2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Keşke bu sayfa içinde bir bölüm olsaydı da herkes hoşuna giden erkek kız isimlerini yazsaydık ve hepimize fikir olsaydı Çünkü benim kızımın ismi hala yok
Ben doğadan isimleri seviyorum; doğa, Deniz, güneş, nehir, ırmak, yağmur, Yasemin, açelya, yıldız, defne, çınar.. ebe gömeci, ısırgan, kabak diye dalga geçiyor eşim bi de başında gök olan isimleri beğeniyorum, Gökçe, gökçen, göktuğ gibi. Öztürkçe isimler de güzel ama günümüze uyarlanabilir olanları, bagasagun gibi olanlar değil:) bilge güzel mesela, yeğenimin adı olmasaydı bilge koyacaktım. İnçi de güzel. Eliz güzel isim ama tanıdığım tüm elizler biraz çatlak çekinirdim koymaya.

Ah canım benim çok geçmiş olsun. Aynı dediğin gibi aslında dikkatli biriyim 8 kilo aldım hamilelikte ama bir şekilde çıkıyor şeker bende 190 gördüğüm oldu. Tokluk şekerlerinden bahsediyorsun değil mi? Açlık yazmışsın da

Çok çok sevindim. Allah biran önce kavuştursun. Sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt inşallah

oyyy çok sevindim MaşaAllah o günleri de görürüz

Bende dogadan isimleri seviyorum yada eskiden boyle uygarlik falan gibi isimleri. Bide evrim ve devrim seviyorum ama devrim unisex tanidigim evrimlerde ne biliyim evrimleriyle ilgili problemleri var sanki anlamadim. Normalde biz uslu uslu nehir koyucaktik iste. Lidya yida eski bir uygarlik adi diye sevmistim. Instagram anket baslattim valla. Gelin oy verin.. juliet ede alismisim bu arada ya

Eski uygarlık isimleri de güzel. Juliet’ten ziyade Lidya daha güzel geliyor bana. Bir ara şehir isimlerine takmıştım. Çok saçma ama Bağdat ve Beyrut isimlerine bayılıyordum. O şehirlerin hikayesi çok acıklı olmasa takıntım devam edebilirdi. Eşim şehir isimleriyle de dalga geçiyor, Yozgat diyor, Malatya diyor

Bilge sevdiğim ve olası isimlerden bir tanesi bizim için şu anda

karar vermek zor önceliğimiz dinimize de uygun bir isim olsun . Bi tanecik yakalasak ne güzel bakalım biraz düşünelim birinci adımız alya inşaAllah

Kızlar günaydın, ocakta nasip olursa doğumum var. Bu lohusa takımını dogumdan cıkar çıkmaz mı giyiyoruz hastanede, yoksa biraz toparlanınca mı, çok acemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.

karar vermek zor önceliğimiz dinimize de uygun bir isim olsun . Bi tanecik yakalasak ne güzel bakalım biraz düşünelim birinci adımız alya inşaAllah
Dinimize uygun isim koyalım derken aman ağır isim koymayın. Güzel anlamlı isim olsun yeter, peygamberimizin hadisi var bunla ilgili. Elif mesela, çok sevdiğim bir isim ama çok ağır bir isim, herkes taşıyamıyor. Abimin ismini rüyada vermişler, annem ismi unutmuş, başka bir dini isim koymuş. 30 sene sonra ismi veren dede annemin rüyasına girip “ben sana Mustafa demedim mi? “ diye çemkirmiş. Abim de ismini taşıyamayanlardan. İsimlerin enerjisine inanıyorum, ferah, güzel anlamlı isim olmalı.

Hazır fırsat bulmuşken bence değiştir kuzu nehir muhteşem bence

A bak vende bi ara petra ya takmistim aslinda hala isterimde simdi bu isimlerin uzerine bide onu cikarmiyim diye susuyorum. Simirna koyan duydum izmirin eski adi. Paris de guzel. Arkadasim ogluna milan koydu. Benim esimde kars falanda olur o zaman diyor. Ya annesi lidya guzel isim lidya koyun dedikten sonra yapmaya basladi bu vicdani. Daha onceden yapsa bu kadar takilmam tesekkur eder koyarim. Simdi isin icine kv girdi. Ben koydum ismi olucak

Her ipek bir olur mu bilemem ama ipekler çok huysuz benden söylemesi yanına yumuşatmak için başka bir isim konulabilir

Ipek icin kesinlikle katiliyorum cok guzel isim ama bi arkadasin kizi var aman allahim bi yerimi kasiyim dilimi isirayim cok fena cooooookk ben boyle cocuk gormedim

canım çok sevindim maaşallah sağlıkla büyüt atlattınız sayılır artık dr böyle dediyse

7 aylık mı. Kız az kaldı doğurcan haberin yoook

Şükürler olsun. Inan tüylerim diken diken oldu. Hadi annesi senin hakkindir hunini pullarla süsle eline tef al çal

dedenin iki ismini iki oğlana mı bölüşüyor

Hee allahtan 3 ismi yok da 3.'yu yapmaya gerek kalmıycak

Yaa madem modern isimlere bu kadar aciksiniz istanbul koyun meselâ! Pera da olur Işık da güzel berrak da. Kızıma düşünmüştüm bu isimleri

Nasıl mutlu oldum anlatamam. Güzel yürekli annenin güçlü yavrusu.. Çok şükür. Dualarım sizinle. Eve de çıktık mesajınızı okumak dileğiyle en yakın zamanda. Allahım size yavrunuza sağlık versin inşallah mutlu günler çooook yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…