2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde ozturkce isim ariyoruz :)

Ben de sonrasına diyorum da eşim tutturmuş başına koyacak. Kisaltilirken i. Emin olursa i.ne emin olurmuş doğum anında yanımda olacak yine inşallah. O sırada duygu sömürüsü ile kandırmayı düşünüyorum

Sen dede adını kabul etmişsin daha ne istiyo :)
Bence de kandırmalısın :)

Bugün dahiliye randevum vardı şeker için evde ölçtüm açlık şekerim 82 hastanede yapılan kan tahlilinde 135 çıkmış ve o kadar dikkat ettim ki gün içerisinde yediklerime doktor 3 gün sabah öğlen akşam aç ve tok ölç dedi.dikkat ettiğim halde bugün akşam açlık 190 çıktı stres o kadar etkiliyo ki..sürekli ölçmek..tansiyonu olan arkadaşlar sizlerinkide öyle olabilir biraz yüksek çıkınca zaten insan ister istemez bi sıkıntı yaşıyo bebeği etkiliycek diye.
Pzt günü tekrar gidip ölçümlerimi göstericem ve biliyorum ki dikkat etsemde yüksek çıkıcak ölçtükçe.yüksek çıktığını gördükçe dahada yükselicek ne karar verilicek bilmiyorum..
Sürekli ölçmek gibi bi durumun yoksa sürekli ölçmemeye çalış.sebze ve protein ağırlıklı beslen.üzüm muz portakal glisemik indeksi yüksek meyveleri az tüketmeye çalış.yarım muz,yarım portakal gibi..gün içerisinde yarım saat yürüyüş yapmaya çalış çok güzel düşürüyo şekeri ve tarçınlı süt tüket.tatlı ihtiyacını karşılamış olursun hemde bebiş için kalsiyum

Ben aslında iki isim hiç sevmem. Tek isim koyacaktık. Ilk oğlumda dede hastalanınca duygusal boşluğa denk geldi mehmeti ekledi mehmet yekta oldu. Dede adı mehmet emin. Simdi ikinciye de emini eklemek istiyo.
Bikere konmuş aslında hiç gerek yokmuş, sonuçta Mehmet ve Emin aynı kişiler,ama sen de sevdiysen ne mutlu.
Ben de iki isim sevmem.

Benim bebişin kapı süsü geldi odasına astım. Lohusa tacımı da taktım. Evde öylece dolaşıyorum. Bi hunim eksik kafamda
Kiz süslü terliklerin nirde onları da giy ihmal etme sorduğuma bakma ben öyle bir şey haxirlamiycam. Sevmem öyle tantanalari. Görümcem hevesli ikram yapalım diyor. Dedim sen yapıyosan yap ben karışmam

İlber ismi çok güzel ..birde almira dila diğerlerinden daha güzel..mete tek başına daha güzel altaysız isim konusunda fikirlerim
Bizim bebenin isminide bi kesim beğeniyo bi kesim beğenmiyo insanların ne düşündüğüde pek önemli değil açıkçası bizim içimize sindi hiç tınlamıyorum

Kiz süslü terliklerin nirde onları da giy ihmal etme sorduğuma bakma ben öyle bir şey haxirlamiycam. Sevmem öyle tantanalari. Görümcem hevesli ikram yapalım diyor. Dedim sen yapıyosan yap ben karışmam
Terliğim eksik kalmış, yarın onu da halledeyim, eve gelirken bi de huni aldım mı tamamdır ikramı görümce yapacaksa yapsın, sen hiç yorulma. Hazıra kon
Bebişte çabucak toparlanır gelir inşallah
İnş. Gelecek teyzesi, az kaldı. Tüm gün onu düşünüyorum. Meğer daha önce hiç aşık olmamışım, böyle bir duygu olamaz. Allah’ıma çok şükür, herkese nasip etsin.

Bu bel ağrısı benm başıma bela olcak gibi cmtsi dr a gitme planım var napablrm diye bi sorcam her gece cadı gibi uykusuZum saat 3 buçuk gözlerim fal taşı gibi fıtığın karşıma böyle çıkacağını tahmin etmezdim ki daha 7 aylıkken böyle ..... R refikaaydin ayyyy refika alemsin gece gece güldürdün beni İnşallah bebişini tez zamanda evine çıkRırsın da şöyle güzel taçlı süslü bebişli resimlerin olur. ben de bebişe külotlu çorap söyledim yavaş yavaş mana bulduğum annelere dönecem , görümcemin aklına uydum ,lahana gibi bebeğimi kat kat külotlu çorap üstü tulumlar pantolonlar giydirme niyetindeyim evim büyük ısınmıyo soğuk oluyo

Yatmadan yine konuştuk ismi ikiye düşürdük nihayet ya Alya Rüya olacak ya da Alya Dila. Kısmet yarın biraz düşüncez ikimiz de sonra da kızıma kanatlı tulum yaptırayım da hevesimi alayım Aymira ismini eledik yorumlara çok teşekkür ettim hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…