Bizim yasadigimiz yerde hic tanidik yok o yuzden memleketlerde :)Bizimde memleketler ayri ama bi mevlut yapilir. ev 2 oda bi salon 30 40 kisi kadar oluyor.ayakta ilanlarda oluyor. Herkesun butcesi farkli ama dedigin gibi milletin karninu doyurmak icin okadar masrafa hic giremem.he ben yapip yapmamakta kararsizim isin dogrusu.hatta dedim kv memi kitlesem mevlut isini onun evinde yapsam hattabir ise yaradığı yok zaten farkertiysen cok severim kaynanami
Ben gece kalkmıyorum ya uykumu alınca daha iyi geliyor sütümamiin inşallah güzel duaların için sağol canım sende bebeğini sorunsuz sıkıntısız büyütürsün inşallahşimdide uyku yokki 3 saatte gece bir uyan süt sağ yat derken gece bölük pörçük gelselerde mis gibi koklarken uykusuzluk koymaz insana
Geçecek inş annesi, bu minnaklar çok mücadeleci.Prematüre bebeklerde olabilcek birşeymiş öyle dedi dr
Eki Görüntüle 2560005
yaaa bende kuzumun elini atayım canım çekti sen paylaşıncaR refikaaydin tabi biz pek dokunamıyoruz minik olduğumuz için bir iki sefer küçücük dokunduk
Yeşim hanım konakta evet, devletteki özel odayı boşsa isteyebiliyoruz ki genelde sezeryan tarihleri belli olduğu için önceden doluyor o odalar normal doğumlulara pek kalmıyor, inşallah dediğin gibi ağrı eşiğin yüksektir, ben de kendiminkini yüksek biliyordum rahim filminde millet anestezi alıyor ben almadım acımadı da hemen hemen hiç, ama doğumum farklıydıYesim hanimda konakta mi? Aralikta devlette kontrolum var o zaman doktora sorucam normalde epidural yapiyolar mi diye birde devlette de ozel oda tutabiliyosun diye biliyorum onu soracam. Ben bugun dis gebelikte tüpüm patladiginda hissetmedim dolmusla geldim hastaneye dedim doktor da ooo o zaman senin agri esigin yüksek epidurale gerek kalmaz dedi ama bilmiyorum
Dişimde hem iltihap hem kırık var, doğurunca gel dediler bana röntgen çekemezler diyeKızlar benim dişim apse yaptı hamilelikte dişi şişen oldu mu nasıl çözüm bulucaz dr antibiyotik yazabiliyor mu son düzlükte başıma gelene bak
Ya millet mevlitten önce dayanamayıp geliyor sanki... var, onlar gelmeden yapayım desen halin olmuyor ben 16. Gün yapmıştım gidip içerde onlarla oturmadım bile doğru dürüst annem ablam teyzem ilgilendi, bu sefer ablam teyzem yok annem ameliyat olacak zaten ben de kv nin dıdısının dıdılarını ağırlamak istemiyorum yapmıycam mevlituzme kendini canim iyi olacak sende zamani gelince evune gotureceksin bebeğini
9 sene olmua bebek sevmeyeli.cok canim cekti
bana zaten hep bu olaylar sacma gelmistir. Ama tek seferde herkesu agirlayip göndermek iyi oluyor.benim cevremde hocalar para almazlar.gonlunden ne koparsa odur.
Yemek isinide genelde tavuk pilav tatli sarma ayrandir bizde. Oyle dedigin rakamlara geliyorsa
Ihtiyac sahibine ver daha iyi
Evet canım 3kisi doğurdu şimdiye kadar R refikaaydin N narantikibi bide B BmnxxMesajları kaçırıyorum bazen hepsini okumaya çalışıyorum ama varmi dogum yapan erken doğum olan agrilar sızılar nasıl merak içindeyim bizede bilgi olur
bende ilk zamanlar 2 saatte bir kalkıyordm baktım son zamanlarda süt çok dolmuyor 3 saate cıkardım ama muhakkak 1 sefer uyuyakalıyorm 3 4 gundurBen gece kalkmıyorum ya uykumu alınca daha iyi geliyor sütüm
ahh gerçekten de öyle dokun diyince nasıl üstten nasıl nazik davranıyorm kıyamam yaaminnacık ya! İnsan dokunmaya kıyamaz ki annesi!
Kızlar bebeği eve götürcem bi saate inş, bir iki gün giremem, yazamam belli olmaz. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Ben yokken doğurmayın ha! Birazcık daha dayanın. Tansiyona şekere dikkat edin. Sizi seviyor ve dua ediyorum.
N narantikibi ve B Bmnxx inş tez vakitte siz de bebişleri eve götürürsünüz. Sonra gelsin uykusuz geceler... uykular feda olsun minnaklara.
İnşallah canım bizim yolumuz daha uzun bu gün pek iyi haberler alamadım enfeksiyonu felan yükselmişAllah hepimizin yardımcısı olsun hiç kimseyi evladıyla sınamasın..
Eki Görüntüle 2560005
yaaa bende kuzumun elini atayım canım çekti sen paylaşıncaR refikaaydin tabi biz pek dokunamıyoruz minik olduğumuz için bir iki sefer küçücük dokunduk
Kizlar su mevlüt isleri cok sacma gelmeye basladi bana ya milletin karnini doyur hocaya para ver en az bin lira.bu parayi ihtiyaci olan birine vermek daha mantikli degil mi? Gercekten yemek ust bas bulamayan oksuz yetim cocuga falan
Canım dikkat ediyosundur muhakkak ama sütünün kalitesini arttırmak için beslenmene dikkat et bebişe kilo olarak dönsünbende ilk zamanlar 2 saatte bir kalkıyordm baktım son zamanlarda süt çok dolmuyor 3 saate cıkardım ama muhakkak 1 sefer uyuyakalıyorm 3 4 gundurbenımde gece niyeyse daha fazla oluyor gündüz yorgunluk olunca herhalde azalıyor bazen ama kuzumu gördüğüm günler ve sonraki 1 2 gün yerine geliyor annem benım kavuştuğumuzda emerse kim bilir nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?