Kızlar şimdi kontrolden geldim bebeğin başındaki ödem 9mm dedi pek bi azalma olmadı kaç haftadır takip ediyoruzbebeğimin gelişimi 2hafta ilerde ama baş çevresi çok fazlaymis 4 5 hafta ilerde dedi..doktorun tahminine göre doğum 20güne olurmuş
Bende şuana kadar ayda bı kere özele bı devlete gittim, devlette tam ilgilenmiyorlar yani beni tatmin etmiyor açıkçası. Devletteki doktorum ayrılmış nerde doğum yapacagım belli değil suandaKızlar kontrole özele gidip doğumu devlet ya da araştırma hastanesinde yapacak olan var mı ? Ben şimdi özele gidiyorum kontrole. Ama doğumu araştırma da yapmak istiyorum. Randevu aldım ama 36 haftaya bulabildim. Kabul ederler mi ki o haftadan sonra beni
O değil de ben Şubat annesi olarak Ocak anneleri topiğine iyi alıştım valla. Ocak'ta doğurmam inşallah.
Canim onun bölgeyle alakasi yok bence .. benim kayinvalideminde 3 oglu var . Kizlari daha cok sevdigini soylerler ama erkek manyaklari . Kizlarin hic degeri yok . Benimde 3. Kizim olacak :) kp daha cok erkek duskunu tabiki ve bunu cocuklara yansitiyorlar. Benim inanki hic umrumda degil . Kendileri torunlarini severlerse torunlarida onlari sever . :)
Dr baya ayrıntılı baktı evet gerilik var ama hastaneye yatmaya gerek yok dedi. Çocuğa giden kan akışı vs iyi baş çevreside iyi, karın çevresi ve kilosu geride kilosu sadece 1170 gr kızım da 1070 gr doğmuştu aynı hafta aynı kilo. Dr haftasını tamamlarsa 2-2,5 kilo arası olmasını bekliyorum dedi. Minik ama sağlıklı gözüküyormuş. Aynı ilk kızım gibi
Kızlar şimdi kontrolden geldim bebeğin başındaki ödem 9mm dedi pek bi azalma olmadı kaç haftadır takip ediyoruzbebeğimin gelişimi 2hafta ilerde ama baş çevresi çok fazlaymis 4 5 hafta ilerde dedi..doktorun tahminine göre doğum 20güne olurmuş
iyi dusunelim iyi olsun saglikla gel minik adamKızlar şimdi kontrolden geldim bebeğin başındaki ödem 9mm dedi pek bi azalma olmadı kaç haftadır takip ediyoruzbebeğimin gelişimi 2hafta ilerde ama baş çevresi çok fazlaymis 4 5 hafta ilerde dedi..doktorun tahminine göre doğum 20güne olurmuş
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah doğduktan sonra düzelirKızlar şimdi kontrolden geldim bebeğin başındaki ödem 9mm dedi pek bi azalma olmadı kaç haftadır takip ediyoruzbebeğimin gelişimi 2hafta ilerde ama baş çevresi çok fazlaymis 4 5 hafta ilerde dedi..doktorun tahminine göre doğum 20güne olurmuş
Inşallah canım dua etmekten başka yapacak bisey kalmadı çok sınırda bi rakam inşallah doğunca bize güzel bi sürpriz yapariyi dusunelim iyi olsun saglikla gel minik adamstres yapma bol dua edelim saglikla gelsnler uzulursem.hersey kotu olur kotuyu cagirmayalm
Çok sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah doğduktan sonra düzelir
32 haftalık. Evet hareketli kerata:) Ama öyle cok rahatsız edecek derecede degilHerseyin yolunda olmasina sevindim. Kacinci haftadasin canim ? Hareketli mi bebis ?
Keşke bende baştan beri öyle yapsaydım. En azından şimdi sıkıntı çıkar mı diye düşünmezdim . İnşallah kabul ederler beni. Açıkçası bir doğum için o kadar para vermek istemiyorumBende şuana kadar ayda bı kere özele bı devlete gittim, devlette tam ilgilenmiyorlar yani beni tatmin etmiyor açıkçası. Devletteki doktorum ayrılmış nerde doğum yapacagım belli değil suanda
Şimdiye kadar yaptırdığınız tahlilleri testleri götürün yanınızda doğumunuzu orda yapmak istediğinizi söyleyin tabi ki kabul ederler..bende şimdiye kadar eğitim ve araştırma hastanesine gittim.doğumu özelde yapıcağım için bi kaç kez özelede gittim.devlet hastanesinden çok memnun kaldım doğum nasıl olur bilmediğim için olumluda olumsuzda yorumlar duydum.özelde doğum yapmaya karar verdim.devlette yaptırdığım tüm test ve tahlilleri götürdüm özele giderkenKeşke bende baştan beri öyle yapsaydım. En azından şimdi sıkıntı çıkar mı diye düşünmezdim . İnşallah kabul ederler beni. Açıkçası bir doğum için o kadar para vermek istemiyorum
Haftaya özelde kontrolüm var gidince isteyeyim en iyisi hepsini .Şimdiye kadar yaptırdığınız tahlilleri testleri götürün yanınızda doğumunuzu orda yapmak istediğinizi söyleyin tabi ki kabul ederler..bende şimdiye kadar eğitim ve araştırma hastanesine gittim.doğumu özelde yapıcağım için bi kaç kez özelede gittim.devlet hastanesinden çok memnun kaldım doğum nasıl olur bilmediğim için olumluda olumsuzda yorumlar duydum.özelde doğum yapmaya karar verdim.devlette yaptırdığım tüm test ve tahlilleri götürdüm özele giderken
Insalllah rabbim buyukInşallah canım dua etmekten başka yapacak bisey kalmadı çok sınırda bi rakam inşallah doğunca bize güzel bi sürpriz yapar
Aa çok severim bu tarz. Duvarkagitlarina bakıyordum ama bunlar çıkartma mı?
Bende 33 haftalik oldum canim. Doktor Daha dönmez dedigi icin sordum canim . Benim ilk kizimda cok hareketliydi her kontrolde yer degistiriyordu. . Doktor bir iki haftaya dönmezse artik zor döner dedi ama cok haraketli doner gibi geliyor :)32 haftalık. Evet hareketli kerata:) Ama öyle cok rahatsız edecek derecede degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?