- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Aynen kilo bi sekilde verilcek ama iste uzuluo insan boyle dedgindrde ah ahHiç üzülme. Kilo dediğin nedir ki? Allah saglik versin en başta. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım bizler sağlıklı olalım gerisi yalan. Neler okuyoruz burada ne sıkıntılara göğüs gerenler var. Hiç üzme canını. Yeter ki siz iyi olun.
Yok bas gelisYerim onun duruşunu yaa. Makat geliş mı su an?
Benmde esimle.kan uyusmazligm var ama test istedi yaptrdik gerek.yok dedi yapilmasna ama aklim da kaldi ya bsy olmaz insallahBenim de çarşamba günü muayenem var,
Gidince bir de iğne olacağım uyuşmazlık iğnesi, hep bir dahakine yapacağım diyor gidince 2 hafta sonra yaparız diyor :)
Benim doktor bebeğin yüz fotoğrafını hiç vermiyor göstermiyor herhalde.Kime benzediğini bile bilmiyorum:)
Benim ki her gittigimde renkli ultrasonda bakip veriyor resmini bu sefer inat etti gostermedi :) bi daha gidicemBenim de çarşamba günü muayenem var,
Gidince bir de iğne olacağım uyuşmazlık iğnesi, hep bir dahakine yapacağım diyor gidince 2 hafta sonra yaparız diyor :)
Benim doktor bebeğin yüz fotoğrafını hiç vermiyor göstermiyor herhalde.Kime benzediğini bile bilmiyorum:)
Yaa bana da öyle diyolar sanki ne bekliyodunuz dicem ben artık. 1ayı geçti tartılalı kaçıyorum tartılmaktan bende 10 almıştım onun üstüne 2-3 daha koydum galibaAh bu annem cok moralimi bozuyoagrilarim var diom demiyo dogum yaklasiyo dikkat et cok kilo aldn ondn dio 34 haftaligim 11 kilo aldm almadm demiom ama yuzune soyleyncede uzuluyo ki insan
Kac haftalikti seninki canimBenimde bugun kontrolum vardi 1971 gr olmus benimkiama yuzunu asla gostermedi gıcık 2 3 gun sonra tekrar gidicem yüzünü gormek için
Ben her sabah ilk is tartiliomYaa bana da öyle diyolar sanki ne bekliyodunuz dicem ben artık. 1ayı geçti tartılalı kaçıyorum tartılmaktan bende 10 almıştım onun üstüne 2-3 daha koydum galibaaşırı da şişmedim aslında bana kalsa ama bilemedim
Bugün her girdigimde acaba ne oldu diye seni takip ettim insaallah senin nazli kızın biraz daha sabreder.Benimkide veriyor resimleri ama hic saklamiyorum ben onlari. Niye bilmem gereksiz geliyor.
Son nst temiz cikti. Bakalim doktor geldiginde ne diycek.
Hamileyiz ya kiloda mi almiyahBen her sabah ilk is tartiliomnapim aliom napabilirim bosvermk lazm ama iste bazen insan takilio
32 haftalikKac haftalikti seninki canim
Aynen haklisinz katiliyoru.Hamileyiz ya kiloda mi almiyahboşver bunları kilolar gider ama stres yaptın mi bu anlarinda bu zamanlar bi daha geri gelmez. Sağlık probleminiz olmasin kilo verilir
Hilmi kayının arka tarafında serisan var, mobilyacılar çarşısında da tünel reklam var, ikisinden de memnun kalmıştımAma biraz kalin kagit olmali
bana bugün calci-net d3 yazdı kötü mü ki Allah AllahKızlar calsiyum için Calcimax D3 kullanan var mı Dr bugun bunu yazmış ama hamileler için sakıncalıdır diyor prospektüsünde
bu duyguyu çok iyi bilirim Benim kızım hiç yüzünü göstermedi daha 31 haftalığım kime benzediğini bilmiyorumBenim de çarşamba günü muayenem var,
bana bugün calci-net d3 yazdı kötü mü ki Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?