2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek maması araştırması da yapıyorum ben bazen ama daha çok golden goat ve sma önerilmiş diye gördüm. Sizlerin bilgisi vs. var mı bu konuda ?

Sonuçta yanımızda 1 kutu götüreceğiz.
Keçi sütlü baby goat ve hipp en güvenilir ve besleyici içerikli mamalardan almadım daha alıcam çok bilgili deneyimli Bi dr dan tavsiye bu ikisi

benim karnımda çok büyümedi popo bacak kollara kilo aldım

Bu korse işini ben de bilemedim ya. Yamunayi çok öneriyorlar ama 250tl az değil. O sıkıntıyla kullanmazsam yazık olur valla parasına. Sipariş işi de super gerçekten. Su an 2 kargo bekliyorum. Bebek bakim çantası ve terlik bakıyorum bu aralar. Onlara da karar verebilirim inşallah

terlik ne aldın nerden
Ben daha almadım

Bu terlik işi var ya en zorlandığım konu oldu. Önce crocs alırım dedim hani yıkaması kolay olur diye. Ama sevmiyorum onları zaten sezon da bitmiş pek bir şey yok. Şu mundos tarzı olanları da düşünüyorum. Bilemedim ya. Bi de ben koca ayağım denemeden zor

Mundos tarzi iste benim ki .. o markayi bilmiyodum ama bilsem onun cesitlerinede bakardim :)

Bende bu ikisi arasinda kararsz kaldm
soldakı olan sarı hamagı almayın derim ben ilk bebegım de aldım çok adi hem ses çıkarır hem de bebek bı sure sonra düşüyor dıgerı gıbı de bısey almıstım onlar tam beşik ama sallamaya alıstırırsınız zor bıraktırdım..Anankucagı olarak da Nuna bakavbılırsınız arkadaslar bıraz pahalı ama ıkıncı el bulunuyor hem çok rahat hem de elektırık olmadan kendılıgınden dokundugunda 3 dakka falan ana kucagı gıbı ssarsmadan sallar

Bi soru da benden. Bu perine masajı ne zaman nasıl yapılıyor acep?

Hemen baska bir acidan cevapliyorum. Gecen doktora gittigimde iki tane egzersiz verdi perine kaslari icin ama masaj vermedi.. biri sirti duvara dayayayip eller onde oturup kalkmak ki benim dizler dayanmiyor. Digeride yan yatip bacagi yukari dogru acip.kapamak. bildigimiz hareketler aslinda

Ben de özelde yapacağım ama süt gelmezse diye nolur nolmaz götüreceğim. Bir kaç arkadaşımın da ilk gün sütleri gelmeyince mama verildi.
Ben yurt disindayim canim , burda refakatci yasak tek kaliyorsun. Gece bebek durmaginda kendileri gtirmislerdi mama . Bana hipp verdiler bir arkadasima kilosu az bebegin diye aptamil vermislerdi. Kucuk 200 ml lik siselerde , tek kullanimlik biberon uclarida oluyor . Bence guzel bir yontem ilk gece hem bebek hem anne rahat ediyor .

KIZlar chakra dan böyle Bi bez çantası almayı düşünüyorum sizce gerek var mı ? Fikirlerinize danışiiim beşiğe asardım alsam indirime girmiş 70 tl

Eklentiler

• A9F466A6-0592-4590-8703-AD70908B7DD6.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 38
KIZlar chakra dan böyle Bi bez çantası almayı düşünüyorum sizce gerek var mı ? Fikirlerinize danışiiim beşiğe asardım alsam indirime girmiş 70 tl
Cok şirinmis canim , ama ne kadar kullanisli olur bilemedim. Ben kucuk bir cekmeceye koyuyorum . Icinin buyuklugu ne kadardir acaba ?

Hipp güvenilir marka ama aptamilin turkiyedeki içeriği ile yurtdışı farklı. Hatta diğer manaların da. Ben gerektiğinde hipp kullanmayı planliyorum

Canım ben öğretmenim eylülden beri heyet aldım sürekli..32ye gelince de doğum iznine ayrıldım mecburen yoksa doğum izninden gidiyormuş başka izin rapor falan olmuyomuş yoksa bende mı yanlış biliyorum
yok canim o zaman dogru. dogum oncesi almışsın sen. ben aktaricam da ondan demiştim. o zaman problem yok

Bence gereksiz baska bir yontem bulunur bunun icin ben mesela bi sepete koymayi.dusunuyorum.islak.mendil.krem bez. Falan sadece.odasinda.degil.baska bir odaya tasimakta.rahat.olsun diye

Bende de var gebelik şekeri diyet yapıyorum. Düştü çok şükür. Doğumu etkiliyor mu acaba biliyor musunu?
Ölçümlerde kaç çıkıyor. Benim bazen yüksek bazen düşük çıkıyor. İri bebek iyi birşey değilmiş. Erken doğuma yada rahim yırtılmasına sebep olabiliyor. Şekeri dengelemek lazım senin bebiş kaç gr. Oradan anlıyırsun iri bebek olayını. Çok önden gitmemesi lazım. Dr 34 bitince rahatlıyabiliriz dedi

Ben thy de çalışıyorum. Biz hep böyle yapıyoruz sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…