7 aylık mı. Kız az kaldı doğurcan haberin yoook
Şükürler olsun. Inan tüylerim diken diken oldu. Hadi annesi senin hakkindir hunini pullarla süsle eline tef al çal
Hee allahtan 3 ismi yok da 3.'yu yapmaya gerek kalmıycak
Yaa madem modern isimlere bu kadar aciksiniz istanbul koyun meselâ! Pera da olur Işık da güzel berrak da. Kızıma düşünmüştüm bu isimleri
Bende başta kız bekliyodum verda yı istiyorduk ama erkek olunca işler karıştıGul yeda yi bilmem ama.verda da guzel.o da gul demek
Kız 7 ay 6 günlüğüm bugün7 aylık mı. Kız az kaldı doğurcan haberin yoook
Şükürler olsun. Inan tüylerim diken diken oldu. Hadi annesi senin hakkindir hunini pullarla süsle eline tef al çal
Hee allahtan 3 ismi yok da 3.'yu yapmaya gerek kalmıycak
Yaa madem modern isimlere bu kadar aciksiniz istanbul koyun meselâ! Pera da olur Işık da güzel berrak da. Kızıma düşünmüştüm bu isimleri
sana katılıyorum dinimize uygun derken gidip alev ateş Aleyna koymam manasında , güzel anlamlı olmalı yoksa Kuran’da geçme şartı yok bizim için manası güzel olsun yeterliDinimize uygun isim koyalım derken aman ağır isim koymayın. Güzel anlamlı isim olsun yeter, peygamberimizin hadisi var bunla ilgili. Elif mesela, çok sevdiğim bir isim ama çok ağır bir isim, herkes taşıyamıyor. Abimin ismini rüyada vermişler, annem ismi unutmuş, başka bir dini isim koymuş. 30 sene sonra ismi veren dede annemin rüyasına girip “ben sana Mustafa demedim mi? “ diye çemkirmiş. Abim de ismini taşıyamayanlardan. İsimlerin enerjisine inanıyorum, ferah, güzel anlamlı isim olmalı.
cnm benim isim belli olaydı bunu alcaktım lohusasepeti com olması lazım.sen de alabilirsin hastane tulum isim baskılı melek kanatlı çok minnoş ..... Bi de takı yastığı almanı tavsiye etmiyorum canım... burda Bi arkadaşımın takı yastığını soydular hastanede kimin çaldığı da belirsiz. Ne kadar üzüldüler... beni uyarıyor herkes takıyastığı sakın yapma dediler, yapmıycam. Yine de sen bilirsin gönlümde kalmasın diyosan başkaKızlar ya kafam çok karıştı bi fikir verin bana.
Takı yastığı ve bir tane daha hastane çıkışı almak istiyorum ama nasıl alayım, artık isme özel yapılanları var nakışlı ya da boyama ama çoğu instagramda ama.
Hangi sayfa güvenilir hangisi değil insan bilemiyor.
Ya da hiç uğraşmayıp direkt gidip hazır yapılmış olanlardan mı alsam?
Kız 7 ay 6 günlüğüm bugünvaktinde doğsunlar sağlıkla inşaAllah. ❤
Bir hafta önde gösteriyor bu site gebeliği gülücüm niyeyse senin Bi şey kalmamış maşallahAa evet daha 31deymissin. Benim muhtemel doğum tarihi 1 ocak olunca ona gore düşündüm
cnm benim isim belli olaydı bunu alcaktım lohusasepeti com olması lazım.sen de alabilirsin hastane tulum isim baskılı melek kanatlı çok minnoş ..... Bi de takı yastığı almanı tavsiye etmiyorum canım... burda Bi arkadaşımın takı yastığını soydular hastanede kimin çaldığı da belirsiz. Ne kadar üzüldüler... beni uyarıyor herkes takıyastığı sakın yapma dediler, yapmıycam. Yine de sen bilirsin gönlümde kalmasın diyosan başka
sen bilirsin cnm kötü örnek verdim üzgünüm ama bu yaz da fizik öğrtmnimizin evinden 1 cumhuriyet altını çaldılarhem de bunu akraba derecede yakınları yaptı yatak odasına girip ordan çalmışlar kadın şok olmuş Hala anlatıp üzülüyor geçtiğimiz hafta öğrendim bu yastık yaptırma meselesinde anlatıldıCanım biz de hastaneye çok az kişi gelir 3 ya da bilemedin 4 kişi. Ben daha çok ev için istiyorum takı yastığını.
