2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dusunduk bunlari pera olabikir dedik gatta .. berrakla malesef cok dalga gecerler yoksa bizim listede yaprakta vardi onunlada ayni sekilde dalga gecicekleri icin elemistik. Işık ş harfi... valla bizde eleme kriteri cok yapicak bisey yok.. ve inan bizim icin bunlar gerekli cunku yabanci arkadaslarimiz var yurt disi durumlarimiz var esimin adi cok basit olmasina ragmen yabancilar cok zorlaniyor mesela aynilari olsun istemiyoruz

Kız 7 ay 6 günlüğüm bugün vaktinde doğsunlar sağlıkla inşaAllah.

Kızlar ya kafam çok karıştı bi fikir verin bana.
Takı yastığı ve bir tane daha hastane çıkışı almak istiyorum ama nasıl alayım, artık isme özel yapılanları var nakışlı ya da boyama ama çoğu instagramda ama.
Hangi sayfa güvenilir hangisi değil insan bilemiyor.
Ya da hiç uğraşmayıp direkt gidip hazır yapılmış olanlardan mı alsam?

sana katılıyorum dinimize uygun derken gidip alev ateş Aleyna koymam manasında , güzel anlamlı olmalı yoksa Kuran’da geçme şartı yok bizim için manası güzel olsun yeterli ağır isimler koyma taraftarı diiiiilim oğluşum yok zaten Muhammed koyamam Elif diye Bi öğrencim vardı bildiğin tarifi imkansız derecede adını taşıyamıyordu, her hareketi falso. anlatılmaz yaşanır cinsten bir Elif’ti.

cnm benim isim belli olaydı bunu alcaktım lohusasepeti com olması lazım.sen de alabilirsin hastane tulum isim baskılı melek kanatlı çok minnoş ..... Bi de takı yastığı almanı tavsiye etmiyorum canım... burda Bi arkadaşımın takı yastığını soydular hastanede kimin çaldığı da belirsiz. Ne kadar üzüldüler... beni uyarıyor herkes takıyastığı sakın yapma dediler, yapmıycam. Yine de sen bilirsin gönlümde kalmasın diyosan başka

Eklentiler

• B885CF15-B50E-462C-986D-4C538A7F87DC.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 4B07A768-EADD-4D3E-B7B2-AFC07A19099B.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 24
  • 6121E5BE-F685-40F2-BB83-2B1E0CA89E16.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 22
  • CBFF9D65-40F9-4945-87FA-167F682A9ADB.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 31

Canım biz de hastaneye çok az kişi gelir 3 ya da bilemedin 4 kişi. Ben daha çok ev için istiyorum takı yastığını.

Canım biz de hastaneye çok az kişi gelir 3 ya da bilemedin 4 kişi. Ben daha çok ev için istiyorum takı yastığını.
sen bilirsin cnm kötü örnek verdim üzgünüm ama bu yaz da fizik öğrtmnimizin evinden 1 cumhuriyet altını çaldılarhem de bunu akraba derecede yakınları yaptı yatak odasına girip ordan çalmışlar kadın şok olmuş Hala anlatıp üzülüyor geçtiğimiz hafta öğrendim bu yastık yaptırma meselesinde anlatıldı özeniyosan yaptır sen Bi şi içinde kalmasın güle güle de kullan

ben de senle Aynı durumdayım hastaneye gelen kişi sayımız çok az olcak 5-6 anca olur bence. Kendi memleketimde yaşıyor olsam akın akın gelirlerdi. Bu arada beğendiğin Bi takı yastığı modeli var mı foto atsana

Cok guzel bi haber biran önce eve geldiği haberini duymak icin sabırsızlanıyorum

Kesinlikle lidya. Bu firsat ayagina gelmis kacirma derim

Özenmekten ziyade çocuğun üstüne takmaya çalışmasınlar diye istiyorum:)
Bir de ben üstünde altın bırakmıyorum yastığın, kızımda da bırakmadım misafir gittiği gibi çıkarıp kaldırıyorum. :))

Hadi gozunuz aydin. Tez zamanda kucaginiza alirsiniz insAllah

Bunun gibi bir şey arıyorum. İnternette yapıyorlar da işte güvenilir mi emin olamıyorum.

Teşekkür ederim kızlar söylediğiniz isimleri not ettim Öztürkçe ben de istiyorum çok baktım onlara ama alışılmamış çok isim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…