Bende oyle bir.suru sey aldim trendyoldan n11 den.morhipodan begenmediklerimi geri yolladim hepbebeğimin herşeyini internetten aldım iade garantisi olan güvenilir siteleri tercih ettim sen de öyle yapabilirsin cam
Ben kart numarasini falan ezberledimBende internetten aliyorum genelde hatta karti artk alsn esim yoksa batcak haberi yoksmdi ates ölcer zibin canta falan aldm
Ben e bebegn kendi markasi olan aspiratorunden aldm yorumlari falan guzel yaziyodu insallah kullanimi iyidir olmadi baskada alirm dedim denedkten sonraBen kart numarasini falan ezberledimbugun burun aspiratoru baktim ama bulamadim e bebekte bisey.
Ona baktim kardesim uclari cok sert dedi almadimBen e bebegn kendi markasi olan aspiratorunden aldm yorumlari falan guzel yaziyodu insallah kullanimi iyidir olmadi baskada alirm dedim denedkten sonra
evet ben dışarıya çıkıp alışverişten sıkılıyorum yoruluyorum. Kapıma gelmesi kolay geliyor seçenek de fazla internette . Çarşıda alternatif bulamıyorum. Burun aspiratörünü iki marka birden aldım niyeyse birini N11 den bebedor marka kutulu aldım yumuşakmış uçları kullananlar yorumlamış... ikincisini de e bebekten aldım kendi markası olanı .Bende oyle bir.suru sey aldim trendyoldan n11 den.morhipodan begenmediklerimi geri yolladim hep
Hadi yaaa bnde yorumlara gore aldm baska bi marka bakariz o zamanOna baktim kardesim uclari cok sert dedi almadim
Aynen internette cesit cok ve kapina gelmesi guzel oluyooo valaevet ben dışarıya çıkıp alışverişten sıkılıyorum yoruluyorum. Kapıma gelmesi kolay geliyor seçenek de fazla internette . Çarşıda alternatif bulamıyorum. Burun aspiratörünü iki marka birden aldım niyeyse birini N11 den bebedor marka kutulu aldım yumuşakmış uçları kullananlar yorumlamış... ikincisini de e bebekten aldım kendi markası olanı .
Ben eczaneden brunonunkini inceledim ucu en yumşak olani o. Onu alacam büyük ihtimalHadi yaaa bnde yorumlara gore aldm baska bi marka bakariz o zaman
Yok canım nasıl olduysa açlık 190 çıktı.bugün sabah buğday ekmeği yedim 2 dilim beyaz peynir salatalık yarım portakal evden çıkmam gerekiyodu kahvaltı hazırlayamadım sadece bunlarla geçiştirdim tokluk 225 çıktı ölçmek iyi gelmiyo banaAh canım benim çok geçmiş olsun. Aynı dediğin gibi aslında dikkatli biriyim 8 kilo aldım hamilelikte ama bir şekilde çıkıyor şeker bende 190 gördüğüm oldu. Tokluk şekerlerinden bahsediyorsun değil mi? Açlık yazmışsın da
Deneyp paylasp ogrencez minikler icin en iyileriniBen eczaneden brunonunkini inceledim ucu en yumşak olani o. Onu alacam büyük ihtimal
Bizim burda bir fırın arpa ekmeği yapıyor, onu alıyordum şekeri pek etkilemiyor. Yarım ekmek yiyordum Yükselmiyordu. Bulursan deneyebilirsin. Şimdi de süt yapar diye devam ediyorum.Yok canım nasıl olduysa açlık 190 çıktı.bugün sabah buğday ekmeği yedim 2 dilim beyaz peynir salatalık yarım portakal evden çıkmam gerekiyodu kahvaltı hazırlayamadım sadece bunlarla geçiştirdim tokluk 225 çıktı ölçmek iyi gelmiyo bana
Bebek ne kadar haftasında mı ileride miYok canım nasıl olduysa açlık 190 çıktı.bugün sabah buğday ekmeği yedim 2 dilim beyaz peynir salatalık yarım portakal evden çıkmam gerekiyodu kahvaltı hazırlayamadım sadece bunlarla geçiştirdim tokluk 225 çıktı ölçmek iyi gelmiyo bana
Ben çok kafaya takıyorum. Haklısın sık sık ölçmemek kazım ama bende takıntı oldu. Büyük acayip dikkat ettim ara öğünleri atlamadım şükür tokluk 131 in üstüne çıkmadı. Ana bildiğin aç gezdim. Hergün böyle yapabilirmiyim bilmiyorum. Ama şekerim yükselince de çok üzülüyorum. Ben normalde sürekli atıştırırım. Bugün iki saatte bir bir şey yedim şekerime çok iyi geldi. İnşallah 5 hafta dayanırım böyle. Doğumdan sonra coşucam kesinlikleYok canım nasıl olduysa açlık 190 çıktı.bugün sabah buğday ekmeği yedim 2 dilim beyaz peynir salatalık yarım portakal evden çıkmam gerekiyodu kahvaltı hazırlayamadım sadece bunlarla geçiştirdim tokluk 225 çıktı ölçmek iyi gelmiyo bana
Arpa ekmeğini bir araştırayım. Hiç duymamıştım. Sen nasılsın. Ağrıların geçti mi?Bizim burda bir fırın arpa ekmeği yapıyor, onu alıyordum şekeri pek etkilemiyor. Yarım ekmek yiyordum Yükselmiyordu. Bulursan deneyebilirsin. Şimdi de süt yapar diye devam ediyorum.
Bakim canım yakınımda çeşitli ekmekler satan bi fırın var şu ölçüm işi bitince düşücek büyük ihtimal çoğu bitti azı kaldı şurda kavuşmayaBizim burda bir fırın arpa ekmeği yapıyor, onu alıyordum şekeri pek etkilemiyor. Yarım ekmek yiyordum Yükselmiyordu. Bulursan deneyebilirsin. Şimdi de süt yapar diye devam ediyorum.
Instada isim ne oy verelim hemenBende dogadan isimleri seviyorum yada eskiden boyle uygarlik falan gibi isimleri. Bide evrim ve devrim seviyorum ama devrim unisex tanidigim evrimlerde ne biliyim evrimleriyle ilgili problemleri var sankianlamadim. Normalde biz uslu uslu nehir koyucaktik iste. Lidya yida eski bir uygarlik adi diye sevmistim. Instagram anket baslattim valla. Gelin oy verin.. juliet ede alismisim bu arada ya
Benim şekerim yükseldiğinde sıcak basma ve terleme oluyo o anda kalkıp bi şey yapmak istemiyorum halsiz oluyorum ve canım daha çok tatlı şeyler karbonhidrat istiyo ondan anlıyorum.Hanımlar selam, nasılsınız? Umarım her şey hepiniz için yolundadır. Ben bir şey soracağım. Bu şekeri yükselen arkadaşlar şekerlerinin yükseldiklerini hissediyorlar mı? Mesela baş ağrısı vs gibi şeyler yapıyor mu? Bir de özellikle tokluk şekerinizi ölçerken yemekten bir saat sonra mı ölçüyorsunuz? Ne kadar vakit geçince ölçüm yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?