2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen nasıl oldun, sancın devam ediyor mu?

Sanırım bu hastaneden hastaneye göre değişiyor.
Bazıları kimseyi almıyor, bazıları sadece bayan alıyor bazıları eş fln alabiliyor.

Kızlar gece sancı ile uyandım bir süre sonra geçti gün içerisinde bir kaç kez oluyor böyle adet sancısı gibi bunlar yalancı sancı mı oluyor doktora da pazartesi gideceğim 35+5 teyim.

Anliyorum gunlerimiz cok yakin ben 100 gordum nst de 2 gece surekli damardan magnezyum endol adalat verebilecekleri herseyi verdiler. 34 de ilaclar kesiliyor yani ondan sonra sanci olursa dogum. Celeston 2 doz yapildi tabi.
Hastane politikasi oysa yapicak bisey yok. Bulundugunuz ille alakali.. sanciyi odanizda da cekebilirsiniz ama demek ki orada oyle ama hemsirelerle degil doktorlarla falan cozun olayi esiniz tanitsin kendini sanciyi odanizda cekin.

Planli sezeryan mi ... plansiz olsa ne olucak demek ki prof farkini anlarim ok. Ama digerleri sacma onun disinda kuvez masrafi falan da ok. Ama zaten alicaklar sgkdan.

Sen nasıl oldun, sancın devam ediyor mu?

Dun aldigim ilactan sonra iyiyim simdilik.. ama karnim tas gibi muhtemelen var kasilma ama herzamanki gibi hissetmiyorum. Asagida agri olmadiginda pek anlamiyorum ya. Korkum yarin ilacta alamiycam ya bisey olursa.. oteki.c.tesiye kadar beklese

Bakalım hayırlısı, umarım doğururken hastanede olay çıkarmak zorunda kalmam, çocuğu da getirebileceğim tek hastane çünkü, her an Yüzyüze bakacağız Sizin muhtemelen sancılarınız daha inatçı, umarım durur sizin de içeride en sağlıklı geleceği ana kadar

Dun aldigim ilactan sonra iyiyim simdilik.. ama karnim tas gibi muhtemelen var kasilma ama herzamanki gibi hissetmiyorum. Asagida agri olmadiginda pek anlamiyorum ya. Korkum yarin ilacta alamiycam ya bisey olursa.. oteki.c.tesiye kadar beklese

Benim en çok korktuğum şey sancı, kasılmam falan olursa anlamamam
Çünkü kızım çok erken gelmişti hiçbirini yaşamadım, yaşarsam anlamazsam diye korkuyorum

Bu arada kv geliyormuş Allah sana kolaylık, sabır versin sakın stres falan yapma baktın canını sıkıyorlar gönder

Hangi sehirdesiniz. Sezeryanda uygulamalari nasilmis.

Ya bisey soyliyim mi gercekten ilk once anlamiyosun ama sonra aa bu oymus diyosun

Valla yolliycak yerde yok onlar dogumdan sonra bile burda neler olucak bakalim. Ama ben biliyorum en cok esimle birbirlerine giricekler. Benim esim biliyor huylarini cok catisiyolar.

Bizimkilerde aynı ama onlar birbirine girince bile evde huzursuzluk oluyor ya onu bile senden biliyorlar.
Ben eşime dedim doğumda anneni istemiyorum evde diye.
Kadın bebekten bile ilgi kıskanıyor durduk yere bana sarıyor

31 hafta 2 günlük doğdu, 42 cm ve 1654 gr, sonra 1400’e düştü. bugu 22. Gün. Doğduğunda haftasıyla tam uyumluydu. Şimdi de 34 hafta 3 günlük. Küvezdeki gelişimi anne karnıyla tam uyumlu hatta birazcık önde gitti, bu sebeple erken çıkıyoruz. İnş. Erken gelmez senin Minnak. Hazır lohusayken bol bol dua ediyorum size, lohusanın duası kabul olur dediler, hacı nine gibi oldum, sürekli okuyorum.

Kızlar bebeği eve götürcem bi saate inş, bir iki gün giremem, yazamam belli olmaz. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Ben yokken doğurmayın ha! Birazcık daha dayanın. Tansiyona şekere dikkat edin. Sizi seviyor ve dua ediyorum.
N narantikibi ve B Bmnxx inş tez vakitte siz de bebişleri eve götürürsünüz. Sonra gelsin uykusuz geceler... uykular feda olsun minnaklara.

yaaa ne guzel bır haber bu hayırlı olsun canııımm cook sevındım ne guzel miss kokulun eve geliyor işte şimdi ne güzel günler başlıyorne kadar kilo oldu maşallah cabuk toparladı
Teyzesi 2150 gr oldu şimdi. 1654 gr doğmuştu, 1409’e düşmüştü. Hızlı kilo aldı protein takviyesi yapıyorlar. Bir de bizimki boğazına düşkün çıktı biraz. İlerde kilo kontrolü yapmamız gerekebilir

evet canim cok zor bi ilişki yaşadım. eşime nolursa olsun dedim cikma dedim. yum günüydü çünkü.
Bende vajinismus hastasiydim tedavi oldum geçtiğimiz ocak ayının sonunda. Tedavi oldugum halde normal dogumdan çekiniyorum açıkçası senin normal dogum yapman ne kadar dogru olur bilemedim. Doktorunla paylastin mi bu durumu ne diyo

Hadi hayirli olsun.. girebildiginde gir ozet geceriz biz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…