Evet İnstagram adın ne gelip oy verelimBende dogadan isimleri seviyorum yada eskiden boyle uygarlik falan gibi isimleri. Bide evrim ve devrim seviyorum ama devrim unisex tanidigim evrimlerde ne biliyim evrimleriyle ilgili problemleri var sankianlamadim. Normalde biz uslu uslu nehir koyucaktik iste. Lidya yida eski bir uygarlik adi diye sevmistim. Instagram anket baslattim valla. Gelin oy verin.. juliet ede alismisim bu arada ya
Instada isim ne oy verelim hemenyalnız juliet in yanına nehirden çok lidya uyuyor sanki.. Lidya Juliet diye söyleyince kulağa hoş geliyor
Bence fırsatı degerlendir ve istediğin ismi koy kv 'yi takma kafana sonuçta bu ismi bulan o değil ilk senin aklına geldi
Evet İnstagram adın ne gelip oy verelimsenin özellikle istediğin isim varsa hatta ona oy verelim
Ben şekerimin yükselip yükselmediğini anlamıyorum çünkü evde ölçüm yapmıyorum kontrole gittiğimde önce açlık kanı veriyorum kahvaltı yapıp ağzıma ilk lokmayı koyduktan 1 saat sonra tokluk kanım alınıyor.Şeker yüklemesinden sonra kontrollerimde hiç Yüksek çıkmadı.Ama ben diyet filan da uygulamıyorum o yüzden hiç anlamıyorumHanımlar selam, nasılsınız? Umarım her şey hepiniz için yolundadır. Ben bir şey soracağım. Bu şekeri yükselen arkadaşlar şekerlerinin yükseldiklerini hissediyorlar mı? Mesela baş ağrısı vs gibi şeyler yapıyor mu? Bir de özellikle tokluk şekerinizi ölçerken yemekten bir saat sonra mı ölçüyorsunuz? Ne kadar vakit geçince ölçüm yapıyorsunuz?
Ayy canimm masallah subhanallah ne guzel gözlerin var :) nazar degdirmeyeyim sana, baktim simdi instagramdan da :)Iki yabanci isim koymiyim yanyana ya cok fazla olur. Ya esim bana ayak yapiyor bence hala juliet diyip duruyor cunku
Ben de oy verdimInstagram da ayni isimleyim ama nafile
Oyumu verdim eşime de sordum hatta ortak cevap verdikInstagram da ayni isimleyim ama nafile
Oyumu verdim eşime de sordum hatta ortak cevap verdik
Degdirme valla biliyosun ters gitme kotami doldurdum benAyy canimm masallah subhanallah ne guzel gözlerin var :) nazar degdirmeyeyim sana, baktim simdi instagramdan da :)
Masallah dedim dur birde okuyayim seni :)Degdirme valla biliyosun ters gitme kotami doldurdum ben
Ara ara benmde nefesm kesiliooo bazen konusrken yetmio.nefesim giderek baski cogalio ondan herhaldeKızlar 1 saat önce acayip derecede nefesim kesildi modum anında düştü bir tuhaf oldum ama geçti şimdi o neydi öyle anlamadım
Bu arada hepiniz iyi ki burdasınız güzel bir grup arkadaşlığı ediyorsunuz yüreğinize sağlık
Ekmek portakal hep şekerli canım onları yeme bencr.benim de ekmeğin her türlüsü yükseltiyo ama hiç 225 olmadı çok şükür. Grissini aldım ben ekmek yerine onu yiyorumYok canım nasıl olduysa açlık 190 çıktı.bugün sabah buğday ekmeği yedim 2 dilim beyaz peynir salatalık yarım portakal evden çıkmam gerekiyodu kahvaltı hazırlayamadım sadece bunlarla geçiştirdim tokluk 225 çıktı ölçmek iyi gelmiyo bana
Uykum geliyo benim canım. Onun dışınds hiç bir belirti yokHanımlar selam, nasılsınız? Umarım her şey hepiniz için yolundadır. Ben bir şey soracağım. Bu şekeri yükselen arkadaşlar şekerlerinin yükseldiklerini hissediyorlar mı? Mesela baş ağrısı vs gibi şeyler yapıyor mu? Bir de özellikle tokluk şekerinizi ölçerken yemekten bir saat sonra mı ölçüyorsunuz? Ne kadar vakit geçince ölçüm yapıyorsunuz?
Çok sevindim canım darısı bizim başımızaKızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorumdurumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.
Bende de uyku yok. Karnım ağrıyor. Panik yaptım biraz bu seferde mideme vurdu. Son aylar bende malesef ağrılı sızılı geçiyor. Kasılmalarım da var. Gerçi bende kasılmalar 28. Hafta başladı. Nst de birşey çıkmamıştı. Olmadı yarın tekrar gidicem doktorauyku yok nerde bu uyku
Benmde agrilarm var endise etmemeye calisiyorm normal.diorm ama isteBende de uyku yok. Karnım ağrıyor. Panik yaptım biraz bu seferde mideme vurdu. Son aylar bende malesef ağrılı sızılı geçiyor. Kasılmalarım da var. Gerçi bende kasılmalar 28. Hafta başladı. Nst de birşey çıkmamıştı. Olmadı yarın tekrar gidicem doktora
Sen kaç haftalık oldun. 36 yı bir geçsem içim rahatlayacakBenmde agrilarm var endise etmemeye calisiyorm normal.diorm ama iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?