ende devlet hastanesinden randevu sldim testler icin. ne tahlilleri yaptiracaksin canim.bu srs tshlil varmiGunaydın hanımlar... bakalım bugun kaç kere kusucamher sabah öyle kalkıyorum progestan bende kullandım ama şöyle dıyım bulantılarım baslayana kadar agızdan aldım sonra cok uyku yapıp bulantıları tetıkleyınce vajınal almaya başkadım bu ara kimse dr gıtmıyor sanırım benımde aslınsa hafta daha kontrol ama devletten randevu aldım yarına tahlıllerımı yaptırmak ıcın inş dr muane eder ve güzel haberler gelırım 8+1 oldum şükür
gecmis olsunBenim tahlillerim yapıldı cmv pozitif çıktı ileri tetkikler için üni ye gitmem gerekiyormuş
Amiiinnn cok tesekkurlerCok kolayliklar diliyorumSizleri okuyunca halime cok sukur ediyorum gercekten. Insallah sizin de biran once gecer bulantilariniz. Kim bilir ne zordur oyle yasamak. Benim de azicik acikinca hemen bulaniyor ama biseyler atistirinca da hemen geciyor. Haftada bikac kez kusuyorum, o kadar. Allah cok cok kolaylik versin. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Cok gecmis olsun. Aynen ceken bilirBu bulantı ve kusmaları gercekten ceken gıbılır... Allahım kimseye vermesin daha şimdiden kızım inş bana benzemez die dua ederken buluyorum görseniz halimi burnumda bir limon kabuğu üstünde mandal fayda edıyomu yok tabıyki ama çare aramak olsa gerek tek hayalım 16 haftaya ışınlanmakkendimi o haftaya odakladım kızımda o hafta iyi olmustum inş yinede okadar uzamaz... demem o ki iyiyseniz dilinizi ısırın ve çok sanslı olduğunuzu unutmayın
Genetik degil o kesin annem hic bulantim olmadi dedi ben sürünüyorumYa kizlar bende hic bulamti kusma olmadi bende mi anormallik var acaba hicbirseyden tiksinmedim de öyle abarticak bi yumurta yemek istemiyor canim oda kokusundan galiba bu durun genetik
amiinnnİnşallah bunda öyle olmaz.
Hayirli olsun darisi basimiza insallahKizlar benim oglum oluyor doktorumuz %90 dedi
Teşekkür ederimende devlet hastanesinden randevu sldim testler icin. ne tahlilleri yaptiracaksin canim.bu srs tshlil varmi
gecmis olsun
Öncelıkle gözün aydın saglıkla devam etsin gebelıgın sonrada grubun ilk paşa sı hayırlı olsun sanş getirsin grubumuzaKizlar benim oglum oluyor doktorumuz %90 dedi
Canım yaa şimdi şöyle özelde epey tutuyor gunah devlette hakkım varken kullanmak istiyorum dr rica edıcem inş yapar genel testler rubella hemogram ıcv falanende devlet hastanesinden randevu sldim testler icin. ne tahlilleri yaptiracaksin canim.bu srs tshlil varmi
gecmis olsun
Yapıyorlar canım ben de hep öyle yapıyorum özeldeki dr işaretlesin hatta bir kağıda devlette direkt onu yaptırırsın eksik olmazCanım yaa şimdi şöyle özelde epey tutuyor gunah devlette hakkım varken kullanmak istiyorum dr rica edıcem inş yapar genel testler rubella hemogram ıcv falan
12 haftalik kalp atis hizi kacti bilmiyorum canim cokta kapilmak istemiyorum ilk haftalar cok yanilma oluyormus netlesmesi icin 16. Haftayi beklicem bakalimAyy çok güzeldarısı bana senin kaç haftalık oldu kalp atışı kaçtı
Ben de üniversite hastanesinde yaptırdım. Özelde çok pahalıya mal oluyorCanım yaa şimdi şöyle özelde epey tutuyor gunah devlette hakkım varken kullanmak istiyorum dr rica edıcem inş yapar genel testler rubella hemogram ıcv falan
Hayırlı olsunKizlar benim oglum oluyor doktorumuz %90 dedi
Hayırlı olsun.Kizlar benim oglum oluyor doktorumuz %90 dedi
Seninde 1 haftan kalmış ilk kızında 12. Haftada mı öğrenmiştin?Hayırlı olsun.
Benim kesem solumdaydi canimHayırlı olsunSenin kese sağda mıydı solda mı ?
Bende bugün rüyamda kızım olduğunu gördüm ama biraz karışık bi rüyaydı Allah hayıra çıkarsın İnşAllah
Hımm acaba bu sağ sol olayı doğru mudur yaBenim kesem solumdaydi canim
Bilmiyorum ki canim senin ne kadarlikHımm acaba bu sağ sol olayı doğru mudur ya
8 haftalık 9. Haftaya girdik İnşAllahBilmiyorum ki canim senin ne kadarlik
Bakalim sizlerinki ne zaman belli olucak8 haftalık 9. Haftaya girdik İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?