Şimdi de alya dila diyor of ya bizim yılan hikayesine döndü isim
Bizde ozturkce isim ariyoruz :)Yooo yoo soylemiyceeeem. Tamam soylıyım ya ilber koyacaz. Başı ya da sonuna da emin ekliycez. Dede adı da..
Ayy kuzucuk ya. Işte midene yer acildi demek. Ben 11 Kilo aldım su ana kadar. Mide rahatlayali da performansım arttısu son ayda çok almam insallah
Gecen bi forumda gül yeda koyacakti biri hoşuma gitti. Daha önce duymadım
Bizde ozturkce isim ariyoruz :)
Sen dede adını kabul etmişsin daha ne istiyo :)Ben de sonrasına diyorum da eşim tutturmuş başına koyacak. Kisaltilirken i. Emin olursa i.ne emin olurmuşdoğum anında yanımda olacak yine inşallah. O sırada duygu sömürüsü ile kandırmayı düşünüyorum
Sen dede adını kabul etmişsin daha ne istiyo :)
Bence de kandırmalısın :)
Selam arkadaşlar. Özellikle diyabetik olan annelere sorum var. Benim şekeri dengeleyemiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de yükseliyor. Bugün yarım lahmacun yedim. 1 top mado diyabetik dondurma şekerim 172 oldu. Çok üzülüyorum aç yaşayacağım artık valla yemiyeceğim bu gidişle o da çok sağlıksız
Bikere konmuş aslında hiç gerek yokmuş, sonuçta Mehmet ve Emin aynı kişiler,ama sen de sevdiysen ne mutlu.Ben aslında iki isim hiç sevmem. Tek isim koyacaktık. Ilk oğlumda dede hastalanınca duygusal boşluğa denk geldi mehmeti ekledi mehmet yekta oldu. Dede adı mehmet emin. Simdi ikinciye de emini eklemek istiyo.
Yaa ben de çilekten aldım ama bakmayacağım üzülmeyeyimYa bu arada nasil sinir oldum bugun cilekten yatak almistik guya indirimden. Bugun yine indirime girmis daha da dusmus fiyati. Baya bi fark ediyor. Daha kurulali 2 gun oldu. Bilsem beklerdim
Benim bebişin kapı süsü geldiEe kızlar, hastane odası için var mı organizasyon hazırlıklarıniz?
Kiz süslü terliklerin nirde onları da giy ihmal etmeBenim bebişin kapı süsü geldiodasına astım. Lohusa tacımı da taktım. Evde öylece dolaşıyorum. Bi hunim eksik kafamda
Bebişte çabucak toparlanır gelir inşallahBenim bebişin kapı süsü geldiodasına astım. Lohusa tacımı da taktım. Evde öylece dolaşıyorum. Bi hunim eksik kafamda
Terliğim eksik kalmış, yarın onu da halledeyim, eve gelirken bi de huni aldım mı tamamdırKiz süslü terliklerin nirde onları da giy ihmal etmesorduğuma bakma ben öyle bir şey haxirlamiycam. Sevmem öyle tantanalari. Görümcem hevesli ikram yapalım diyor. Dedim sen yapıyosan yap ben karışmam
İnş. Gelecek teyzesi, az kaldı. Tüm gün onu düşünüyorum. Meğer daha önce hiç aşık olmamışım, böyle bir duygu olamaz. Allah’ıma çok şükür, herkese nasip etsin.Bebişte çabucak toparlanır gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?