Benimki uzun zamandır hıçkırıyorIyi akşamlar kızlar bebisleriniz hıçkırmaya başladımı benim 2 -3 haftadır hergün hıçkırıyor nette 35-36. Haftada hıçkırıklar başlar diye okudum biz neden erken başladık acaba diye düşünüyorum 2 hafta önde gidiyor gelişim olarak onun etkisi varmidirki
Alırken söylerim canım. Baston dediğin bu dysonin dikey supurge modeliyse onlarda da gözüm var. Arkadaşım elektroluksunkini almış. 45dk şarj süresi var çok rahat filan dedi. Eşimin yüreğine indirmeyeyim dedim kurutmayı alırken bi bakarım
Evet onlara bakıyorum da karar veremiyorum. Çok da şekilli filan olsun istemiyorum sonra günlükte rahat kullanayim diye. Yoksa sekilliler tatli zaten. Şu okul bi başlasın da çocuklar okuldayken bi dolanayım rahat rahat
Iyi akşamlar kızlar bebisleriniz hıçkırmaya başladımı benim 2 -3 haftadır hergün hıçkırıyor nette 35-36. Haftada hıçkırıklar başlar diye okudum biz neden erken başladık acaba diye düşünüyorum 2 hafta önde gidiyor gelişim olarak onun etkisi varmidirki
Galiba senin minik uykuyu cok seviyorEvet doğru olabilir ben de yeni tecrübe edineceğim Allah izin verirseBenim hanımefendi de az önce hareket etmeye başladı çok şükür Ben de diyorum bu fazla nazlı olacak galiba hamile kalırken de kolay olmadı Allah kızlarını sana bağışlasın inşallah
Lahmacun falan yükseltir canım ekmeği bile tam buğday yemen lazım. Sebze, protein, kalsiyum dengeli sofra kurman lazım. Meyveyi ölçüyle yiyorum ben yanında süt, kefir ya da çiğ bademle.Selam arkadaşlar. Özellikle diyabetik olan annelere sorum var. Benim şekeri dengeleyemiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de yükseliyor. Bugün yarım lahmacun yedim. 1 top mado diyabetik dondurma şekerim 172 oldu. Çok üzülüyorum aç yaşayacağım artık valla yemiyeceğim bu gidişle o da çok sağlıksız
Hamileyken diyet yapmak çok zor.İnsanın canı istiyor maalesef.Bu tarz şeyleri yediğinde yarım saat yürüyüş yap dengelersin inşallah.Sürekli mi ölçüyorsun şekeri.Beni 2 haftada bir çağırıp açlık tokluk bakıyorlar sadece.Benim de arada kaçırdıklarım oluyor ama yükseliyor mu haberim olmuyorSelam arkadaşlar. Özellikle diyabetik olan annelere sorum var. Benim şekeri dengeleyemiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de yükseliyor. Bugün yarım lahmacun yedim. 1 top mado diyabetik dondurma şekerim 172 oldu. Çok üzülüyorum aç yaşayacağım artık valla yemiyeceğim bu gidişle o da çok sağlıksız
Günde 5 veya 6 kere ölçüyorum. Diyabetik dondurma yalanına inanmayın. Sanırım hareketim az benim yürüyüş yapmam lazım. Benim hastanede ölçülen şekerim çok iyi çıkıyor. Şekerim genelde akşamları çıkıyor malesefHamileyken diyet yapmak çok zor.İnsanın canı istiyor maalesef.Bu tarz şeyleri yediğinde yarım saat yürüyüş yap dengelersin inşallah.Sürekli mi ölçüyorsun şekeri.Beni 2 haftada bir çağırıp açlık tokluk bakıyorlar sadece.Benim de arada kaçırdıklarım oluyor ama yükseliyor mu haberim olmuyor
Senin bebişin kilosu ne kadar benim ki32+1 2700 gr. İri bebekmiş 3 hafta ileride malesef. Gerçi kocam 4750 gr ven 4500 gr doğmuşum boylarımızda uzun. Genetik faktörde olabilir. Kızım 37+3 4100 gr doğdu.Hamileyken diyet yapmak çok zor.İnsanın canı istiyor maalesef.Bu tarz şeyleri yediğinde yarım saat yürüyüş yap dengelersin inşallah.Sürekli mi ölçüyorsun şekeri.Beni 2 haftada bir çağırıp açlık tokluk bakıyorlar sadece.Benim de arada kaçırdıklarım oluyor ama yükseliyor mu haberim olmuyor
Başka secenek var mi? Guzel isim aslinda ama isinmak önemli gercektenKizlar sadece mete ismi nasil sizce :) isim konusunda cok kararsizim soyledikce anlamsizlasiyor butun isimler
Kizlar sadece mete ismi nasil sizce :) isim konusunda cok kararsizim soyledikce anlamsizlasiyor butun isimler
Oh maşallah boşver yiyebiliyorken ye. Keşke bende yiyebilsem. Doğumdan sonra koca bir pastaya kafamı gömeceğimMete biraz fazla sade gibibaska secenek ne ..
Ben bugun fil gibi yedim ya... hamileligimin basindan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Kahvaltida 2 simit yedim boyle bisey olabilir mi
Ben 34. Haftadayım benimkisi haftası ile uyumlu 2 kilonun üstüne yeni yeni çıkmaya başladık.Haftası ile uyumlu olunca sanırım sıkı takibe alınmadım.Bence de genetik faktör olabilir benim eşim de ben de 3 kilo olmadan doğmuşuz 2800 civarıSenin bebişin kilosu ne kadar benim ki32+1 2700 gr. İri bebekmiş 3 hafta ileride malesef. Gerçi kocam 4750 gr ven 4500 gr doğmuşum boylarımızda uzun. Genetik faktörde olabilir. Kızım 37+3 4100 gr doğdu.
Başka secenek var mi? Guzel isim aslinda ama isinmak önemli gercekten
Mete altay dusunduk birde iki isim olarakMete biraz fazla sade gibibaska secenek ne ..
Ben bugun fil gibi yedim ya... hamileligimin basindan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Kahvaltida 2 simit yedim boyle bisey olabilir mi
Mete ismini beğenirim ben hatta Metehan’ı daha çok beğenirim :) Buğrahan da güzel bence fikir olsunKizlar sadece mete ismi nasil sizce :) isim konusunda cok kararsizim soyledikce anlamsizlasiyor butun isimler
Mete altay dusunduk bir deMete ismini beğenirim ben hatta Metehan’ı daha çok beğenirim :) Buğrahan da güzel bence fikir olsun
Altay mete daha iyi geldi.Mete altay dusunduk birde iki isim olarak
Oyle olunca soyadimizla uyumlu olmuyorAltay mete daha iyi geldi.ayyy isim konusunda son yorum yapmasi gereken kisi benim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?