R refikaaydin hic kimsenin yagmurun bile boyle kucuk elleri yoktur...... hayirli olsun hadi bakalim. Artik film baslasin oncesi fragmandi.
Ya bu arada esimle konustuk sen acilden girdin ya doguma hic birsekilde almamasi lazim ucret diyor. Sut'a gore kesinlikle yasal degil diyor bi baksana .. sut bunlarin hasta yatis tarifesi gibi bisey. Yogun bakim ucretlerini falan konusuyoruz ya bu ara cunku ondan sziin olayida konustuk
Arkadaşlar selam. Ben aylardır grubun aktif gizli okuyucularındanım. Üşenip de üye olmamıştımHepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız umarım. Benim bir sorum olacak. Dün gece sancıların artmasıyla hastaneye geldim ve nstde düzenli 80e vuran sancılar çıktı. Şuan yatıştayım. Bu vesileyle hastanenin sancı odası, doğumhane sistemini de görmüş oldum. Burada tek özel hastane var, o yüzden pek alternatif yok. Sancı odası dediğim yer toplasanız 6-7 metrekare en fazla. Bölümde tek banyo tuvalet var. Asıl benim için önemli konu sancı odasına eşleri almıyorlarmış. Doğum bölümüne komple giremiyorlar. Ki eşim doktor olmasına rağmen böyle bir sıkıntı yaşadık. Hemşire hanımları zor durumda bırakmamak adına henüz sorun çıkarmadım ama çocuğu tek başıma yapmamamdan sebep tek başıma sancı çekmeyi ve doğurmayı düşünmüyorum. Çok sinirliyim. Ve sinirimi henüz kimseye kusamadım. Sinirimin yatışması adına sizin hastanelerinizde durum nasıl? Sancı odaları nasıl? Eşler girebiliyor mu? Çoğu yerde böyleyse bunu masumlaştırabilirim belki.
Eşim hastanede görev yapmıyor, öyle bir lüksümüz olamıyor o yüzden. 33+2 bugün, daha çok erken yani. Açılmam yok. Şimdilik her ihtimale karşı celestone yapıldı ve progestan veriliyor. Magnezyumu da oral olarak alıyorum. sancı şiddeti azalmaya başladı, o yüzden problem yok. Eşim dün gece benden başka tek bir kişi olduğu için girebildi. Ama bu sabah hemşireler değişince problem yaşadık, şuan normal odaya geçtiğim için sorun yok. Ama doğumda bu sorunu yaşayacak olmak korkutuyor beni açıkçası.
Biliyorum para alamazlar, aslına bakarsan bir miktar ödemek istiyorum güzel bir hizmet aldım, hayatımı kurtardılar. Bebeğime çok güzel baktılar. Kendilerine de aynen bunu ilettim. Makul bir ücret söyleyin ödeyeyim. Yoksa ödediğim tüm parayı faiziyle alırım dedim. Planlı sezaryen Doğum ücreti ve Prof farkı istediler, 15 bin. Bebek için indirim yapmadılar. Bana söylenen 35 binin toplam 23 binini geri alabilirim. Bunu söyledim. Biraz daha indirim olsun, misal 25 bin, ödeyip çıkıcam peşine düşmeyeceğim.
Sen nasıl oldun, sancın devam ediyor mu?
Bakalım hayırlısı, umarım doğururken hastanede olay çıkarmak zorunda kalmam, çocuğu da getirebileceğim tek hastane çünkü, her an Yüzyüze bakacağızAnliyorum gunlerimiz cok yakin ben 100 gordum nst de 2 gece surekli damardan magnezyum endol adalat verebilecekleri herseyi verdiler. 34 de ilaclar kesiliyor yani ondan sonra sanci olursa dogum. Celeston 2 doz yapildi tabi.
Hastane politikasi oysa yapicak bisey yok. Bulundugunuz ille alakali.. sanciyi odanizda da cekebilirsiniz ama demek ki orada oyle ama hemsirelerle degil doktorlarla falan cozun olayi esiniz tanitsin kendini sanciyi odanizda cekin.
