2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sancilarin arasi acilmaya basladi. Magnezyum devam. 2. Ciger gelistiriciyide yaptilar
Rabbim yardımcınız olsun. Benim ilk kızım 34+2 de doğdu çok şükür küveze bile girmemişti. Allah ikinizede sağlık versin. İnşallah sağ Salim alırsın kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz

Benim sancilarin arasi acilmaya basladi. Magnezyum devam. 2. Ciger gelistiriciyide yaptilar
Bence hastanede yatmaya devam et canım iyice sakinleşene kadar sancılar benim de evde kızım olmasa gidip yatırın beni diycem artık kontrol altında olmak istiyorum ama kızımı bırakamıyorum

Drunk bi arasaydın keşke

Hadi inşallah normale döner her şey vaktinde güzel

Kızlar ya hangisi daha güzel lohusa tacı için.
Normal zamanda da takabileyim ya da kızım taksın istiyorum.

Soldaki bence. Fiyonksuz olan

Bence hastanede yatmaya devam et canım iyice sakinleşene kadar sancılar benim de evde kızım olmasa gidip yatırın beni diycem artık kontrol altında olmak istiyorum ama kızımı bırakamıyorum
Valla bizde malum esim var bu konularda onu yapalim bunu yapalim diyemiyorum organizasyon ona bagli. Bide doktorumda aksam yollarim demisti zaten

Rabbim yardımcın olsun sende çok sıkıntı çektin inşallah sağlıkla evladına kavuşursun çok güçlü bebeğin bi kaç hafta daha dayansa çok iyi olur ama şimdi doğsa bile çabuk toparlar allahın izniyle sen elinden geleni yapıyorsun mükemmmel bi annesin bunu unutma

Valla bizde malum esim var bu konularda onu yapalim bunu yapalim diyemiyorum organizasyon ona bagli. Bide doktorumda aksam yollarim demisti zaten
Senin işinde zor karşıdaki Dr olunca ne desen olmuyor hayırlısıyla bi doğursak sağlıkla sıhhatle zamanında bıkkınlık geldi artık hastane Dr görmek istemiyorum aslında

Benimde bugun kontrolum vardi 1971 gr olmus benimki ama yuzunu asla gostermedi gıcık 2 3 gun sonra tekrar gidicem yüzünü gormek için

Benim de kontrolüm vardi bugün. Öyle bi kapamış ki yüzünü hiç göremedik. Dr artık haftada bir gel dedi. Haftaya görürüm umarım. Nstye başladık. Kilosu 3 olmuş. Dr çok yeme diyor

Sagol canim sende oylesin. Hepimiz oyleyiz kizlar. Ne cektigimizi anca boyle bizler biliriz.
Valla ben diyorum rahatim yine.. ebelerle geyik yapiyorum rehberden onu bunu ariyorum. Napiyim uzulsem aglasam bi faydasi yok. Bazi anlarda gamsiz olucaksin.

Benim de kontrolüm vardi bugün. Öyle bi kapamış ki yüzünü hiç göremedik. Dr artık haftada bir gel dedi. Haftaya görürüm umarım. Nstye başladık. Kilosu 3 olmuş. Dr çok yeme diyor
Oyy maşallah ben en son gittiğimde tam 31.haftamdaydım 2.250 ye çok dedi doktor 34 haftayla uyumlu dedi.seninki kaç haftayla uyumlu şu anda

Sagol canim sende oylesin. Hepimiz oyleyiz kizlar. Ne cektigimizi anca boyle bizler biliriz.
Valla ben diyorum rahatim yine.. ebelerle geyik yapiyorum rehberden onu bunu ariyorum. Napiyim uzulsem aglasam bi faydasi yok. Bazi anlarda gamsiz olucaksin.
Çok haklısın ağlasakta sızlasakta başa gelen çekiliyo yapıcak bi şey yok.sen mesela o kadar ağrı çektin üzerine operasyon sonra dişin..insan bunları görünce daha ufak şeyleri sorun yapmayı bırakıyo.
Geceleri mide yanmalarım başladı normalde daha erken başlayabiliyo kendi kendime sızlanma söylenme daha erken başlasa ne yapıcaktın diyorum
Bugün insüline başlıycaz diyince afalladım birden belki ilaç verir diyodum.sonrasında üzülsende faydası yok bebek için kendin için sağlıklı olan buysa yapıcaksın dedim.
Kendi kendimizi telkin ederek son haftalarıda iyi geçirip sağlıkla kavuşalım.kalabildikleri kadar bizlerle kalsınlar inşallah

Ah bu annem cok moralimi bozuyo agrilarim var diom demiyo dogum yaklasiyo dikkat et cok kilo aldn ondn dio 34 haftaligim 11 kilo aldm almadm demiom ama yuzune soyleyncede uzuluyo ki insan

Ah bu annem cok moralimi bozuyo agrilarim var diom demiyo dogum yaklasiyo dikkat et cok kilo aldn ondn dio 34 haftaligim 11 kilo aldm almadm demiom ama yuzune soyleyncede uzuluyo ki insan

Ben de 11 kg aldım ama her gören hiç kilo almamışsın diyo. Bi şey anlamadım bu işten. Gerçi karnımın büyüklüğünü gören dehşete kapıldığı için de olabilir

Hiç üzülme. Kilo dediğin nedir ki? Allah saglik versin en başta. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım bizler sağlıklı olalım gerisi yalan. Neler okuyoruz burada ne sıkıntılara göğüs gerenler var. Hiç üzme canını. Yeter ki siz iyi olun.

Ben de 11 kg aldım ama her gören hiç kilo almamışsın diyo. Bi şey anlamadım bu işten. Gerçi karnımın büyüklüğünü gören dehşete kapıldığı için de olabilir
Bnmde karnm.buyudu ama goguslerm ve basenlerm buyudu ama normal ya almamz hic mi almayalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…