- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Kesinlikle en iyisi malzemelerin sığıcağı bi sepet yada kutu.bende kapaklı kutu aldım biz hangi odaya kutu oraya :)Bence gereksiz baska bir yontem bulunur bunun icin ben mesela bi sepete koymayi.dusunuyorum.islak.mendil.krem bez. Falan sadece.odasinda.degil.baska bir odaya tasimakta.rahat.olsun diye
Teselkur ederm yorumunz icinsoldakı olan sarı hamagı almayın derim ben ilk bebegım de aldım çok adi hem ses çıkarır hem de bebek bı sure sonra düşüyor dıgerı gıbı de bısey almıstım onlar tam beşik ama sallamaya alıstırırsınız zor bıraktırdım..Anankucagı olarak da Nuna bakavbılırsınız arkadaslar bıraz pahalı ama ıkıncı el bulunuyor hem çok rahat hem de elektırık olmadan kendılıgınden dokundugunda 3 dakka falan ana kucagı gıbı ssarsmadan sallar
Benim ilk bebeğim olacak inşallah 2 düşüğüm var öncesinde bu tüp bebek ve erken doğum riskide olunca istırahat etmem gerekiyordu o yüzden raporluyum canımBEn 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp çalışçam Allah nasip ederse . Daha hiç rapor falan hiç kullanmadım senin ilk bebek mi? Benim başka bebeğim olsaydı çoktan çalışamaz raporu alırdım aynı anda yürütemezdim
Çok teşekkür ederim kızlar tecrübeleriniz için N narantikibiN narantikibi 2 2kedi_1deli bence de emzirme sütyeni gereksiz. Ben aldım ama desteksiz sutyeni aşağı doğru çekerek kullanabilirsiniz. Emzirme sutyenini de çekiyorum aşağı doğru öyle kullanıyorum.
Depend çok gerekli mi? Aslında değil ama iyi ki de almışım. Eve geldikten sonra kullanmaya başladım, ped, iç çamaşırı yıkama vs uğraşmadım ilk hafta. Eğilmek kalkmak ağrı sızı meseleydi, iyi oldu.
Göğüs ucu kremine gelelim. Acilen gittiğimden yanımda yoktu, hastaneden aldım. O kremi bulanlardan Allah bin kere razı olsun, ilk başta o kadar yara oldu ki! O kadar iyi geldi ki. 40ml kutu 1 hafta gitti, her sağmadan sonra bolca sürüyorum. İnternetten 2 kutu daha sipariş verdim.
Göğüs pedi, bu da çok lazım bir şey. İlk başta yanımda yoktu, peçete koymuştum göğsüme. Peçete yapıştı, çekerken kanadı.. göğüs pediyle göğüs ucu kremi muhteşem ikili.
Külot; 3 tane getirmişler Hamile külotlarımdan. Altına lohusa pedi koydu hemşireler. Gayet idare etti. Yüksek bel külot olmalı ki dikişlere değmesin.
Gecelik ve pijama getirmişler, ilk gün gecelik 2. Gün pijama giydim. İkisi de rahattı ama ilk gün sürekli kanama kontrolü yaptıkları için gecelik daha iyi sanki. Bacaklarım da nasıl kıllıydı anlatamamne yapalım artık.
Mama konusunda; İlk anda sütüm gelmedi ama mama veremediler prematüre bebek olduğu için. Normalde en geç 2. Gün sabah süt geliyormuş. Benim durumum çok kötüydü, 3. Gün geldi. O arada hastaneden mama veriyorlarmış normal bebeklere.
Bana 28. Haftada saglik ocagindaki ebe kullanmsya baslamami soylemistiKızlar göğüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı?ne zaman başlamak lazım?