Dun aldigim ilactan sonra iyiyim simdilik.. ama karnim tas gibi muhtemelen var kasilma ama herzamanki gibi hissetmiyorum. Asagida agri olmadiginda pek anlamiyorum ya. Korkum yarin ilacta alamiycam ya bisey olursa.. oteki.c.tesiye kadar beklese
Bakalım hayırlısı, umarım doğururken hastanede olay çıkarmak zorunda kalmam, çocuğu da getirebileceğim tek hastane çünkü, her an Yüzyüze bakacağızSizin muhtemelen sancılarınız daha inatçı, umarım durur sizin de içeride en sağlıklı geleceği ana kadar
Ya bisey soyliyim mi gercekten ilk once anlamiyosun ama sonra aa bu oymus diyosunBenim en çok korktuğum şey sancı, kasılmam falan olursa anlamamam
Çünkü kızım çok erken gelmişti hiçbirini yaşamadım, yaşarsam anlamazsam diye korkuyorum
Bu arada kv geliyormuş Allah sana kolaylık, sabır versin sakın stres falan yapma baktın canını sıkıyorlar gönder
Oyy masallah kuzuya gözün aydın canımEki Görüntüle 2559860
Bi tane resim koyalım teyzeleribu Minnak eller büyüyünce böyle sevimli olmayacak.
Eki Görüntüle 2559860
Bi tane resim koyalım teyzeleribu Minnak eller büyüyünce böyle sevimli olmayacak.
Ya bisey soyliyim mi gercekten ilk once anlamiyosun ama sonra aa bu oymus diyosun
Valla yolliycak yerde yok onlar dogumdan sonra bile burda neler olucak bakalim. Ama ben biliyorum en cok esimle birbirlerine giricekler. Benim esim biliyor huylarini cok catisiyolar.
31 hafta 2 günlük doğdu, 42 cm ve 1654 gr, sonra 1400’e düştü. bugu 22. Gün. Doğduğunda haftasıyla tam uyumluydu. Şimdi de 34 hafta 3 günlük. Küvezdeki gelişimi anne karnıyla tam uyumlu hatta birazcık önde gitti, bu sebeple erken çıkıyoruz. İnş. Erken gelmez senin Minnak. Hazır lohusayken bol bol dua ediyorum size, lohusanın duası kabul olur dediler, hacı nine gibi oldum, sürekli okuyorum.R refikaaydin canım çok sevindim maaşallah bebişe annesi ne kadar oldu boy kilo kaç gün yatmış oluyor ben yine erken doğuracağım kesinvo yüzden sürekli aklımda bu sorular var kendim içinde ? Hayırlı sağlıkla büyüsün evinizde♥♥♥
Teyzesi 2150 gr oldu şimdi. 1654 gr doğmuştu, 1409’e düşmüştü. Hızlı kilo aldı protein takviyesi yapıyorlar. Bir de bizimki boğazına düşkün çıktı biraz. İlerde kilo kontrolü yapmamız gerekebiliryaaa ne guzel bır haber bu hayırlı olsun canııımm cook sevındım ne guzel miss kokulun eve geliyor işte şimdi ne güzel günler başlıyorne kadar kilo oldu maşallah cabuk toparladı
Bende vajinismus hastasiydim tedavi oldum geçtiğimiz ocak ayının sonunda. Tedavi oldugum halde normal dogumdan çekiniyorum açıkçası senin normal dogum yapman ne kadar dogru olur bilemedim. Doktorunla paylastin mi bu durumu ne diyoevet canim cok zor bi ilişki yaşadım. eşime nolursa olsun dedim cikma dedim. yum günüydü çünkü.
Kızlar bebeği eve götürcem bi saate inş, bir iki gün giremem, yazamam belli olmaz. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Ben yokken doğurmayın ha! Birazcık daha dayanın. Tansiyona şekere dikkat edin. Sizi seviyor ve dua ediyorum.
N narantikibi ve B Bmnxx inş tez vakitte siz de bebişleri eve götürürsünüz. Sonra gelsin uykusuz geceler... uykular feda olsun minnaklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?