Hastaneden eve getirirken 4 lüleri yakmıştık arabanın, nasıl heyecanlıydık aman sarsılmasın diye yavaş yavaş gelmiştik. Ben de bebek azıcık kilo alsın diye uğraşıyorum pazartesi belli olur durumlar.. dua eden herkesten Allah razı olsun31 hafta 2 günlük doğdu, 42 cm ve 1654 gr, sonra 1400’e düştü. bugu 22. Gün. Doğduğunda haftasıyla tam uyumluydu. Şimdi de 34 hafta 3 günlük. Küvezdeki gelişimi anne karnıyla tam uyumlu hatta birazcık önde gitti, bu sebeple erken çıkıyoruz. İnş. Erken gelmez senin Minnak. Hazır lohusayken bol bol dua ediyorum size, lohusanın duası kabul olur dediler, hacı nine gibi oldum, sürekli okuyorum.
Normal doğum istediğim için sezaryen konusunu çok araştırmadım. Ama genelde 38i geçince bir gün belirleyip o gün alıyorlar sezaryenle. Zaten normal doğum yapılan bir hastane değil çok fazla. Sezaryen teşvikliHangi sehirdesiniz. Sezeryanda uygulamalari nasilmis.
Kızlar bebeği eve götürcem bi saate inş, bir iki gün giremem, yazamam belli olmaz. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Ben yokken doğurmayın ha! Birazcık daha dayanın. Tansiyona şekere dikkat edin. Sizi seviyor ve dua ediyorum.
N narantikibi ve B Bmnxx inş tez vakitte siz de bebişleri eve götürürsünüz. Sonra gelsin uykusuz geceler... uykular feda olsun minnaklara.
Normal doğum istediğim için sezaryen konusunu çok araştırmadım. Ama genelde 38i geçince bir gün belirleyip o gün alıyorlar sezaryenle. Zaten normal doğum yapılan bir hastane değil çok fazla. Sezaryen teşvikliBabaları almadıklarını biliyorum doğuma. Eşim meslektaş kontenjanından girecek tabii. Büyük şehirlerde yaşayanlar olarak bu açıdan çok şanslısınız gerçekten
Bende hep bu şarkıyı söylüyorum küvözde oğlumla bizim şarkımız dedimR refikaaydin hic kimsenin yagmurun bile boyle kucuk elleri yoktur...... hayirli olsun hadi bakalim. Artik film baslasin oncesi fragmandi.
Ya bu arada esimle konustuk sen acilden girdin ya doguma hic birsekilde almamasi lazim ucret diyor. Sut'a gore kesinlikle yasal degil diyor bi baksana .. sut bunlarin hasta yatis tarifesi gibi bisey. Yogun bakim ucretlerini falan konusuyoruz ya bu ara cunku ondan sziin olayida konustuk
İnşallah canım bizim yolumuz daha uzun bu gün pek iyi haberler alamadım enfeksiyonu felan yükselmişHastaneden eve getirirken 4 lüleri yakmıştık arabanın, nasıl heyecanlıydık aman sarsılmasın diye yavaş yavaş gelmiştik. Ben de bebek azıcık kilo alsın diye uğraşıyorum pazartesi belli olur durumlar.. dua eden herkesten Allah razı olsun
Darısı N narantikibi ve B Bmnxx in başına olsun çabucak
Nasıl sevindimmm moral oldu bana bu haberKızlar bebeği eve götürcem bi saate inş, bir iki gün giremem, yazamam belli olmaz. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Ben yokken doğurmayın ha! Birazcık daha dayanın. Tansiyona şekere dikkat edin. Sizi seviyor ve dua ediyorum.
N narantikibi ve B Bmnxx inş tez vakitte siz de bebişleri eve götürürsünüz. Sonra gelsin uykusuz geceler... uykular feda olsun minnaklara.
amiin inşallah güzel duaların için sağol canım sende bebeğini sorunsuz sıkıntısız büyütürsün inşallahKızlar bebeği eve götürcem bi saate inş, bir iki gün giremem, yazamam belli olmaz. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Ben yokken doğurmayın ha! Birazcık daha dayanın. Tansiyona şekere dikkat edin. Sizi seviyor ve dua ediyorum.
inşallah bir an önce enfeksiyondan kurtulur neden olmuş canım nerden kapmış olabilirİnşallah canım bizim yolumuz daha uzun bu gün pek iyi haberler alamadım enfeksiyonu felan yükselmişAllah hepimizin yardımcısı olsun hiç kimseyi evladıyla sınamasın..
