu rahat gibi gözüküyo kullanınca görücem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…