• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ben 32 + 1 im şuanda. Bugün çağırdı doktor rapor için ve gittim çalışabilirraporu aldım doktor bana çalış ama ayakta gezme sadece bebeğin aşırı aşağıda dedi. Sen 32 nci haftada gitmelisin yoksa izne de erken ayırırlar bir hafta kaybın olmasın... bugün raportöre sordum çalışabilir raporu alıyorum ama hadi Bi aksilik oldu rahasızlandım erken kapatabilir miyim raporu dedim. Cumartesi günü rapor açtığın için sadece cumartesi günleri içinde çalışamaz raporu alabilirsin artık sistem başka gün dışında almana izin vermez dedi.... yani raporu aldığın gün önemliymiş. Bence riske atma git 32 de
Teşekkür ederim ben gidince söyleyeyim de bir hafta sonra versin raporu.. bir gün bile çok önemli sonuçta doğum sonrası için

Aryalorin Aryalorin cnm bu Arada çalışabilir raporunun üzerinden izne otomatik ayrılacağın tarih de yazıyor bilgin olsun. Ben bugün aldım raporu 4 ocak da izni başlar yazıyor raporda

sana katılıyorum ben de elimden gelse dünyayı yiyeceğim sanki yemek yemek için yaşıyor gibiyim eşimle bu konuda ruh ikizi gibiyim... ikimizde pofidik ayıcık olduk evlendikten sonra. 62 ile evlendim ben düşünün aldığım kiloyu şuan 93 üm. İştahı olmayanlara ben de hayranım. Çok şanslı o pıtırcık arkadaşlar . Ben öyle olamadım ne yazık ki. Alayına isyan ☺☺☺ Bu arada beslenme öğretmeniyim ben gastronomi 😂😁🤣😘 .. yiyecek içecek öğrt 😁😍 istesem de yemekten uzaktan duramam. Bi de her gün diyet dersleri veriyorum en komiği de o oldu tabi kilo alma sürecimde .
🥰iyiymiş seninki de . Bizi bizim gibiler anlar ancak yoksa hep diyorum istediğimi yiyorum ama kilo alamıyorum diyenlere direkt porsiyonlarını soruyorum mesela ne kadar ekmek kaç sütlaç kaç çikolata 😂öyle yiyorum almıuorum diyenlerin 3 öğünü benim tek öğüne anca denk geliyo bu durumda

Kızlar kendimi çok stresli hissediyorum ikide bir nefesim kesilir gibi oluyor. Yarın arkadaşımın düğünü vardı İstanbul’da, hamileliğim iyi gidiyor zannediyordum ayın 20sine kadar şimdi işler baya değişti kendimi de çok iyi hissetmiyorum eşimde riske atamayız oralarda birsey olsa naparız diyor az değil 480 km ve tek araçla gidebiliyoruz. Baya stres oldum gitmek istiyorum arkadaşımı görmek istiyorum ama kendime güvenemiyorum arada kafam fln ağırlaşır gibi oluyor, zonkluyor. Siz olsanız naparsınız, bu arada bizim 6. Evlilik yıldönümüde yarın yani düğünle aynı gün 😢😢😢

Canim sakin ol o nefessiz kalma isini cok yasiyorum sakin ol sadece.. ama.o kadar yol riskli olabilir

Amaan ben de evlendim evleneli diyetteyim. 2-3 ay diyet yapıp 10-12 kilo veriyorum. Sonra hepsini geri alıyorum. Sonra yine veriyorum. Böyle devam ediyor süreç. Yanı yıllardır diyette olan bir kiloluyum. Yemeyi sevenlere selamlar..

🥰iyiymiş seninki de . Bizi bizim gibiler anlar ancak yoksa hep diyorum istediğimi yiyorum ama kilo alamıyorum diyenlere direkt porsiyonlarını soruyorum mesela ne kadar ekmek kaç sütlaç kaç çikolata 😂öyle yiyorum almıuorum diyenlerin 3 öğünü benim tek öğüne anca denk geliyo bu durumda
Evet Damdan düşeni damdan düşen anlar 😁 bu ağrı sıradan bel ağrısı değil maalesef sinirlerimiz sıkışmış Allah hepimizin yardımcısı olsun canım 😂 uzandım şimdi. Yüksek yatmaya evden ord an burdan yastık toplamam gerek . Diyete başladım 2 saat önce çikolata yedim kendimden inancım kalmadı gerçekten Bi insan bu kadar mı obur olur ya 😱