Prematüre bebeklerde olabilcek birşeymiş öyle dedi drinşallah bir an önce enfeksiyondan kurtulur neden olmuş canım nerden kapmış olabilir
uzme kendini canim iyi olacak sende zamani gelince evune gotureceksin bebeğiniİnşallah canım bizim yolumuz daha uzun bu gün pek iyi haberler alamadım enfeksiyonu felan yükselmişAllah hepimizin yardımcısı olsun hiç kimseyi evladıyla sınamasın..
9 sene olmua bebek sevmeyeli.cok canim cektiEki Görüntüle 2560005
yaaa bende kuzumun elini atayım canım çekti sen paylaşıncaR refikaaydin tabi biz pek dokunamıyoruz minik olduğumuz için bir iki sefer küçücük dokunduk
bana zaten hep bu olaylar sacma gelmistir. Ama tek seferde herkesu agirlayip göndermek iyi oluyor.benim cevremde hocalar para almazlar.gonlunden ne koparsa odur.Kizlar su mevlüt isleri cok sacma gelmeye basladi bana ya milletin karnini doyur hocaya para ver en az bin lira.bu parayi ihtiyaci olan birine vermek daha mantikli degil mi? Gercekten yemek ust bas bulamayan oksuz yetim cocuga falan
Biz iki yerde yapicaz mecbur memleketler ayri cunku iki hoca parasi ve iki tarafta da yemek parasi o kadar tutar diye dusunuyorum annem olmaz illa yapilir yemek verilir diyo hatta pide dagitmak lazim diyor pilava zor düştüuzme kendini canim iyi olacak sende zamani gelince evune gotureceksin bebeğini
9 sene olmua bebek sevmeyeli.cok canim cekti
bana zaten hep bu olaylar sacma gelmistir. Ama tek seferde herkesu agirlayip göndermek iyi oluyor.benim cevremde hocalar para almazlar.gonlunden ne koparsa odur.
Yemek isinide genelde tavuk pilav tatli sarma ayrandir bizde. Oyle dedigin rakamlara geliyorsa
Ihtiyac sahibine ver daha iyi
Oyy eline parmagina kurban sanada en yakin zamnda ev yolu gozuksn insallaah1Eki Görüntüle 2560005
yaaa bende kuzumun elini atayım canım çekti sen paylaşıncaR refikaaydin tabi biz pek dokunamıyoruz minik olduğumuz için bir iki sefer küçücük dokunduk
Hiç hoşlanmam. Dedeleri nineleri çok olmaz illa yapılcak derlerse kendileri sevdiklerini çağırıp yapabilirler,onlara da öyle söyledim.Biz iki yerde yapicaz mecbur memleketler ayri cunku iki hoca parasi ve iki tarafta da yemek parasi o kadar tutar diye dusunuyorum annem olmaz illa yapilir yemek verilir diyo hatta pide dagitmak lazim diyor pilava zor düştü
Benimde oyle arkadaslarim falan gelemezler sirf akrabalar icinHiç hoşlanmam. Dedeleri nineleri çok olmaz illa yapılcak derlerse kendileri sevdiklerini çağırıp yapabilirler,onlara da öyle söyledim.
Benim sosyal çevremde zaten mevlüd çağrısı bekleyen kimse yok :)
Bizimde memleketler ayri ama bi mevlut yapilir. ev 2 oda bi salon 30 40 kisi kadar oluyor.ayakta ilanlarda oluyor. Herkesun butcesi farkli ama dedigin gibi milletin karninu doyurmak icin okadar masrafa hic giremem.he ben yapip yapmamakta kararsizim isin dogrusu.hatta dedim kv memi kitlesem mevlut isini onun evinde yapsam hattaBiz iki yerde yapicaz mecbur memleketler ayri cunku iki hoca parasi ve iki tarafta da yemek parasi o kadar tutar diye dusunuyorum annem olmaz illa yapilir yemek verilir diyo hatta pide dagitmak lazim diyor pilava zor düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?