2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirme sutyenini ben uzun zamandir kullaniyorum digerleri sıkınca ona gectim doktorum kullan rahat edersin demisti. Ama bana baya gereksiz geldi. Bi pentiden bi.lcw aldim lcw.daha rahat valla Ben normal sutyeni rahatlikla yukari asagi hareket ettirip kullanabilirim.

Korse icin arkadasim black spade diye bir marka tavsiye etti fiyatlarida iyi digerlerine gore.. bide tavsiye eden arkadas marka ve en iyisi olsun seklinde takilir o yuzden sanki onu alicam gibi o eminim.baya arastirmistir digerlerinden dusuk fiyatli.

Burun aspiratoru icinde bende bakiyim netten bunlara.. ya su siparis olayi ne guzel dimi
.

Benimde dun terliklerim geldi

Korse almadım Peki sizlerden emzirme sütyeni alan oldu mu ve emzirme atleti. BEnde onlar eksik ☺ Bi de anakucağı ile bebek arabam eksik
Ben bunu aldım canım ana dizi yorumları iyiydi memnun kalırız inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20191117-183357_Chrome.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 71
Ben hemşireyim heyet raporu aldım 32 ye kadar raporla çalışamazsın 37 ye kadar 32 de izne cıkarırlar

Bende bu ikisi arasinda kararsz kaldm

Eklentiler

• Screenshot_20191117-114703_n11com.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20191117-113635_n11com.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
Ben hemşireyim heyet raporu aldım 32 ye kadar raporla çalışamazsın 37 ye kadar 32 de izne cıkarırlar
BEn 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp çalışçam Allah nasip ederse . Daha hiç rapor falan hiç kullanmadım senin ilk bebek mi? Benim başka bebeğim olsaydı çoktan çalışamaz raporu alırdım aynı anda yürütemezdim

Şu bebiş arabasının pusetne bayılıyorum ama almıcam 2700 civarı çok bence. Puseti çıkartılabiliyor çok kolay kullanımı prego urban travel

Eklentiler

• AE45B893-7E17-441D-9BD6-17F1194BA22F.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 66
terlik ne aldın nerden
Ben daha almadım

Bugün dünya prematüre günüymüş.
Allah sizlere ve bebişlerinize daha çok güç ve sağlık versin kızlar bi an önce alın kollarınıza sarıp sarmalayın
aminnnnn Allah razı olsunnnn son 2 ay zaman geçmiyor eğilip ayağıma çorabımı giyemiyorum resmen bebeciklerimiz herşeye değer sağlıkla vaktinde gelsin güzellikler

terlik ne aldın nerden
Ben daha almadım

Ben bunu aldim. 2 yildir evde goby marka olani kullaniyorum memnunum onlari yenilemis oldum. Hastanede kirlenirse yikarim olur biter. Yalniz alirsan bi numara kucugunu yollayalim kaliplarimiz dar diye israr ediyolar. Ben tamam demistim ama kucuk geldi kendi numaram ile degistirdim.. surec uzadi ... bir suru cesidi var rengarenk. Bu marka var ayrica goby , dogo , sabo gibi markalarinda boyle terlikleri var

Bebek maması araştırması da yapıyorum ben bazen ama daha çok golden goat ve sma önerilmiş diye gördüm. Sizlerin bilgisi vs. var mı bu konuda ?

Sonuçta yanımızda 1 kutu götüreceğiz.

Bebek maması araştırması da yapıyorum ben bazen ama daha çok golden goat ve sma önerilmiş diye gördüm. Sizlerin bilgisi vs. var mı bu konuda ?

Hic oyle bir arastirmaya girmedim goturuldugunude ilk defa duyuyorum. Ben ozelde yapicam ama bir suru tanidigim ve kardesim devlette yapti hic oyle bisey duymadim

aminnnnn Allah razı olsunnnn son 2 ay zaman geçmiyor eğilip ayağıma çorabımı giyemiyorum resmen bebeciklerimiz herşeye değer ❤ sağlıkla vaktinde gelsin güzellikler
Ah o çorap giyme bende zorlanıyorum karnım çok büyümedi aslında 31.haftamdayım dediğimde aaa karnın büyümemiş diye tepki alıyorum ama eğildiğim zaman kaburgamın altında ayağı var zannedersem o yüzden rahat eğilemiyorum ama dediğin gibi herşeye değer allah isteyen herkese yaşatsın

Ben de özelde yapacağım ama süt gelmezse diye nolur nolmaz götüreceğim. Bir kaç arkadaşımın da ilk gün sütleri gelmeyince mama verildi.

Mama konusunda hiç bi fikrim yok ama çevremde aptamil kullananlar var hangisi nasıldır bilmiyorum açıkçası ama ilk doğumumda götürmedim ben yanımda mama..sütümün azaldığı dönemler oldu sürekli emzirdim ve sağdım çoğaldı.sütüm yetersiz olsaydı tabi ki kullanırdım ama şimdiden hiç mama düşünmeyelim.bol sütümüz olsun inşallah emzirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…