selam kizlar, umarim herkes iyidir
1 temmuzda randevum var, 12+5 olucam insallah, sizce cinsiyeti belli olur mu? ben kiz gibi hissediyorum bu arada. midem de hic bulanmadi. bakalim hayirlisi neyse o olsun, ilk bebegim olacak, onun icin hicbir tercihim yok, saglikli olsun yeter
ü
bu arada kizlar, hic siz de tedirgin hissediyor musunuz? anksiyete oluyor bende bazen. acaba iyi mi, insallah sagliklidir, insallah hersey iyi gider diye hep dusunuyorum. ve bazen korkularim oluyor. normal mi, siz de yasiyo musunuz bunu?
ben o kadar tedirginim ki bi de 2. olacak.sürekli aklıma kötü şeyler geliyor gözümü kapatıp açayım doğurmuş olayım istiyorum.aylar nasıl geçecek onu düşünüyorum.yapı meselesi biraz da hormonlar tabii ki.kendini yatıştıracak şeyler bulmuşsun ne güzel ama.ben de deneyeyim.