Evet lansinoh. Süte karışmıyormuş, hastaneden onu önerdiler. Süt sağma makinası herkese lazım olmaz tabi, yine de söyleyeyim, hastane tipi bir makine kiraladım 3 aylığına, aylığı 120 TL. Süt kanalları açıldıktan sonra ucuz bir makineyle devam edebillirsiniz dediler ama kiralamaya devam ederim herhalde çok memnun kaldım.Çok teşekkür ederim kızlar tecrübeleriniz için N narantikibigöğüs yarası acısı çok zor oluyo çok geçmiş olsun..emzirme sütyeni 1 tane vardı 1 tane daha aldım 1 de emzirme atletim var tecrübeleriniz doğrultusunda extra almıycam göğüs ucu kremi hangisini kullandın lansinoh mu?
Yeni haftaniz hayirli olsun canim :) guzel guzel büyüsün minişler :) bence normal cunku benimkide ayni srkilde. Hic buyudum rahat durayim demiyor , bayagida acitiyor :)Hayirlisi ile 33 haftadayz ya bsy sorcamm ben sol tarafima yada sag tarafma ne zmana yatsam bizim.minik bi harekrtler.bi tekmeler sanki cikacak o kadar sert vuruyo normal.mi bu kadar haraketli olmasi rahatsz mi oluuo o sekilde yatnca acaba sirt ustu yatncada hareketli ama.o.kadar cok sert degil
TesekkurlrYeni haftaniz hayirli olsun canim :) guzel guzel büyüsün minişler :) bence normal cunku benimkide ayni srkilde. Hic buyudum rahat durayim demiyor , bayagida acitiyor :)
Aynen bende oyle canim , birde geceleri ayaklarim filan yaniyor perisan ediyor beni . Hic uyuyamiyorum. Insan sinir oluyor uyuyamayinca , hazir bebek dogmamisken uyusak ne guzel olurdu ama yokTesekkurlrgercekten oyle iyi olsunlarda napalim ama nefes alnaya alan kalmadi resmn geriliyorumm
Ayy aynen uyku hic yok sabah olsn die bakiorm resmen yanma degilde agri var ayaklarmda cokAynen bende oyle canim , birde geceleri ayaklarim filan yaniyor perisan ediyor beni . Hic uyuyamiyorum. Insan sinir oluyor uyuyamayinca , hazir bebek dogmamisken uyusak ne guzel olurdu ama yok
Ayy gecer insallah da son gunler rahat ederiz. Cok sinir bozucu birseyAyy aynen uyku hic yok sabah olsn die bakiorm resmen yanma degilde agri var ayaklarmda cok
Rahat ettiği için o kadar hareketli oluyomuş canım. Biz herhalde rahatsız oldu deyip yön değiştirdiğimizde rahatsız oluyomuşHayirlisi ile 33 haftadayz ya bsy sorcamm ben sol tarafima yada sag tarafma ne zmana yatsam bizim.minik bi harekrtler.bi tekmeler sanki cikacak o kadar sert vuruyo normal.mi bu kadar haraketli olmasi rahatsz mi oluuo o sekilde yatnca acaba sirt ustu yatncada hareketli ama.o.kadar cok sert degil
InsallahAyy gecer insallah da son gunler rahat ederiz. Cok sinir bozucu birsey
Hadi ya bnde diorm rahatsz oluyo ama o sekildr ckk vuruyoo bnde diom begenmediRahat ettiği için o kadar hareketli oluyomuş canım. Biz herhalde rahatsız oldu deyip yön değiştirdiğimizde rahatsız oluyomuş
Evet bide o var dogsun bu gunleri arycan diolar ya neden arayalm sukur saglikli olsnda bu sekilde daha zor gremiosn iyimi bilmiosnBu kadar rahatsizliktan sonra dogum yapinca 1 hafta tatil olmali anne kendini toplayip bebege oyle bakmali bencedogunca gorursun diyolar ya dogmadan gorduk cok sukur. Uykuya hasret kalicaz ben dun biraz agir kaldirdim neyseki kiz hareket etti sonrasinda da icim rahat etti. Ama bugun yine takarim.kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?