ben de senle Aynı durumdayım hastaneye gelen kişi sayımız çok az olcak 5-6 anca olur bence. Kendi memleketimde yaşıyor olsam akın akın gelirlerdi. Bu arada beğendiğin Bi takı yastığı modeli var mı foto atsanaCanım biz de hastaneye çok az kişi gelir 3 ya da bilemedin 4 kişi. Ben daha çok ev için istiyorum takı yastığını.
Cok guzel bi haber biran önce eve geldiği haberini duymak icin sabırsızlanıyorumKızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorumdurumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.
Kesinlikle lidya. Bu firsat ayagina gelmis kacirma derim@refikaaydin canim huni parlak renkte olsun daha dikkat cekici olur.
O Otimoti ben yapiyorum hastane odasi icin biseyler..
Kizlar ya bu kadar olmaz dun aksam tum evlerin konusu isimdi herhalde. Bizimde malum yazmistim isimlik geldi makromesini yapicam diye esik geldi gordu hala degistirebilirsin istersen diyor. Dedim seni öldururum.. ne olsun peki dedim sen lidya yi seviyosun sen mutlu olucaksan o olsun ben pek sevmiyorum ama senin juliet i sevmedigin kadar degil en azindan falan diyor. Nehir de olur diyor. Isimlik gelmis. Ben herkese soylemisim bugun hediyeliklerin etiketleri basiliyor dedigine bak. Degistiricem herseyi o olucak. En son juliet nehir diye iki isim olsun dedik ki ben iki isim.kesinlikle.koymam diyodum. Hatta 2. Cocuk kiz olursa lidya irmak olacak pazarligi yaptik.
Deliricem ya.. yakicam gemileri. Koyucam lidya.... annesi lidya koyun lidya guzel dedi ya ondan bi degisti herhalde
sen bilirsin cnm kötü örnek verdim üzgünüm ama bu yaz da fizik öğrtmnimizin evinden 1 cumhuriyet altını çaldılarhem de bunu akraba derecede yakınları yaptı yatak odasına girip ordan çalmışlar kadın şok olmuş Hala anlatıp üzülüyor geçtiğimiz hafta öğrendim bu yastık yaptırma meselesinde anlatıldıözeniyosan yaptır sen Bi şi içinde kalmasın güle güle de kullan
Hadi gozunuz aydin. Tez zamanda kucaginiza alirsiniz insAllahKızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorumdurumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.
Teşekkür ederim kızlar söylediğiniz isimleri not ettimBen doğadan isimleri seviyorum; doğa, Deniz, güneş, nehir, ırmak, yağmur, Yasemin, açelya, yıldız, defne, çınar.. ebe gömeci, ısırgan, kabak diye dalga geçiyor eşimbi de başında gök olan isimleri beğeniyorum, Gökçe, gökçen, göktuğ gibi. Öztürkçe isimler de güzel ama günümüze uyarlanabilir olanları, bagasagun gibi olanlar değil:) bilge güzel mesela, yeğenimin adı olmasaydı bilge koyacaktım. İnçi de güzel. Eliz güzel isim ama tanıdığım tüm elizler biraz çatlak çekinirdim koymaya.
bebeğimin herşeyini internetten aldım iade garantisi olan güvenilir siteleri tercih ettim sen de öyle yapabilirsin camBunun gibi bir şey arıyorum. İnternette yapıyorlar da işte güvenilir mi emin olamıyorum.
Eki Görüntüle 2557692
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?