Rica ederim inşallah daha fazla faydası olur,ama fotoğraftaki gibi sırt üstü yatma yan yat çünkü sırt üstü yatınca karnımızdaki ağırlık daha fazla baskı yapıyor koltuğa sırtını daya.Ben gece de koltukta yatıyorum yatakta yatmıyorum 😞
kız bu gece koltukta yatıcam Bi de öyle deneyim belimin altına sıcak su torbası koydum yine soğuyunca yeniledim. Ama yine acım dinmiyo tabi . Yatmak çok zor gerçekten bana . Gönlünce yatakta yatıp uzanıp dönebilenlere benden selam olsun . Bol bol şükredin hatunlar ❤️

Mihrimah ve sincazli bu sizin her zamanki iştahınız mı hamilelikte mi oldu? :110::rolleyes:
her zamanki iştahım hamilelikle ilgili olarak da zaten iştahlı olan Birine her gittiği yerde ye ye derlerse böyle oluyor işte. Bana kötülük ettiler aslında.önüme tabak tabak yemek getirdiler her yerde gebeyimde diye . Olan belime oldu ben de yok mok demedim valla oturdum gömdüm kısırları salataları yemekleri 😱😨 amaaan ben iflah olmam. Hakettim bunu . Tahmin etmeliydim.

Kızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştü :KK43: pazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede

62 kiloyla evlenince eşimle gece waffle’larına Bi başladık special yemekler çok yaptık yedik . yavaş yavaş kilo aldım işte 93 ü de görmek varmış. gebelik kilomun üstüne tuz biber olunca böyle oldu. 😂☺️🤗😜🤣😂 ne diyim bana dua edin kızlar kötüyüm belimden. Umarım birinizin duası kabul olsun 🌞😔😞

62 kiloyla evlenince eşimle gece waffle’larına Bi başladık special yemekler çok yaptık yedik . yavaş yavaş kilo aldım işte 93 ü de görmek varmış. gebelik kilomun üstüne tuz biber olunca böyle oldu. 😂🤗😜🤣😂 ne diyim bana dua edin kızlar kötüyüm belimden. Umarım birinizin duası kabul olsun 🌞😔😞
Ben de evlenince kilo aldım . İlk bebeğime 65 le hamile kaldım 82 ile doğum yaptım . Doğumda 76 kiloya düştüm . Doğum sonrası hızlı kilo verdim 68 e düştüm . 68 le tekrar hamile kaldım 6 ay sonra . Şimdi 78 kiloyum. İnşallah yine 82'yle doguma girersem ne güzel . Benim de iştahım çok açıldı korkuyorum kilo almaktan . Bele çok zararı oluyor insanı hantallaştıriyor. Bu bel ağrısına plates çok iyi geliyor . Doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah

kız bu gece koltukta yatıcam Bi de öyle deneyim belimin altına sıcak su torbası koydum yine soğuyunca yeniledim. Ama yine acım dinmiyo tabi . Yatmak çok zor gerçekten bana . Gönlünce yatakta yatıp uzanıp dönebilenlere benden selam olsun . Bol bol şükredin hatunlar ❤
En azından şiddeti azalır inşallah , kiloyu da kafana takma kilo alınır verilir önemli olan bebişin iyi olması doğumdan sonra da kiloların gider belin rahatlar oldu bitti 🤗

Kızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştü :KK43: pazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede

Ozelde oyle bisey olursa yerine vekil birini birakmasi gerekiyor. Ama tabi bazen cok acil durumlar.olabiliyor onlar icinde insanlik hali.. mutlaka haberdar.ederler.

Ben doktoruma sordum mesela ne yapicaz sen olmadan bisey olursa diye yonlendirecegim arkadasimiz var dedi

ben de zaten boyumdan dolayı rotoskolyoz da vardı fıtık da . Bebeğimin suyu ıyi dedi doktor bu arada sabah çok sevindim ona. 8 kiloya bile kilitleniyorsan o da sıkıntı ben 20 kiloda bittim yani Yerinde olmayı isterdim 8 kilo almış olsam Sevincimden havalara uçardım. Omurilik omurga bunlar çok sıkıntı rotoskolyoz da etkiliyor olabilir hafif derecedeydi zaten bendeki demekki kilo ile o da ilerlemiş
Geçmiş olsun Allah şifa versin hepimize. Ben toplamda 6.5 kilo aldım ama gel gelelim bende yürüyemiyorum iş yapamıyorum VS çünkü Kaburga batmam var feci bişey aşırı kısıtlıyor beni. İlk gebeliğimde 20 hafta çektim. Şu anda da 11 hafta oldu çekiyorum :işsiz: Allah yardımcımız olsun

Ozelde oyle bisey olursa yerine vekil birini birakmasi gerekiyor. Ama tabi bazen cok acil durumlar.olabiliyor onlar icinde insanlik hali.. mutlaka haberdar.ederler.

Ben doktoruma sordum mesela ne yapicaz sen olmadan bisey olursa diye yonlendirecegim arkadasimiz var dedi
Ay içimi rahatlattın teşekkür ederim canım🤗💕

Back
X