Canım çok geçmiş olsun çok zor bel ağrısı bir de hamileyken daha zor olur.kilonun muhakkak etkisi var gebelikte eklenince vücudun şekli değişiyo zaten kaslar zayıflıyo.allah şifa versin bol bol masaj yaptır
Bakalım kim önce doğurucak

Sağlıkla gelsinler inşallah

benim 2.doğum ve sezaryen olucak bi aksilik olmazsa 16 ocak a gün verildi.dediğin gibi akşamları artıyo şişlik ayak ve ayak bileklerimde..bel ağrısı bendede var sırt üstü yatamıyorum hiç yan yatınca daha iyi
Bir hafta mide yanmam çok oldu canım hafif şeylerle geçiştirdim çorba ve sebze yemekleri diğer hafta şekerim yükselmişti diyetisyen diyet listesi verdi 3 ana 3 ara öğün var.ana öğünlerde sabah 3 öğlen ve akşam 2 dilim tam buğday ekmeği hakkım var ama ara öğünlerde olunca ekmek miktarı bana çok geldi tüketemedim.sabah 2 öğlen ve akşam 1 dilim yedim.
Ana öğünlerde çorba,sebze yemeği,et-köfte-tavuk yada balık var.bol yeşillik yağsız.
Ara öğünlerde 1 meyve şekerimi yükselticek meyveler yasak.meyve yanında yoğurt yada 2 bardak ayran var.
Bunların dışında günde en az 40 dakikam yürümekle geçiyo evin işi vs derken gün içinde genelde hareketliyim.ama sütlü tatlı dahil ağzıma süremiyorum korkumdan çokta canım istiyo bu aralar