2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hastaneden eve getirirken 4 lüleri yakmıştık arabanın, nasıl heyecanlıydık aman sarsılmasın diye yavaş yavaş gelmiştik. Ben de bebek azıcık kilo alsın diye uğraşıyorum pazartesi belli olur durumlar.. dua eden herkesten Allah razı olsun
Darısı N narantikibi ve B Bmnxx in başına olsun çabucak

Hangi sehirdesiniz. Sezeryanda uygulamalari nasilmis.
Normal doğum istediğim için sezaryen konusunu çok araştırmadım. Ama genelde 38i geçince bir gün belirleyip o gün alıyorlar sezaryenle. Zaten normal doğum yapılan bir hastane değil çok fazla. Sezaryen teşvikli Babaları almadıklarını biliyorum doğuma. Eşim meslektaş kontenjanından girecek tabii. Büyük şehirlerde yaşayanlar olarak bu açıdan çok şanslısınız gerçekten

Ay arada bebiş uyuyunca yaz bize de.

Kucuk yerler.oyle ya .. en azindan ozel hastane olan bi yerdesin.. biz zorunlu hizmetteyken igrenc bir dogumevi olan bi yerdeydik.. iyki orda yapmamiism

40. Haftamız 25 Ocakta olacak ama bir hafta önden gidiyormuşuz... Şu an ortalamada 16.01 tarihini görüyoruz. :)
Sağlıkla kucağımıza alalım başka hiçbirşey düşünmüyorum...
Tabi bir de İzmirde hastane seçme telaşımız var ?

İzmirde olan var mı?

Bende hep bu şarkıyı söylüyorum küvözde oğlumla bizim şarkımız dedim

İnşallah canım bizim yolumuz daha uzun bu gün pek iyi haberler alamadım enfeksiyonu felan yükselmiş Allah hepimizin yardımcısı olsun hiç kimseyi evladıyla sınamasın..

Nasıl sevindimmm moral oldu bana bu haber Rabbim kucağından bir an bile ayırmasın tadını çıkar bu günlerin çok şükür geçti bitti herşey İnşallah bir gün bende buraya böyle haber veririm.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz alıcaz da inşallah Meleklerinizi kucagınıza alın bi an önce
RanaZey ben izmirdeyim

amiin inşallah güzel duaların için sağol canım sende bebeğini sorunsuz sıkıntısız büyütürsün inşallah şimdide uyku yokki 3 saatte gece bir uyan süt sağ yat derken gece bölük pörçük gelselerde mis gibi koklarken uykusuzluk koymaz insana

İnşallah canım bizim yolumuz daha uzun bu gün pek iyi haberler alamadım enfeksiyonu felan yükselmiş Allah hepimizin yardımcısı olsun hiç kimseyi evladıyla sınamasın..
inşallah bir an önce enfeksiyondan kurtulur neden olmuş canım nerden kapmış olabilir

uzme kendini canim iyi olacak sende zamani gelince evune gotureceksin bebeğini

Eki Görüntüle 2560005
yaaa bende kuzumun elini atayım canım çekti sen paylaşınca R refikaaydin tabi biz pek dokunamıyoruz minik olduğumuz için bir iki sefer küçücük dokunduk
9 sene olmua bebek sevmeyeli.cok canim cekti
Kizlar su mevlüt isleri cok sacma gelmeye basladi bana ya milletin karnini doyur hocaya para ver en az bin lira.bu parayi ihtiyaci olan birine vermek daha mantikli degil mi? Gercekten yemek ust bas bulamayan oksuz yetim cocuga falan
bana zaten hep bu olaylar sacma gelmistir. Ama tek seferde herkesu agirlayip göndermek iyi oluyor.benim cevremde hocalar para almazlar.gonlunden ne koparsa odur.
Yemek isinide genelde tavuk pilav tatli sarma ayrandir bizde. Oyle dedigin rakamlara geliyorsa
Ihtiyac sahibine ver daha iyi

Biz iki yerde yapicaz mecbur memleketler ayri cunku iki hoca parasi ve iki tarafta da yemek parasi o kadar tutar diye dusunuyorum annem olmaz illa yapilir yemek verilir diyo hatta pide dagitmak lazim diyor pilava zor düştü

Biz iki yerde yapicaz mecbur memleketler ayri cunku iki hoca parasi ve iki tarafta da yemek parasi o kadar tutar diye dusunuyorum annem olmaz illa yapilir yemek verilir diyo hatta pide dagitmak lazim diyor pilava zor düştü
Hiç hoşlanmam. Dedeleri nineleri çok olmaz illa yapılcak derlerse kendileri sevdiklerini çağırıp yapabilirler,onlara da öyle söyledim.
Benim sosyal çevremde zaten mevlüd çağrısı bekleyen kimse yok :)

Hiç hoşlanmam. Dedeleri nineleri çok olmaz illa yapılcak derlerse kendileri sevdiklerini çağırıp yapabilirler,onlara da öyle söyledim.
Benim sosyal çevremde zaten mevlüd çağrısı bekleyen kimse yok :)
Benimde oyle arkadaslarim falan gelemezler sirf akrabalar icin

Bizimde memleketler ayri ama bi mevlut yapilir. ev 2 oda bi salon 30 40 kisi kadar oluyor.ayakta ilanlarda oluyor. Herkesun butcesi farkli ama dedigin gibi milletin karninu doyurmak icin okadar masrafa hic giremem.he ben yapip yapmamakta kararsizim isin dogrusu.hatta dedim kv memi kitlesem mevlut isini onun evinde yapsam hatta bir ise yaradığı yok zaten farkertiysen cok severim kaynanami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…