2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kilo bi sekilde verilcek ama iste uzuluo insan boyle dedgindrde ah ah

Bugün benim de kontrolüm vardı. 1850 gram 42 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi.
Endokrin doktoru da gördü şeker için bundan sonrası çok önemli dedi.şekeri olan kardeşlerime duyurulur: 32. Haftadan sonra insülin direncinde dalgalanmalar oluyormuş ekstra dikkat etmen lazm dedi. Az kaldı biraz daha sabır diyo e sabır o zaman ne diyim benim kız baş gelişe dönmüş bu arada

Bende haftaya yine 3.4 gün şeker ölçüp diyabet polkliniğine gitcem kontrole inşallah yüksek cıkmaz ayın 9 undada dr umda kontrolüm var onada gitmeden 24 saatlık idrarda protein baktır dedi çok şükür tansiyonum çok yükselmiyo

Benim de çarşamba günü muayenem var,
Gidince bir de iğne olacağım uyuşmazlık iğnesi, hep bir dahakine yapacağım diyor gidince 2 hafta sonra yaparız diyor :)
Benim doktor bebeğin yüz fotoğrafını hiç vermiyor göstermiyor herhalde.Kime benzediğini bile bilmiyorum:)

Benmde esimle.kan uyusmazligm var ama test istedi yaptrdik gerek.yok dedi yapilmasna ama aklim da kaldi ya bsy olmaz insallah

Benim ki her gittigimde renkli ultrasonda bakip veriyor resmini bu sefer inat etti gostermedi :) bi daha gidicem

Ah bu annem cok moralimi bozuyo agrilarim var diom demiyo dogum yaklasiyo dikkat et cok kilo aldn ondn dio 34 haftaligim 11 kilo aldm almadm demiom ama yuzune soyleyncede uzuluyo ki insan
Yaa bana da öyle diyolar sanki ne bekliyodunuz dicem ben artık. 1ayı geçti tartılalı kaçıyorum tartılmaktan bende 10 almıştım onun üstüne 2-3 daha koydum galiba aşırı da şişmedim aslında bana kalsa ama bilemedim

Ben her sabah ilk is tartiliom napim aliom napabilirim bosvermk lazm ama iste bazen insan takilio

Reactions: Dbg
Ben de sabah doktora gittim bebecik 2 kilo olmuş şekerim yine 156 çıktı ? Doktor cumartesi tekrar gelmemi söyledi eğer yine yüksek çıkarsa seni dahiliyeye gönderirim dedi sizce 156 şekerle insülin kullanmayan mecbur muyum ? İnsülin başlayanlar sizin değerler kaçtı?

bu duyguyu çok iyi bilirim Benim kızım hiç yüzünü göstermedi daha 31 haftalığım kime benzediğini bilmiyorum ((((( iyice aşağılara gömülmüştü her zaman taaa nerelere düşmüş diplere dr yüzünü göremeyiz diyor aylardır aynı.uzun olduğum için yer çekimi etkisi sizde çok fazla diyor ayakta kalmamaya çalış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…